• Kā izvēlēties veiksmīgu numuru savam auto? Konsultē numerologs

    Ezoterika
    Liena Britāne
    Liena Britāne
    15. marts
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MYDAYcontent / Shutterstock
    Ja ir iecere pirkt jaunu vai mainīt auto, var noderēt astrologa un numerologa padomi. Izrādās, nepareizi izvēlēts mašīnas numurs varot piesaistīt kļūmīgas situācijas un izraisīt tehniskas problēmas. Konsultē: Kristaps Baņķis, astrologs un numerologs.

    Tāpat kā mājas adresē un tālruņa numurā, arī automašīnas numurā esot cipari, kas līdzi sev nesot noteiktas vibrācijas. Astrologi iesaka to ievēro, izvēloties numuru ne tikai mašīnai, bet arī laivai, ritenim, motociklam vai citiem braucamrīkiem.

    Vissvarīgākais – reģistrācijas datums

    Lai savā labā izmantotu ciparus, vispirms katram pašam ir jāizzina, kuri ir viņa individuālie veiksmes un neveiksmes skaitļi – tos katrs var noteikt pats – mājaslapas numerologi.lv sadaļā NUMOPRO ir iespēja bez maksas izveidot savu matricu un to uzzināt. Ja to negribas darīt, pavisam vienkāršoti numeroloģijā ielūkojoties, jāzina, ka viegli nosakāmais katra veiksmes skaitlis ir dzimšanas datuma un visu dzimšanas datu kopsummas skaitlis.

    «Veiksmes skaitlis cilvēkam noder ikreiz, kad jāizdara kāda nopietna izvēle. Bet vēl ir skaitļi, kuru izveidotajā matricā trūkst. Tie ir skaitļi, kurus neiesaku izmantot nekad, jo tie piegādā situācijas, kas cilvēku pārbauda. Tas nevienam nav vajadzīgs,» saka Kristaps Baņķis un ieteic neuzticēties arī intuīcijai, izvēloties ciparu. Vispirms jāpārbauda, vai trūkstošie tā dēvētie karmiskie skaitļi, kas rada grūtības, nečukst priekšā kā velniņš sarežģītāko skaitli.

    «Protams, ja nolemts – gribu pirkt mašīnu –, vispirms jāizvērtē, kurā laikā tā tiks pirkta, jo pastāv arī iespēja nopirkt tehniski labu mašīnu ar labu numuru galīgi nelaikā, piemēram, kad ir dižčiks jeb retrogrāds Merkurs. Astroloģiski Merkurs atbildīgs par transporta līdzekļiem un pirkumiem. Ja vajadzība ir neatliekama, jāizvēlas laiks, kad ir dilstošs Mēness. »

    «Automašīnas un citu tehniku es vienmēr iesaku pirkt dilstošā Mēnesī. Izskaidrojums ir vienkāršs – tehnika nolietojas! Tiklīdz sāk to izmantot, tehnika kļūst vecāka ar katru dienu, un katrs lietotājs, protams, vēlas, lai šis process būtu lēnāks. Iegādājoties augošā Mēnesī, nolietošanās notiks ātrāk. Tātad arī tad, ja tehnika vajadzīga biznesam, tā jāpērk dilstošā Mēnesī, bet ar reģistrāciju jāpagaida līdz augošam Mēnesim. Protams, tas jādara arī veiksmīgās astroloģiskās dienās (tās atrodamas kalendāros).»

    «Nākamais svarīgais brīdis – kad pirmo reizi izbrauc ar mašīnu. Dari to piemērotā dienā, tāpat kā piemērotā dienā ieteicams runāt ar banku un slēgt līgumu. Bet vissvarīgākais datums mašīnas un tās saimnieka kopējā mūžā ir diena, kad Ceļu satiksmes drošības departamentā (CSDD) ieraksta īpašnieka vārdu reģistrācijas apliecībā. Šis brīdis noteiks, kādas situācijas ar šo mašīnu var veidoties uz ceļa. Mašīnas reģistrācijai iespējams izvēlēties precīzu laiku, noteikti izvairoties no čika laika, kad enerģijas mēģina izspraukties un jebkas var plīst vājākajā vietā. Laba laika un arī piemērota numura izvēle palīdzēs neradīt vēl vienu vājo vietu.»

    Lai automašīna labi kalpotu un lieki nelūztu, tā jāiegādājas dilstošā Mēnesī!

    Numura izvēles varianti

    Tālāk jaunajam mašīnas īpašniekam ir divas iespējas. Pirmā –  ņemt standartnumuru, kas CSDD pieejami par minimālo maksu. Ja iepriekš būs izvēlēta laba diena un laiks (Jupitera stundā, kas astroloģiski ir visveiksmīgākā) un ja pašam īpašniekam nav īpašas vēlmes pēc noteiktiem cipariem, tad, kā uzskata Kristaps Baņķis, nevar trāpīties pavisam nepiemērots numurs. Taču, ja gribas iespējami labāko burtu kombināciju un noteiktus skaitļus, tad par pakalpojumu ir jāpiemaksā, un CSDD piedāvā iespēju izvēlēties no tā, kas tobrīd pieejams.

    «Es pats to vairākkārt esmu darījis – stāvējis pie speciālā lodziņa un ar savu burtotāju meklējis, kurš burtu un ciparu salikums piemērots tieši man,» stāsta Kristaps Baņķis.

    «Ja esmu dzimis 1. datumā un mani iniciāļi ir KB, tad «KB – 1» būtu ideālais numurs. Taču, ja tādu nevar dabūt, meklēju nākamo piemērotāko. Var pat darīt tā – aiziet, apskatīt izliktos numurus, izanalizēt, vai kāds der, bet, ja neder, atbraukt vēlreiz kādu citu dienu. Protams, daudzi nebūs ar mieru tikai par iespēju izvēlēties papildus piemaksāt, tomēr es uzkatu, ka tā nav zemē nomesta nauda, jo numurs nosaka mašīnas uzvedības stilu un mijiedarbību ar vadītāju. Ja būs saderīgs, auto brauks bez skrambiņas.»

    Katrs pats sev numerologs

    «Zinot, kuri skaitļi cilvēkam neder un to, ka automašīnai vislabākie cipari pēc kopsummas ir 1, 3, 5, 8, katrs pats var būt sev nedaudz numerologs,» uzskata Kristaps Baņķis.

    «Esmu ievērojis, ka biežāk izplatītā kļūda, ko mēdz pieļaut aprēķinos, ir latviešu alfabēta izmantošana. Ja kādam ir interese pašam atlasīt sev vēlamos burtus, jāņem vērā, ka burtu un skaitļu kopsumma veidojama pēc latīņu alfabēta, jo tajā nav garumzīmju. Šī kopsumma ir vissvarīgākais un arī visvienkāršākais veids, kā analizēt numuru, bet ir arī citi veidi – ne tikai ciparu vai burtu atsevišķa analīze. Ir jāmiksē skaidrojumi. Dažos gadījumos, izmantojot nepiemērotas burtu un ciparu kombinācijas, var sanākt, ka mašīna dzīvo savu dzīvi – ar saviem niķiem un stiķiem – un neatbilst konkrētajam cilvēkam.»

    Kāda nozīme ir numura skaitļiem?

    «Izlasot automašīnas numura kopsummas aprakstu un rīkojoties tam atbilstoši, saimnieks dod savai mašīnai to, kas tai pienākas, un cenšas nodrošināt, lai mašīna viņam uzticīgi kalpotu. Individuālajās konsultācijās es atzīmēju visus numurus no 1 līdz 100, kas katram ir vispiemērotākie dažādām dzīves situācijām. Lūk, daži mani novērojumi, ko arī var ņemt vērā.»

    • Ja kopsummā sanāk sešnieks, tad auto labi kalpos ģimeniskam cilvēkam. Esmu ievērojis, ka šajās mašīnās bieži uz aizmugurējā sēdekļa salikti sunīši vai citi zvēriņi. Sešnieka mašīna ir kā dzīva būtne.
    • Septiņnieku mašīnām saimnieki bieži dod nosaukumus, piemēram, bitīte, skaistā, mīļotā… Tomēr, ja man pa priekšu brauc septiņnieku mašīnas, es ieturu lielāku distanci, jo zinu, ka iespējams kāds neveikls izgājiens, jo septiņnieks mēdz radīt neizprotamas situācijas un manevrus uz ceļa.
    • Piecnieku mašīnām jārēķinās, ka autostāvvietās nedrīkst apstāties tuvu citām, jo tās mēdz saskrāpēt. Šīs mašīnas bieži arī izrotā  putni, un pēc nomazgāšanas tās ātri atkal ir netīras. Un jāmazgā tās bieži – mašīnai ir svarīgi, lai saimnieks par to rūpētos, citādi ņems ļaunā.
    • Arī vieninieku mašīnas ļoti bieži jāmazgā, jo cipars 1 atbilst Saulei – jāspīd! Ja to nemazgā, neaprūpē, sāk ņikoties. Vieninieka auto noteikti jāmazgā, pirms brauc uz svarīgām pārrunām, līgumu parakstīšanu, un nav svarīgi tas, ka mašīna paliks ārā un citiem neredzama.
    • Četrinieks var būt saistīts ar dažādiem apgrūtinājumiem, tas mašīnai ir vissmagākais skaitlis.
    • Deviņnieku mašīnas es saucu par donoru mašīnām ceļu policijai, jo, ar tām braucot, viegli kļūdīties, var gadīties pārsniegt  ātrumu, un tieši šīs mašīnas biežāk aptur ceļu policija. Taču tieši deviņnieki ir piemēroti policijai un ātrajai palīdzībai, kā arī autobusiem. Deviņnieki der arī radošiem cilvēkiem, taču parastam uzņēmējam tāds numurs var radīt papildu problēmas.
    • Īpaši jāpiedomā, ja numuram pa vidu ir nulle, piemēram 505. Nulle automašīnām ir visbīstamākais cipars. Ja nulle ir skaitļa galā, tad vēl nav tik traki, pat darbojas kā neliela buferzona. Taču nulle pa vidu var izraisīt situācijas, kas atkārtojas, piemēram, regulāri nokļūstot avārijās.
    • Ir arī autoīpašnieki, kas iegādājas numurzīmi ar izvēlētu vārdu, – tad veidojas unikāls stāsts, kas piešķir mašīnai īpašu kodu, kura enerģētiskā vibrācija sarēķināma tāpat kā citām mašīnām. Atšķirība ir tā, ka automašīna tiek unikāli sakodēta.

    Svarīgi! Četrinieku, septiņnieku un deviņnieku mašīnām īpaši jāpiesargās no meža dzīvniekiem uz ceļa.

    Auto skaitlis

    • 1 Auto ir līderis. Labs darba zirgs – ātri ieskrienas, viegli apdzen, reti lūst. Ar to labi braukt uz darījumu pārrunām. Šo mašīnu var izmantot kā darba auto. Uzticama, ja veic tālus ceļus. Automašīnai vienmēr jābūt tīrai, nesaskrāpētai. Par to čakli jārūpējas ikdienā.
    • 2 Ar šo mašīnu nevar iebraukt nepatikšanās. Tā ir kā māja uz riteņiem. Iekāpjot mašīnā, aizmirsti par problēmām. Ar tādu mašīnu labi braukt kārtot visu veidu darījumus. Labs auto arī ģimenēm. Izturīgs, būtiski remonti tam nedraud.
    • 3 Automašīnas vadītājs būs vienā steigā, vienos darbos. Pie stūres tā atslābināties neļaus. Pēkšņi auto var sabojāties, negaidīti beigties benzīns… Sabiedrisks, bet bieži vajadzīgs remonts. Tomēr šo mašīnu un, protams, tās īpašnieku pavada veiksmes aura. Ar to jābrauc aizņemties naudu, saņemt kredītu, piemērota, lai organizētu pārrunas automašīnā. Bonusiņš – tā brauc izveicīgi un ātri.
    • 4 Auto kā pieticīgs darba zirgs. Nav nepieciešams regulāri remontēt, toties ārējais izskats bieži vien ir nožēlojams un paplucis. Dari ko darīdams, pēc kāda laika atkal būs saskrāpēta, netīra. Šis auto naudu nepievilina, bet kā uzticams suns sargā pašu saimnieku dienu un nakti. Tā brauc lēni, tādēļ atliks laika pārdomām.
    • 5 Auto – mūžīgais klaidonis. Var sagaidīt nepatikšanas. To var nozagt. Ja atstāsi ilgāku laiku bez uzraudzības, atradīsi saskrāpētu, sasistu vai kā citādi sabojātu. Jābraukā regulāri, citādi apvainosies un neapmierināti sprauslās. Par vienu lietu gan īpašnieks nesūdzēsies: automašīnai piemīt apbrīnojama veiklība un viltība. Ar to var braukt piepelnīties. Ļoti laba tāliem ceļojumiem.
    • 6 Ļoti cimperlīgs auto. Vienu dienu tek, citu – klab, tad vēl kāda ķibele uzrodas. Prasīs daudz uzmanības, laika un resursu. Der cilvēkam, kuram pašam patīk ķimerēties. Automašīna ģimeniskam cilvēkam, bet arī romantiski mīlētāji tajā jutīsies labi.
    • 7 Tas ir īsts ģimenes loceklis, un tā arī pret to jāizturas. Bieži vien tai ir dots vārds. Ja nav – labāk nokristīt. No šā auto ir ļoti grūti šķirties. Automašīna vientuļniekam, savrupam cilvēkam. Vislabākā meditāciju mašīna. Aktīvam cilvēkam labāk neizvēlēties, nemanot aizvedīs nepareizā virzienā.
    • 8 Šī automašīna nav spējīga radīt pret sevi siltas jūtas. Tas ir tikai transporta līdzeklis – uzskata tās īpašnieks. Rūpes nesagādās un ekspluatācijā laba. Saimniekam nebūs uzticīga (tas labi!) – būs vieglāk pārdot. Labs auto lielam biznesam un braukšanai uz darījumu pārrunām.
    • 9 Šai automašīnai no vadītāja vienmēr kaut ko vajadzēs. Iedomājies: nopirki par bargu naudu un vēl parādā esi! Rezerves daļas vajadzēs mainīt regulāri. Kas zīmīgi, pievilina ceļu policistus. Tomēr tieši šī automašīna ieteicama prestižam – lai pazīmētos. Garantē labu iespaidu uz citiem.
    • 11. Ja vienubrīd auto grabina detaļas, tas nenozīmē, ka nākamajā brīdī tā nespēj lidot. Vadītājam, kas auto uzskata tikai par parastu dzelzs kluci, auto ar šādu numuru dzīvi pārvērtīs remonta mokās un nepatikšanās. Mašīnai tīkams būs vadītājs, kurš tai dotu vārdu un uzskatītu par ģimenes locekli. Tad tā izpildīs visas saimnieka vēlmes.
    • 22. Auto ar šādu numuru ir kā NLO, kas uzrodas vietās, kur vismazāk to vadītājs gaidījis. Tā izturēsies dzīves skolotājs, kas saimnieku centīsies aizvest uz vajadzīgo vietu vajadzīgajā laikā. Tas nekas, ka saimnieka vēlmes būs citādas. Mecenātu, filantropu, mācībspēku, zinātnieku, okultistu un par dzīves materiālām vērtībām neiespringušu cilvēku numura zīme. Auto alkst skaistumu, mākslu, gudrību un par saimnieku – pašu pilnību.

    *Neskaitām kopā, ja sanāk 11 vai 22.

    Burtiem atbilstošie cipari

    Latīņu/angļu alfabēts, kas tiek izmantots numeroloģijā gadījumos, kad nelieto mīkstinājuma zīmes, piemēram, automašīnas numurā.

     

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

    A

     B

     C

    D

    E

    F

     

    G

     

    H

     

    I

    J

    K

    L

    M

    N

    O

    P

    Q

    R

    S

    T

    U

    V

    W

    X

    Y

    Z

     

     

    Piemērs, kā aprēķināt auto skaitli

    • Numurs GV 6316
    • G=7; V=4 (skat. tabulu, kur burti pielīdzināti cipariem!)
    • 7+4+6+3+1+6= 27 / 2 + 7= 9

    Raksts no žurnāla Ievas Padomu Avīze arhīva

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē