• Ideālā māja Dvīņu zīmē dzimušajiem

    Horoskopi
    Ieva Rāviņa
    9. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Konsultē astroloģe Kaija Zemberga.

    Dvīņi jūtas komfortabli modernā mājoklī mierīgos toņos. Viņu mājas paradīze ir plašs koridors un kāpņu zona. Māju nav ieteicams pārbāzt ar gleznām, vāzēm, mēbelēm, jo Dvīņi ir kustīgi, staigā no vienas istabas uz otru, sarunājas ar tuviniekiem.

    Būtiska loma mājā ir darbistabai vai rakstāmgaldam, uz kura stāv žurnāli, grāmatas, dators, mobilais telefons. Te Dvīņi aktīvi komunicē ar radiniekiem, draugiem, paziņām, raksta vēstules. Dvīņi jūtas komfortabli tur, kur var kontaktēties ar citiem.

    Mājokļa interjers ir demokrātisks un mobils, jo Dvīņiem patīk to ik pa laikam pārveidot. Tas ir kombinēts no dažādu formu, faktūru un stilu elementiem. Mēbeles var būt aplīmētas ar spilgtu, kontrastējošā rakstā veidotu materiālu, interjerā ir plastmasa, stikla un metāla detaļas. Galvenais dzīvojamās zonas elements ir žurnālgaldiņš, ap kuru uz sarunām pulcējas mājinieki un viesi.

    Dvīņiem nepatīk ilgi uzturēties virtuvē – viņi padzer kafiju, apēd putru un skrien uz darbu, tāpēc virtuvei ir jābūt ērtai un funkcionālai.

    Lai vieglāk uzturēt kārtību, to nevajadzētu piekraut ar virtuves piederumiem. Interjerā ir atvērta tipa skapis vai skapis ar stikla durvīm, kur novietot traukus ar spožiem, krāsainiem zīmējumiem. Virtuvē ir televizors, radio, bet centrālais elements ir bāra lete ar augstiem, ērtiem krēsliem, kur pasēdēt kopā ar draugiem.

    Aktīvais dzīves ritms Dvīņiem atņem daudz garīga un fiziska spēka, tāpēc viņiem vairāk nekā citām zīmēm ir nepieciešama atpūta. Domājot par kvalitatīvu miegu, guļamistabu vēlams iekārtot neitrālos toņos, minimālisma stilā, bez liekām detaļām. Pie logiem vēlami biezi aizkari, kas telpu sargā no gaismas, bet pie gultas – lampa un skapītis, uz kura uzlikt grāmatu. Guļamistabā jāatvēl vieta iebūvējamajam skapim, kur glabāt apģērbu, apavus, aksesuārus, tualetes piederumus.

    Arī vannasistabu vēlams iekārtot minimālisma stilā, sienas un grīdu izklājot ar krāsainu flīžu mozaīku maigos toņos. Ieturētajā stilā labi iederas neuzkrītošs apgaismojums, izgaismots spogulis, logs, kas izlikts ar stikla mozaīkas flīzēm.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē