• Ideālā māja Auna zīmē dzimušajiem

    Māja
    Ieva Rāviņa
    21. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Aunam dvēseles komfortam ir vajadzīgs mājoklis, kas rosina darboties, tāpēc dzīvoklī jaunā projektā vai mājā, kur nesen veikts remonts, viņam ir garlaicīgi. Konsultē astroloģe Kaija Zemberga.

    Sirdsmieram labāk uzreiz iegādāties neremontētu māju vai dzīvokli, kura labiekārtošanā Auns var pielietot radošu izdomu un praktiskas iemaņas. Garlaicības problēmu var atrisināt arī velotrenažieris istabas stūrī vai darbnīca, kur pēc saspringtas darbadienas var nolaist tvaiku.

    Šīs zīmes pārstāvis mājokļa interjerā priekšroku dos siltiem toņiem, akcentējot sarkano krāsu. Viņš, kā uguns stihijas pārstāvis, pārdomāti izvēlas apgaismojumu, dzīvojamajā istabā un dārzā ir kamīns.

    Dzīvojamā zona ir pietiekami plaša, tur viņš turpina rosīties, izstrādāt projektus arī pēc darbadienas beigām. Mēbeles ir funkcionālas – viegli izjaucamas vai pārvietojamas, jo Aunam patīk mainīt interjeru, pārbīdīt mēbeles. Interjera dizainā raksturīgi asi stūri, lauztas līnijas, detaļas no spoža metāla.

    Aunam nav laika vēderpriekiem, tāpēc virtuves iekārta ir izbūvēta tā, lai, stāvot pie plīts, viss ir pa rokai. Vēlama trauku mazgājamā mašīna, mikroviļņu krāsns un ledusskapis ar lielu saldējamo kameru, kur ievietot saldētus produktus ātrai pagatavošanai. Ēšanai piemērota bāra lete.

    Aunam patīk gulēt augstāk par zemi, tāpēc guļamistabu viņš labprāt iekārto mājas otrajā stāvā vai izbūvē bēniņus. Praktiskajai, vienmēr steidzīgajai zīmei ērtāka ir duša, nevis vanna, lai gan impulsīvajam, ar jaunām idejām pārņemtajam Aunam relaksējoša vanna varētu palīdzēt atslābināt sakarsušo prātu un emocijas.

    Vīrietim Aunam ir vajadzīga darbnīca, kur viņš var strādāt ar rokām, novietot instrumentus, savukārt sievietei mājoklī vēlama atsevišķa telpa gleznošanai, rakstīšanai vai citām radošām aktivitātēm.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē