• Ideālā māja 2020 katrai horoskopa zīmei

    Horoskopi
    Kaija Zemberga
    29. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Žurkas gads nesīs globālas pārmaiņas pasaulē un personīgi katra dzīvē, jau pavasarī pārsteigs ar gudriem, drosmīgiem, negaidītiem lēmumiem. Lai sasniegtu karjeras virsotnes un stabilizētu naudas plūsmu, būs daudz un pacietīgi jāstrādā, nevarēs paļauties tikai uz likteņa dāvanām. Darbdienu pavadot spraigā darbā, ikviens novērtēs mājas mieru, omulību, skaistu vidi, gardas vakariņas tuvāko lokā.
    Nākamais: VĒRSIS

    Kāda būs tava sapņu māja 2020. gadā? Skaidro astroloģe Kaija Zemberga.

    AUNS

    Mana māja – mana pils. Ar tādu moto Auns ķersies pie mājokļa iekārtošanas, pārbūves vai iegādes. Vēlēsies, lai īpašums ir drošs un tajā nākotnē var dzīvot bērni un bērnubērni. Svarīgi dizaina elementi būs dzelzs kalumi, akmens sienas, atsegti ķieģeļi, koks – tie raisīs senlaicīguma un pamatīguma asociācijas. Izveidosi trofeju zāli, kurā novietosi dzimtas fotogrāfijas, albumus, medību ieročus, apbalvojumus, ģimenes arhīvu. Vēlama arī sporta zāle vai stūrītis, kur novietot trenažieri. Mājas sirds būs virtuve ar koka sijām griestos. Tās vidū vēlams liels koka galds, pie kura pulcēties ģimenei, mēbeles – tradicionālie koka skapji.

    Ēdiens. Ēst gatavošanu nākamajā gadā Auns pārvērtīs par kulta nodarbi, priekšroku dodot nacionālai virtuvei, maltītei no svaigiem produktiem, zivju ēdieniem. Meistarstiķis būs pildīti ēdieni, piemēram, ar sieru, dārzeņiem pildīta zivs, pipari, tomāti.

    Istabas puķes. Aunam vēlama Masona begonija (Begonia masoniana) – lapu begonija ar grubuļainām, salātzaļām lapām ar tumšbrūnu zīmējumu. Tā ir kā ģimenes talismans, kas uzlabo attiecības ģimenē, mazina emocionālo spriedzi, mājās rada omulīgu un patīkamu atmosfēru. Tāpat vēlama fuksija. Šī skaistā puķe palīdz atbrīvoties no konservatīviem uzskatiem, lauzt iesīkstējušas tradīcijas mājokļa iekārtojumā, palīdz atbrīvoties no nokalpojušām lietām. Fuksija uzlabo attiecības ar bērniem, radošiem cilvēkiem dāvā jaunas idejas. Auru mājoklī uzlabo agave – stiprina mājas enerģētiku, sargā mājiniekus no slimībām.

    Dārzs. Ieteicams stādīt karaliski maigās rozes, aizkustinoši smaržīgo jasmīnu (filadelfu), vīteņaugus, kas rada romantisku noskaņu un piepilda dārzu ar bagātīgu aromātu buķeti.

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē