• Izveidota aplikācija mājokļa iekārtošanai ar papildināto realitāti

    Māja
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Aplikācija AR Studio ir bezmaksas radošs plānošanas rīks restauratoriem, dizaineriem, arhitektiem un ikvienam, kas plāno savu mājokli.

    AR Studio ļaus ikvienai telpai pielaikot vairāk nekā 2000 produktus dažādās krāsās un no atšķirīgiem materiāliem.

    JUNG AR Studio aplikācija radīta, lai ar papildinātās realitātes palīdzību atvieglotu plānošanu un vizualizētu produktus ikvienā telpā. Virsmas, materiālus un krāsas var redzēt kā īstus fotoattēlus. Šo lietotni var izmantot, lai optimāli parādītu JUNG slēdžu dizainus, kā arī materiālus un krāsu variantus telpā un tādējādi radītu perfektu interjera dizaina koncepciju.

    AR Studio sniedz iespēju uzreiz iepazīties ar slēdžu un kontaktligzdu reālistisku modeli un to iekļaušanos esošajā vidē. Šī tehnoloģija, protams, darbojas arī ar citiem JUNG produktiem – tādiem kā KNX vadības ierīces, USB uzlādes stacijas, Smart Radio DAB +, kā arī apgaismes sistēmām Plug & Light

    Tas ir noderīgs palīgs ne tikai tiem, kas iekārto savu mājvietu, bet arī nozares profesionāļiem: arhitekti, dizaineri, amatnieki un celtnieki var nodrošināt JUNG produktu virtuālu prezentāciju telpās jebkurā laikā un vietā. Lietotne nodrošina dizaina ideju vizualizāciju un ļauj gan īstenotājam, gan klientam iepazīties ar tām virtuālās realitātes scenārijos. AR Studio būs ideāla tehnoloģija elektrisko instalāciju plānošanai un demonstrēšanai klientiem.

    „Esmu pārliecināts, ka JUNG AR Studio būs lielisks palīgs produktu izvēles procesā. Klients būs pārliecinātāks par pareizu krāsas un formas izvēli un pamanīs, ka ikviens slēdzis ir estētiska sastāvdaļa kopējā dizaina koncepcijā,” pauž Leonīds Popoks, JUNG pārstāvis Latvijā.

    Aplikācijas lietošana

    Lai vizualizētu izvēlēto JUNG produktu, atlasiet to lietotnē, norādot arī materiālu un krāsu. Pēc tam pievienojiet JUNG Experience-Marker atzīmi, kuru varat izdrukāt tieši no programmas vai saņemt kā e-pasta ziņojumu, vietā, kur vēlaties redzēt slēdzi. Lietotne izdarīs pārējo, ievietojot produktu virtuālos 3D modeļus reāllaika attēlā, ko varēsiet apskatīt savā planšetdatorā vai viedtālrunī.

    Eksperimentējiet ar dažādu rāmju dizainu, izbaudiet materiālu dažādību no metāla un alumīnija līdz nerūsējošam tēraudam un misiņam un pielaikojiet 63 krāsas no ekskluzīvās Les Couleurs Le Corbusier krāsu paletes – ar JUNG AR Studio aplikāciju jūs varat izveidot dizaina studiju savā viedtālrunī.

    Aplikācijas lejupielāde

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē