• Vecgada vakarā gaidāms brāzmains vējš un īslaicīgi nokrišņi

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    30. decembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    31. decembra naktī un rītā vējš Latvijā pierims, dienas gaitā tas no jauna pastiprināsies, bet Jaungada naktī vējš kļūs lēnāks, prognozē sinoptiķi.

    Vecgada dienā starp mākoņiem uzspīdēs saule un daudzviet gaidāmi īslaicīgi nokrišņi – lietus, kas pāries sniegā, iespējami arī ledus graudi. 31. decembra vēlā vakarā vairs tikai vietām, galvenokārt Latgalē, nedaudz īslaicīgi snigs, valsts lielākajā daļā debesis skaidrosies.

    Vecgada dienā un vakarā rietumu vējš pāries ziemeļu, ziemeļrietumu vējā un brāzmās pastiprināsies līdz 13–18 metriem sekundē, piekrastē – tai skaitā galvaspilsētā – gaidāmas brāzmas līdz 22 metriem sekundē. Gaisa temperatūra pievakarē pazemināsies līdz 0..+5 grādiem, sāks apledot ceļi.

    Jaungada naktī vēja ātrums mazināsies, būs maz mākoņu un laba redzamība. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0..-4 grādiem, bet piekrastē nekļūs vēsāks par 0..+4 grādiem.

    2020.gada pirmajā dienā palielināsies mākoņu daudzums, nav gaidāmi būtiski nokrišņi, pūtīs mērens rietumu vējš un gaiss iesils līdz +1..+6 grādiem.

    2. un 3.janvārī gaisa temperatūra pakāpsies vēl par kādu grādu augstāk, pēc tam gaidāms sals, bet nākamnedēļ atkal iespējams siltums līdz +8 grādiem. Brīžiem būs nokrišņi un brāzmains vējš.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē