• Svētdien un nākamās nedēļas sākumā gaidāms siltāks laiks

    Māja un Dārzs
    Ziņu aģentūra LETA
    12. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Tuvākajās dienās Latvijā būs maz nokrišņu un gaisa temperatūra nedaudz pazemināsies, bet svētdien ieradīsies jauns ciklons un siltāks gaiss, prognozē sinoptiķi.

    Ceturtdien vēl daudzviet gaidāmi īslaicīgi nokrišņi, piektdien – tikai vietām un nelieli. Sestdiena, iespējams, paies bez nokrišņiem. Savukārt svētdien un nākamās nedēļas sākumā visā valstī palaikam līs.

    Vējam norimstot un debesīm skaidrojoties, zemākā gaisa temperatūra gaidāma naktī uz sestdienu – termometra stabiņš noslīdēs līdz 0..-6 grādiem.

    Svētdien pastiprināsies dienvidu, dienvidrietumu vējš, vietām piekrastē brāzmās pārsniedzot 20 metrus sekundē. Gaisa temperatūra paaugstināsies, maksimālā temperatūra svētdienas vakarā vai pirmdien var sasniegt +10 grādus.

    Nākamās nedēļas gaitā temperatūra pazemināsies un naktīs daudzviet noslīdēs zem nulles. Paaugstinoties atmosfēras spiedienam, laiks kļūs ne tikai vēsāks, bet arī sausāks un saulaināks.

    Jau ziņots, ka šī ziema ir siltākā novērojumu vēsturē. Kopš 1.decembra vidējā gaisa temperatūra Latvijā sasniedz +2,7 grādus; iepriekšējā siltākā ziema piedzīvota tālajā 1924.-1925.gadā, kad decembra, janvāra un februāra vidējā gaisa temperatūra bija +1,0 grāds.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē