• Nedēļas vidū Latvijā atgriezīsies vēsums un stipri līs

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    27. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Darba nedēļas sākumā vēl saglabāsies siltums, bet nedēļas vidū laika apstākļus virs Latvijas noteiks ciklona dienvidu mala, kas nesīs lietainu laiku, un virs teritorijas ieplūdīs vēsāks gaiss – dienā gaisa temperatūra nepārsniegs +22° atzīmi.

    Nedēļas sākumā virs Latvijas atradīsies augsta spiediena apgabals, bet teritoriju šķērsos atmosfēras fronte, kas vietām atnesīs lietu, centrālajos un austrumu rajonos gaidāms arī pērkona negaiss ar stiprām lietusgāzēm. Pūtīs lēns vējš, kas negaisa laikā būs brāzmains. Otrdien saglabāsies līdzīgi laika apstākļi – mākoņu daudzums būs mainīgs, dienas laikā austrumos gaidāmi nokrišņi un pērkona negaiss. Gaisa temperatūra dienas laikā sasniegs+20…+25°, vietām pat +27°, bet naktīs termometra stabiņš noslīdēs līdz +11…+17° atzīmei, pirmdien austrumos pat līdz +7…+10°.

    Nedēļas vidū no rietumiem pietuvosies plašs ciklons.

    Naktī uz trešdienu un dienā valsts teritoriju šķērsos nokrišņu zona, kas kopā ar nokrišņiem atnesīs vēsāku laiku – gaiss dienās iesils līdz +16…+22°.

    Pastiprināties dienvidrietumu vējš, kas arī ceturtdien daudzviet brāzmās sasniegs 15–18 m/s. Daudzviet arī līs, vietām stipri. 

    Nedēļas beigās ciklona ietekme pakāpeniski mazināsies. Pūtīs mērens rietumu puses vējš, piektdien gaisa temperatūra dienā pieturēsies ap +17…+22°, bet nedēļas izskaņā vietām debesis biežāk skaidrosies un nokrišņu daudzums mazināsies.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē