• «Zoopastas» vadītāji tiešajā ēterā saraudina Patrishu viņas kara nostājas dēļ

    Karš
    Santa.lv
    Santa.lv
    10. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    No kreisās: Jānis Romanovskis, Baiba Sipeniece-Gavare un Patrisha
    Foto: Instagram
    No kreisās: Jānis Romanovskis, Baiba Sipeniece-Gavare un Patrisha
    10. maijā par godu Patrishas jaunajam singlam «Es varēju būt tā» dziedātāja viesojās Radio Star FM rīta šovā «Zoopasta», ļaujot klausītājiem baudīt dziesmas pirmatskaņojumu. Diemžēl jaunās mākslinieces prieks ētera laikā neplānoti mijās ar asarām.

    Fragments no tiešā ētera.

    Patrisha: Mēģinu neitrāli skatīties uz karu no tāda viedokļa, ka esmu par mieru un nevēlos būt nevienā pusē. Ja es būšu tikai par vienu konkrētu valsti, tad tas nozīmē, ka es stāvu pret visiem saviem radiniekiem. 

    Baiba: Progresīvi domājošie krievu cilvēki saka, ka tas nav krievu karš – tas ir Putina karš pret Ukrainu. Patiesībā viņš terorizē arī savus iedzīvotājus. «Par mieru» ir frāze, ar kuru bieži vien laipo cilvēki. Karš ir briesmīga padarīšana. Tur diemžēl ir jāieņem pozīcija. 

    Patrisha: Nu, es varētu varbūt nepiekrist, bet esmu pret karu jebkurā gadījumā. Manuprāt, tas ir drausmīgi, ka cilvēkiem nākas ko tādu pieredzēt. To nenovēlu absolūti nevienam. Mana galvenā nostāja ir, lai cilvēkiem dienas beigās būtu miers.

    Nu… grūti ir par to runāt, jo man nav tikai vienā no šīm valstīm radinieki, bet visās trijās [Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā]. Ja es tiešām izvēlētos, par kuru no valstīm būt, tie priekš manis būtu sirdsapziņas pārmetumi.

    Jānis: Šeit ļoti liela daļa mūsu radioklausītāju nesadzirdēja to, ko gribēja, attiecībā uz tavu nostāju.

    Patrisha: Ziniet, es negribētu, lai cilvēki domā, ka man ir kaut kāda nostāja vai ka man tādas nav. Īstenībā šī ir ļoti grūta tēma, par kuru man absolūti šobrīd tiešām negribētos runāt. Nevis tāpēc, ka man nav intereses par to, kas notiek, vai ka dzīvoju citā realitātē. Man šī diena tomēr ir par kaut ko citu. Esmu pietiekami pārdzīvojusi par šo notikumu [raud] un par saviem radiem šajās valstīs. Ir ļoti smagi dzirdēt pārmetumus no pilnīgi svešiem cilvēkiem, kam, iespējams, pašiem neviena radinieka tur nav.

    Nu, ko es varu teikt… Man ir skumji. Tā jūs man šobrīd likāt justies dienā, kurai vajadzēja būt par svētkiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē