• Vīriešu mode rudenim: velvets un silti dzeltenā krāsa

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    Helēna Rozalinska
    Helēna Rozalinska
    11. augusts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Galvenās rudens modes tendences vīriešiem būs ilgspēlējošas lietas – velvets, dzeltenā krāsa un īpaša piegriezuma bikses.

    “Modē dominēs siltums: velvets kā izteikti patīkams materiāls, saules dzeltenā krāsa kā iekonservētas atmiņas par gada gaišākajiem mēnešiem. Papildinājumam vīriešu apģērbu ansamblī ienāk odziņa jeb konusveida piegriezuma bikses," norāda veikala VAN GRAAF vadītāja Agnese Masaļska.

    Velvets

    Lai arī daži velvetu uzskata par konservatīvu un nedaudz vecmodīgu materiālu, šajā sezonā tas triumfēs jau ierastajā formātā – žaketēs un biksēs, kā arī parādīsies dažādos aksesuāros, piemēram, apavu apdarē, tauriņos, cimdos. Velvets ir izturīgs un ļoti patīkams ādai, salīdzinot ar ikdienas audumu top līderi džinsu, ir arī elpojošāks un viegli kopjams. Velveta priekšrocība ir tā daudzveidība, jo no bieza var būt šūts mētelis vai pusmētelis, savukārt plānāks audums sm­­alkuma ziņā līdzinās samtam un spēj radīt krāšņu svētku noskaņu.

    Šajā rudenī svarīgas detaļas – cik platas ir velveta auduma joslas, vai tās labi spēlējas ar valkātāja auguma niansēm, kāda ir apģērba krāsu gamma un vai rievojums ir labi saredzams. Jo platākas būs velveta plūksnu joslas, jo labāk. Krāsu gamma būs dabas iedvesmota un nedaudz intensificēta, izceļot vienkāršo apģērbu eleganci un auduma struktūru.

    • Sezonas “ķirsītis” – velveta apavi ikdienišķā vai sportiskā stilā ar izteiktām rievām.

    Pinterest
    Pinterest

    Silti dzeltenā jeb zeltainā krāsa

    Galvenā tendence rudens – ziemas sezonai būs brūnie un silti dzeltenie toņi. Īpašu uzmanību piesaistīs smalks un neliels akcents – zelts. Lai dzeltenais tonis būtu vispamanāmākais un radītu miera sajūtu, liela nozīme ir pārējā tērpa sastāvdaļu neitralitātei. Šogad modes eksperti vīriešiem iesaka pieturēties pie “new normal” ēras paradumiem un ieviest savā garderobē dabai pietuvinātus krāsu toņus, kas viegli kombinējas savā starpā un vizuāli nomierinās koptēlu.

    • Īpašam noskaņojumam pie saulainajiem toņiem apģērbā pieskaņo džmeperus ar izteiktu rakstu, baltas pieguļošas bikses vai, piemēram, zelta krāsas apģērba vīles.

    Pinterest
    Pinterest

    Plata piegriezuma bikses 

    Ilgāku vīriešu bikšu modē nav notikusi revolūcija un šī gada tendences ir tikai pusceļā uz to. Krāsu ziņā dominēs dabas toņi, jo noliekt šī gada pasaules lielos notikumus nebūtu labākais tonis.

    Jaunums ir silueta maiņa, kas šogad ikdienā valkājamām biksēm iesaka konusveida formu. Ieloces priekšējā daļā, lieli atloki komplektā ar buktēm plata piegriezuma biksēm, kas nojauc barjeru starp lietišķā un brīvā laika apģērbu, būs sezonas labākā izvēle. Apgrieztā optika piesaistīs uzmanību un masīvie bikšu gali radīs stabilitātes sajūtu.

    Otrs virziens ir gaišas vai pilnīgi baltas, kājām cieši pieguļošas bikses, kas ir kā sveiciens vasaras noslēguma pasākumiem un ballītēm. Nemainīga klasika un vienlaikus pamanāms akcents, ko vērts ieviest katra vīrieša garderobē.

    • Bikses pelēkajā, zaļpelēkajā un tumšpelēkajā krāsu gammā ir viennozīmīgi labākā izvēle, tās ir pietiekami neitrālas, lai varētu sakombinēt ar lielāko daļu pārējo apģērbu.

    Pinterest
    Pinterest

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē