• VIDEO: Aminata atklāj, ka šī gada Supernovas dziesma ir īstā, lai piedalītos Eirovīzijā

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    4. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Linda Lauva
    Aminatai tuvojas dzimšanas diena, bet pirms tās jāgatavojas kādam svarīgam notikumam, proti, Supernovai. Dziesma I’m Letting You Go, ar kuru talantīgā dziedātāja šogad centīsies Eirovīzijā piedalīties atkārtoti pēc 2015. gada, ir ļoti īpašs skaņdarbs ar emocionālu vēstījumu. Kas par to ir sakāms pašai autorei?

    Intervijā ar Marģeru Majoru dziedātāja Aminata atklāj, ka daudzi viņai apkārt esošie ļaudis esot prasījuši, vai viņa vēl kādreiz piedalīsies Supernovā. «Tas tik bieži man sāka skanēt apkārt līdz sapratu, ka tiešām jāpamēģina. Domāju, varbūt jāuzraksta vēl pāris dziesmas, taču zinu, ka šī ir īstā.»

    Atbildot uz jautājumu, ko dziedātāja vēlas pateikt ar šo dziesmu, prātā raisās daudz pārdomu. «Šī dziesma, kas tapusi no sirds, ir īpaša priekš manis un tā ir veltījums kādam konkrētam cilvēkam. Tad kad jūs (skatītāji) to dzirdēsiet, jūs sapratīsiet. Ir dziesmas, par kurām es kautrējos stāstīt, jo tās ir pārāk personiskas… Arī šajā teksts ir diezgan atklāts.»

    Aminatai ir grūti paskaidrot, kādas emocijas viņa nesīs uz skatuves šogad. «Sajūtu ziņā priekš manis tas ir citādi. Laikam tas ir viss, ko šobrīd varu pateikt.»

     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Supernova (@ltvsupernova)

    Jau šo sestdien, 5. februārī, plkst. 21.05 kanālā LTV1 ar muzikālu priekšnesumu Latviju priecēs 17 dalībnieki. Pēc visu dziesmu izskanēšanas būs iespējams balsot par savu iemīļoto mākslinieku ar neierobežotu skaitu īsziņu un telefonzvaniem. Saskaitot iegūtās skatītāju balsis un žūrijas vērtējumu, finālā tiks izvirzīti 10 labākie dziedātāji. Vienpadsmito no viņiem ar «wild card» palīdzību žūrijas pārstāvji un Latvijas Televīzija varēs ievēlēt pēc izvēles.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē