• Vai sīknaudu drīkst mest ziedojumu kastītē?

    Aktuāli
    Lolita Lūse
    Lolita Lūse
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    20. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Man iekrājusies kārba ar sīknaudu: pa vienam centam, diviem, pieciem sakrājušies noteikti kādi 20 eiro. Kolēģe iesaka, lai saberu kādā ziedojumu kastītē – nauda vien ir. Bet man šķiet, ka tas būtu ļoti nepieklājīgi! Kas to lai pēc tam saskaita? Un par sīknaudas maiņu bankā, cik zinu, jāmaksā… Pajautājiet, lūdzu, kādai labdarības organizācijai, ko viņi domā par sīknaudas ziedošanu?

    Ziedojumu kastītes ir lielisks veids, kā ikviens viegli un ērti var ziedot labdarībai jebkāda nomināla naudas vienības. Bieži vien neapzināmies, cik vērtīga ir sīknauda, ja kādam grūtībās nonākušajam līdzcilvēkam pietrūkst daži eiro, lai iegādātos dārgas zāles vai pārtikas paku krīzes situācijā.

    Aicinām izvēlēties ziedot monētas tieši ziedojumu kastītē, jo Ziedot.lv ziedojumu kastītes, kas izvietotas veikalos un citās vietās, bez maksas inkasē inkasācijas firmas. Inkasenti visu saziedoto naudu nogādā bankā, naudas skaitīšanas iekārtas rūpīgi saskaita katru saziedoto centu un ieskaita ziedojumus Ziedot.lv bankas kontā.

    Visu gadu var doties arī uz tuvāko Swedbank filiāli, kur var nodot skaidru naudu kā ziedojumu Ziedot.lv labdarības projektiem bez maksas.

    Īpaši daudz cilvēku par labdarības iespējām interesējas ap Ziemassvētku laiku, kad bērni savas krājkasītes izvēlas noziedot, un viņus aicina tās pārbērt veikalos izvietotajās ziedojumu kastītēs vai atbraukt uz Ziedot.lv biroju, vai ziedot kādā labdarības akcijā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē