• Vai divu mūziķu kopdzīve var būt veiksmīga? Pieredzē dalās Māra Upmane-Holšteine

    Attiecības
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Māra Upmane-Holšteine
    Foto: ĢIRTS OZOLIŅŠ (F64)
    Māra Upmane-Holšteine
    Grupas «Astro’n’out» soliste Māra Upmane-Holšteine Radio Latviešu Hiti «Youtube» šovā «Braucam?!» dziedātājai Katō atklāj līdz šim nedzirdētus faktus un atziņas par dzīvi mūzikā.

    «Man ļoti patīk, ka mēs abi ar vīru esam mūzikā.

    Mēs gan pārstāvam katrs savu mūzikas žanru, taču tas neliedz paprasīt padomu, izstāstīt savas sajūtas, pasūdzēties, jo mīlestība pret mūziku ir mums abiem un tas vieno.

    Mēs saprotam un pieņemam, kāpēc ir svarīgi pēc koncerta pabūt ar grupu, kāpēc ir jāstrādā brīvdienās. Tāds darba ritējums ir mums abiem un tādejādi mēs izvairāmies no dažādām nesaprašanās situācijām,» atklāti stāsta Māra.

    Dziedātāja arī atklāj, ka viņai ir tuva vīra radītā mūzika. Piemēram, ar sajūsmu viņa klausās dziesmu «Nāra» un uzskata, ka albumu «Renesanse» kaut reizi būtu jānoklausās ikvienam. «Kolosāls albums, kas, iespējams, vēl tikai gaida savu izcelšanu saulītē. Man arī sāp par mūsu [«Astro’n’out»] dziesmām, kas palikušas tikai kā albumu gabali, un cilvēki pēc vairākiem gadiem izbrīnīti jautā, vai tā ir mūsu dziesma.»

    «Astro’n’out» pastāvēšanas laikā piedzīvoti dažādi amizanti gadījumi, un Mārai spilgti atmiņā palicis viens no tiem: «Par vienu gadījumu mēs ļoti ilgi nespējām beigt uzjautrināties. Pirms koncerta ar sarkanu marķieri katram no mums bija uzrakstīts spēlējamo dziesmu saraksts. Bijām piemirsuši, ka skatuves gaismas arī ir sarkanas, turklāt sarkaniem burtiem sarakstīto vienkārši nevar saskatīt. Esot jau uz skatuves, ieraugu, ka man priekšā nolikta it kā balta lapa. Pikta griežu lapu uz otru pusi – arī balta. Paskatos uz grupas puišiem – tiem arī vien baltas lapas. Biju dusmīga, jo domāju – kāds lapas sajaucis. Kad atklājām patieso iemeslu, smējāmies ilgi un dikti,» stāsta Māra.

    Radio Latviešu Hiti «Youtube» izklaidējoši muzikālais šovs «Braucam?!» turpmāk katru pirmdienu kopā ar dziedātāju Katō piedāvās sarunas ar Latvijā atpazīstamiem cilvēkiem, iekļaujot humoristiskus uzdevumus, pozitīvas emocijas un iedvesmojošus stāstus.

    Vai tiešām Mārai izdosies savākt kopkori kādā neparastā vietā? Kādu instrumentu Katō liks spēlēt Mārai ģitāras vietā? Un vai šoreiz izdosies ceļā sastapt dziedošu stopētāju? To visu uzzini, noskatoties video:

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē