• Trīs pieredzes stāsti par seksu brīvā dabā: Mums izveidojās pat tāds kā slepenais kods

    Sekss
    Maira Briede
    4. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Laukos arvien retāk redzamas siena gubiņas, taču ir desmitiem citu alternatīvu, kā baudīt intīmus brīžus pie dabas krūts. Lūk, dažas idejas, kas tevi, cerams, iedvesmos!

    Pludmalē

    Tā ir pārīšu ļoti iecienīta vieta, kur nodarboties ar seksu, un Latvijas piekraste šajā ziņā sniedz ļoti plašas iespējas: kāpās var atrast omulīgas iedobes, kur paslēpties no ziņkārīgiem skatieniem, bet saulriets piešķirs tik ļoti vajadzīgo romantikas noti.

    Tieši smiltīs labāk ne, jo tās var iekļūt intīmajās vietiņās un izbojāt visus priekus, bet paklāj sedziņu un – uz priekšu! Taču liec aiz auss – mīlas rotaļas smiltiņās var iztraucēt lūriķi, kuri ir tikpat labi informēti par pārīšu iecienītiem slēpņiem. Otrs mūsdienu drauds ir modernās tehnoloģijas: tagad vai katram puišelim ir drons ar filmēšanas un foto iespējām, bet – kas nofilmēts, tas soctīklos iekšā. Tā ka, pirms zaudēt galvu mīļotā apskāvienos, pārliecinies, vai tuvumā nav dzirdama drona nodevīgā dūkoņa.

    Ūdenī

    Jūrā vai ezerā, vai kādā uzsilušākā upē – tam pat nebūtu lielas nozīmes. Galvenais, ka ūdenī pazūd partnera svars, tāpēc iespējamas kļūst pozas, kas ierastos apstākļos nav iedomājamas. Vēl viens pluss – ūdens aizskalo daļu dzimumorgānus mitrinošo izdalījumu, tāpēc pastiprinās berze un līdz ar to arī bauda.

    No krasta mīlētāji ūdenī arī daudz neatšķiras no draiskiem peldētājiem, tomēr – uzmanību!

    Ja dodaties jūrā patālu no krasta, bet visas mantas atstājat smiltīs, kāds var sadomāt jūs izjokot un pievākt drēbes.

    Ja būsiet iegājuši “peldēties” kā no mātes miesām nākuši, bet, izlienot no ūdens, nebūs ar ko piesegties, būs stipri jāpiedomā, kā situāciju atrisināt. Tāpēc mūsu ieteikums – vismaz jūrā tomēr velciet peldkostīmu un peldbikses, bet nomaļākā ezeriņā vai piemājas dīķī jūtieties brīvi.

    Pļavā

    Latvijā netrūkst aizaugušu lauku un ēnainu meža noru. Gan pārgājiena, gan romantiskas pastaigas starplaikā pārītim var rasties vēlēšanās paslēpties starp puķēm un lapām un pamīlēties. Ja ir ļoti liela vēlēšanās un kaisle, jebkuras neērtības nebūs šķērslis, bet, ja gribas nedaudz komforta, noderēs sedziņa. Vai telts.

    Ar ērcēm un alerģijām šoreiz tevi nebiedēsim. Piesardzība un apdomība, protams, ir laba lieta, bet ja to par daudz, var izjukt intīmā atmosfēra. Pēc tam to atkal ieslēgt ne vienmēr izdodas, tāpēc – ļaujies mirklim!

    Mežā

    Mīlējoties mežā – vienalga, sūnās vai, atbalstoties pret koku – , nav visai praktiski pilnībā izģērbties, jo skujas duras un čiekuri spiež, bet pret priedes mizu var nobrāzt muguras ādu. Taču tāds mirklis, kad pavisam saplūsti ar dabu, jo arī pati dari kaut ko tik dabisku, var kļūt neaizmirstams.

    Jo dziļāk mežā, jo vairāk iespēju, ka mīlēšanos neiztraucēs citi cilvēki, taču ogošanas un sēņošanas sezonā tomēr der pamest kādu skatienu apkārt, vai jūs nevēro lieks acu pāris. Tas pats attiecas arī uz iebraukšanu mežā ar auto: visticamāk, ar atbildības izjūtu apveltīts sēņotājs vai ogotājs gribēs pārliecināties, vai ar autovadītāju viss kārtībā, jo kāpēc gan tā mašīna te tā aizdomīgi stāv tādā nomaļā vietā…

    Lietū

    Silts vasaras lietus vai par kārtīgs negaiss, kas noskalo putekļus, atsvaidzina gaisu un samitrina apģērbu, kas jutekliski pielīp ādai… Tas var būt lielisks ierosinājums, lai piekļautos otram un tāpat lietū, zem apmākušās debess arī pamīlētos – kaut vai tāpēc, ka tas ir pavisam citādi nekā dušā vai vannā, kur nekad gaisā nebūs tāda lādiņa un smaržos drīzāk pēc ziepēm, nevis spirgta, vasarīga svaiguma. Tas ir arī ekskluzīvi, jo nevienā citā gadalaikā kā vien vasarā ko tādu izbaudīt nav iespējams.

    3 silti ieteikumi

    • Odi, dunduri un mušas tik ļoti netraucēs, ja lietosi repelentus. Tie aizbaidīs arī ērces.
    • Kaut kāda higiēnas minimuma ievērošanai pirms seksa dabā paķer līdzi mitrās salvetes. Ja nav, bet gribas apmazgāties, var iztikt ar dzeramo ūdeni (kaut vai minerālūdeni), bet noslaucīties vari papīra kabatlakatiņos.
    • Ja vien nav nolūka tieši šādā neparastā vietā parūpēties par ģimenes pieaugumu, neaizmirsti par kontracepciju!

    Mana pieredze

    Pie jūras. Ineta (44):

    Tas notika, kad biju daudz jaunāka. Biju stāvoklī, kādā sestajā mēnesī, un ar jau palielo vēderu kopā ar vīru defilēju gar jūras malu kādā diezgan patukšā pludmalē. Pamanījām, ka drusku tālāk no krasta grīšļu aizsegā viens pārītis cītīgi «atpūšas». Precīzāk, meitene puisim izpildīja orālo seksu: viņš gulēja uz muguras zemē, bet viņa darbojās. Ļoti skaidri un detaļās nevarēja redzēt, jo viņa bija pret mums iesāņus, ar muguru, bet tas viennozīmīgi bija TAS. Nedaudz palūrējām, paķiķinājām, un tas uz mums iedarbojās kā baigais afrodīzijs. Par spīti grūtniecības stāvoklim arī man vajadzēja, kā saka, šeit un tagad, un vīram arī. Mums pat segas nebija, bet tas nebija šķērslis. Pagājām tālāk un tāpat paslēpāmies aiz grīšļiem, un tā mums notika viens fiksītis.

    Eksotiskā pludmalē. Lelde (47):

    Kāzu jubilejā ar vīru divatā aizbraucām uz Spāniju. Mūsu viesnīca bija pie pašas jūras: bija tikai ielai jāpāriet pāri. Vienu vakaru viesnīcas bārā sadzērāmies tekilu un aizgājām uz pludmali mīlēties. Bija ļoti forši – ne smiltis traucēja, nekā. Un bija ļoti, ļoti tumšs. Tikai pēc tam uzzinājām, ka par to ir ļoti lieli naudassodi – ne simtos, bet pat tūkstošos eiro. Bet neviens policists jau tādā tumsā pa pludmali nepatrulēja un pārīšus nemedīja.

    Sēņu vietā – sekss. Sandra (38):

    Reiz ar draugu, kurš diemžēl nu jau bijušais, iebraucām mežā paskatīties, vai nav sēņu. Mežiņš bija tīrs, jauks, bet pilnīgi tukšs – sēņu nebija. Nebija arī cilvēku… Tāpēc pilnīgi spontāni sanāca pamīlēties. Tāpat, atbalstoties pret mašīnu. Nevarētu teikt, ka bija ļoti ērti vai ka būtu sasniegti nez kādi baudas augstumi, bet bija jauki! Pēc tam mums izveidojās pat tāds kā slepenais kods: ja kaut kur braucām un pa ceļam viens no mums ieminējās, ka jāiebrauc mežā paskatīties, vai nav sēņu, uzreiz tieši par sēnēm kaut kā neviens no mums vairs nedomāja, jo prāts nesās tikai uz seksu.  

    *Visām dāmām vārdi mainīti. 

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē