• Ugunsgrēkā Ventspilī izglābti seši cilvēki

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Shutterstock
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    No daudzdzīvokļu nama Ventspilī ugunsdzēsēji izglāba sešus cilvēkus un 19 evakuēja, par aizvadītās diennakts notikumiem informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

    Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 43 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 24 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

    Vakar plkst. 20.03 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Ventspilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies daudzstāvu namā. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka deviņstāvu mājas dzīvoklī ar atklātu liesmu deg dīvāns un sadzīves mantas 10m2 platībā, kā rezultātā izveidojies spēcīgs sadūmojums. No ēkas tika evakuēti 19 cilvēki.

    Ugunsdzēsēji glābēji ar izbīdāmo kāpņu un autokāpņu palīdzību izglābta kopumā sešus cilvēkus, no kuriem trīs bija cietuši un tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 20.54 ugunsgrēks tika likvidēts, kāpņu telpa – izvēdināta un cilvēki varēja atgriezties mājokļos.

    Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega gulta, siena un griesti, garāža ar sadzīves mantām un vieglā automašīna, atkritumi, sadzīves mantas pagrabā, sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, piededzis ēdiens, ielu apgaismojuma lampa. 

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē