• TV personības Leldes Ceriņas 10 stila likumi

    Stils
    Aiva Alksne
    17. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Lelde Ceriņa
    Foto: Liene Pētersone
    Lelde Ceriņa
    Ir sievietes, kuras izskatās apskaužami gan televīzijas ekrānā, gan puķu dobē, mājās vai bērnu kopšanas atvaļinājumā. Arī tas ir jāmāk. Un tas iedvesmo citas.

     

    1. Mazāk, bet kvalitatīvāk. Gaumīgu un interesantu garderobi nerada pārpildīts skapis, bet gan lietu oriģinalitāte. 
    2. Piešķiru tēlam papildu vērtību, valkājot vietējo mākslinieku tērpus un aksesuārus. Šīs lietas radītas ar stāstu, līdz ar to sniedz pavisam citu emocionālo piesaisti un garderobē ir ilgtspējīgākas.
    3. Nekad nesaku nekad par apģērbu, ko kādreiz varētu uzvilkt mugurā. Pieredze pierādījusi, ka pat visneiedomājamākās lietas iespējams skaisti sakombinēt. 
    4. Nekādā gadījumā nevalkāju apģērbu, kurš man liek izjust diskomfortu, tikai tāpēc, ka tas ir skaists. 21. gadsimtā skaistumam, vismaz attiecībā uz apģērbu, nav jāprasa nekādi upuri. 
    5. Ērti apavi ir visas labsajūtas pamatnoteikums! Nav iespējams būt produktīvai un aizvadīt dienu ar patiesu smaidu, ja visu laiku kaut kur berž. 
    6. Ļauju drēbēm dzīvot otru dzīvi un atdodu tās tālāk. Nav vērts glabāt tērpus cerībā, ka pēc vairākiem gadiem mode atgriezīsies un atkal būs aktuālas tās pašas lietas. Jā, atsauces uz konkrētu laika periodu tiešām atkārtojas, taču dizaineri katru sezonu piedāvā jaunas detaļas. Teiksim, tās pašas klasiskās džinsa bikses, taču ar pairušiem, nenošūtiem galiem. 
    7. Vīrišķīga silueta drēbes ar paplatinātu vidukļa līniju var radīt tikpat sievišķīgu tēlu kā kleita. Atliek vien pieskaņot izteiksmīgākus aksesuārus un, piemēram, uzvilkt augstpapēžu kurpes.
    8. Žaketes! Apģērbs, kuram manā skapī ir īpaša vieta, jo ar to viegli var rotaļāties, radot gan maigi sievišķīgu, gan lietišķu tēlu. 
    9. Cenšos neizvēlēties audumus, kas viegli burzās, jo tie lielākoties rada nekoptu tēlu. Izņēmums ir dabīgais lins, tam piestāv būt saburzītam.  
    10. Zemes toņi raksturo latvisko identitāti, tomēr vislielākos komplimentus par koptēlu saņemu tieši tad, kad esmu atļāvusies eksperimentēt ar krāsām. Drosmi izcelties novērtēju arī citās sievietēs! 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē