• Trešdien Latvijā reģistrēti seši jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    23. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1752 Covid-19 testi, atklājot sešus jaunus saslimšanas gadījumus ar Covid-19, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

    SPKC rīcība esošā informācija liecina, ka trīs saslimušie bijuši kontaktā ar citu saslimušo, viens saslimušais atgriezies no ārzemēm, vēl viens saslimušais kontaktējās ar ārzemnieku, savukārt par vēl vienu personu informācija vēl tiek precizēta.

    Līdz šim valstī veikti 186 975 Covid-19 izmeklējumi, un saslimšana konstatēta 1203 personām. Atveseļojušies ir 1045 līdz šim ar Covid-19 sasirguši cilvēki.

    Latvijā mirusi 31 ar Covid-19 inficēta persona jeb 2,6% no reģistrētajiem inficētajiem.

    Kā liecina Nacionālā veselības dienesta dati, pēdējās diennakts laikā jauni pacienti ar Covid-19 slimnīcās nav ievietoti, savukārt viens pacients no tām izrakstīts. Līdz ar to kopā stacionāros ārstējas divi pacienti: visi pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu. Kopā no stacionāriem izrakstīti 188 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

    Pēc Covid-19 uzliesmojuma, kas bija reģistrēta pirms divām nedēļām, pagājušajā nedēļā Latvijā bija vērojama mazāka slimības izplatība. Nedēļā no 6.jūlijā Latvijā tika reģistrēti 47 jauni saslimšanas gadījumi, savukārt pagājušajā nedēļā slimība konstatēta 18 cilvēkiem.

    Pēdējos mēnešos Latvija atvieglojusi Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus, taču slimības uzliesmojumu dēļ valdība pirmo reizi bija lēmusi par nelielu ierobežojumu atjaunošanu sabiedriskajā ēdināšanā jeb «skrūvju maigu pievilkšanu».

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē