• Šķirtene meklē normālu vīrieti! Iepazīšanās kovida laikā (9. sērija)

    Sekss
    Daiga Liepiņa
    9. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Sarakstes, sarakstes, sarakstes… Piedāvājumi izbraukt ar moci, parunāt par masturbāciju, trīs unmatchi, viens nenoticis un viens noticis randiņš… Tāda ir mana bilance.

    Teu nau plāni?

    Arī pēc otrās vakcīnas Bils Geitss joprojām par sevi nav man devis nekādu ziņu, toties vīrieši pēc 50 Tinderī spieto kā traki. Ar viņiem sarakstoties, sanāk diezgan tāds multitaskings. Lai gan vienam joprojām neesmu neko atbildējusi, jo, izlasot pievienoto aprakstu, pēkšņi sabijos – tāds nenormāli pareizs aktīvists. Un vēl svaigēdājs! Balandas un virza vien būs jāēd. Un ka tik vēl arī ne usnes. Augums gan tāds sportisks un arī no skata – tīri tā neko. Kamēr domāju, ko iesākt ar viņa pieklājīgi uzrakstīto «Paldies par saderību!», saņemu sirsniņu jau no cita. Un tūlīt pat arī: «Sveika, smukulīt!» Nē, nu medutiņu liet ausīs viņi te, protams, māk. Atklājas, ka esot kaislīgs motobraucējs. Piedāvā izmest līkumiņu, bet man no močiem reālas bailes… Joprojām tieku pierunāta. Labi, ka pagaidām laiciņš tā ne pārāk.

    Vispār jau match gadījumā sirsniņu sūtīšana no vīriešu puses ir ierasta lieta. Tāpat kā uzrakstīt «Sveiki!» un pazust. Starp sirsniņsūtītājiem gan viens patrāpās tāds, kuram tiešām labāk nerakstīt. Izlasot jautājumu «Teu nau plāni?», spēju vien nojaust, ka viņš interesējas par maniem plāniem brīvdienās… Viens kungs pēc tam, kad divas dienas viņam neko neesmu atbildējusi, man ir pielicis unmatch. Tāds atvieglojums! Kaut kā jau nu pārāk nogurdinoši bija viņa pārspīlētie uzmanības apliecinājumi… Ļoti laikam bija iecerējis, ka mums kaut kas varētu sanākt.

    Randiņš, kurš nenotika

    Un, lūk, vēl viens. Atceros, kā, skatoties uz šo vīrieti, domāju – nu labi, intereses pēc došu arī viņam iespēju. Vizuāli ­– tiešām ne ideāls, ko arī paškritiski atzinis. Toties uzrakstījis, ka meklē otru pusīti ilgstošām attiecībām, prot rūpēties par sievieti un viņu cienīt, un tās, lūk, esot īpašības, kas ne visiem piemīt. Uz to laikam mana ziņkāre arī pavelkas. «Vai būtu interese satikties?» Protams! Beidzot kādam liekas svarīgi vispirms satikties un vienam uz otru paskatīties! Tā, sestdien man citi plāni, bet svētdien varam.

    Ierosinu aizbraukt uz jūru, jo laiciņš vienkārši dievīgs. Svētdien no rīta vienojamies par vakarpusi – dievinu vakara silti maigo gaismu! Kad jau joņoju pa māju, domādama, ko lai velk mugurā, saņemu priekšlikumu vakaru pavadīt pie viņa…Sarunas, kāda filma, vīna glāze… Ja būšot klikšķis, tad arī kopā paēst gardas brokastis…Tas gan neesot viņa pamatprincips, bet varbūt esot vērts pamēģināt? Ups! To tiešām raksta cilvēks, kurš meklē nopietnas attiecības?

    Nē, nu sekss attiecībās nenoliedzami ir svarīgs, bet vai tas jānoskaidro tieši pirmajā reizē?

    Nu nenobrīnīties… Stipri šaubos, ka es jelkad pirmajā randiņā vispār pie kāda būtu gatava doties uz mājām. Tomēr viņš ir neatlaidīgs – kas man patiktu kā ievads vakara turpinājumam? Jēziņ, vispirms taču neitrālā teritorijā jāsaprot, vai vispār būs turpinājums! Pēkšņi izrādās, ka esot jau par vēlu, lai kaut kur dotos, sastrēgumi vakarā būšot neciešami. Vēl pēc brīža uzzinu, ka cilvēks šobrīd meklē darbu un no bezdarbības viņam pat dienas sajukušas… Lieki laikam teikt, ka randiņš nenotiek.

    Kad jau nodomāju – diez kas vēl šodien mani varētu pārsteigt, tas tomēr notiek. Vīrietis pāri piecdesmit, inteliģents no skata, kuram patīk golfs, klintīs kāpšana un politika, pieklājīgi apvaicājas, vai var man uzdot intīmu jautājumu. Ej nu zini, kas kuram skaitās intīmi… Izrādās, viņu ļoti interesē, vai gadoties, ka es masturbēju. Turpat arī mierinājuma vārdi, ka tas neesot nekas slikts. Nē, nu gan satriecošs jaunums, to jau jums pateiks ikviens seksologs! «Nu re, a tu to nekad nedari?» Nē, nu satriecoša sarakste! Unmatch.

    Kāpēc viņš tā grib palīdzēt?

    Ir piektdienas pēcpusdiena, un Tinderis vēsta – man ir nosūtīts jauns paziņojums. Meitenes, es gandrīz saļimstu no laimes! Uzradusies viena no manām saderībām – man liekas, bija vēl sniegs, kad mums bija match. Atceros to tik labi tāpēc, ka viņš bija reti izskatīgs un ar tādu ļoti siltu skatienu. Kaut kā ilgi viņš man neizgāja no prāta… Un tagad pēkšņi ņem un man uzraksta: «Kā klājas? Ko šeit ceri sastapt?» Jau jūtu, ka pastrādāt vispār vairs nevaru. Tikai sēžu un blenžu ekrānā, kā lēkā punktiņi, jo viņš atkal kaut ko raksta… Beigās neizturu: «Varbūt tā vietā, lai rakstītu, satiekamies?» Tieši tik tieši! Saņemu ierosinājumu braukt uz jūru skatīties saulrietu. Ak, arī romantiķis vēl izrādās…

    Pēkšņi sajūtos ļoti satraukta – mati jāizmazgā, no jauna acis jāuzkrāso… Kuras smaržas lai vispār pūš? Un lūpas krāsot vai nekrāsot?

    Randiņš ir tiešām daudzsološs. Jēziņ, viņš padomājis pat par sedziņu, lai varam apsēsties, un paņēmis līdzi divas pudeles garšīgās rabarberu limonādes. Viss tik skaisti un romantiski, pat pabučojamies. Un tad viņš it kā starp citu izmet, ka varot, kad vien es vēlēšoties, pie manis atbraukt, pie viena arī kaut ko mājās palīdzēt, un tā… Nē, nu skaisti! Man tieši virtuves plauktiem izdegušas divas LED lampiņas, ko neprotu nomainīt, un no sienas atgāzusies grīdas līste.

    Vēl nemaz līdz mājām neesmu tikusi, kad jau saņemu ziņu: «Ja tev tas der, varu atbraukt rīt…» Tik strauji! Man jau kļūst mazliet bailīgi… Aizbildinos, ka šausmīgi daudz darba. Klusums… Un jau diezgan ilgi.

    Sirsniņas, bučiņas un antivakseris

    Bet tik un tā, meitenes, šis ir īstais laiks Tinderim – pilnīgi var just, ka ir pavasaris un nāk vasara! Neatceros, kad vēl būtu sarakstījusies ar četriem vīriešiem gandrīz vienlaikus. Turklāt viņi raksta pirmie. Melanholiskais – sauksim viņu tā – jūsmo, cik laimīga izskatos, un stāsta, kā viņš par mani domā. Motocilvēks neatlaidīgi mēģina uzdabūt mani uz sava šosejnieka – izskatās, viņu vienkārši pārņēmis azarts. Uzradies arī viens nesaprotams tipiņš, kurš sūtu labrītiņus, bučiņas un sirsniņas, tā kā kaut ko grib, tā kā ne… Tad raksta un visu ko par mani grib zināt, tad pazūd… Man gan ir smagas aizdomas – vai tik tomēr nav precējies? Jo viņš nekad neraksta vakaros. Ak, jā, un vēl nejauši esmu nolaikojusi ārzemnieku, kurš arī sāk rakstīt. Bet nu nē – lai kāds smukulītis un lai cik patīkams sarunā, tomēr nē, nē un vēlreiz nē! Vismaz pagaidām.

    Un tad vēl, protams, divi mani tālie vēstuļu draugi, kā es viņus saucu. Šonedēļ saņemu divus uzaicinājumus iepazīties tuvāk. Šķirtenim uzrakstu, ka iepazīties jau to arī nozīmē. Viņš priecīgi atbild, ka tieši tā arī esot domājis – uzzināt vairāk vienam par otru. Pavaicāju, vai viņš ir vakcinējies. Un saņemu atbildi – viņš tāpat jūtoties lieliski, tāpēc neviens viņu piespiest nevarēšot…  Unmatch.

    Savukārt jaukais cilvēks uzraksta, ka jauki izskatos, un arī piedāvā iepazīties. Beigās notriecam pāri pusnaktij. Un tā jau trešo vakaru…

    No rīta pamanu, ka tikai šodien Tinder piedāvā abonēt Gold par puscenu. Biju gan nolēmusi par šo naudu vispār netērēt – nekad un nemūžam –, bet nu tā atlaide! Uz mirkli kļūstu vāja – tik interesanti taču būtu apskatīties, kādiem vīriešiem īsti es patīku. Un varbūt esmu palaidusi garām kaut ko īpaši vērtīgu? Tinderis jau laimīgs ziņo, ka mans abonents automātiski tiks katru mēnesi atjaunots, bet, es, protams, jebkurā laikā varēšot atteikties. Kā tad! Jau iztēlojos, cik tas būs sarežģīti. Tā nu palieku pārdomās.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē