• Labākie sejas kopšanas produkti: Termālais ūdens un pretiekaisuma līdzeklis

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus. Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras bija abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalās ar savu pieredzi.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    JOWAÉ Hydrating Water Mist ziedūdens 

     

    Izsmidzināmais mitrinošais sakuras ziedūdens aizstāj toniku. Produkts mitrina, tonizē, nomierina un patīkami atsvaidzina ādu. Lieto no rīta un vakarā pēc sejas ādas attīrīšanas vai dienas laikā, lai atsvaidzinātu sejas ādu. Ūdenim piemīt maigs jasmīna aromāts. Cena 10,60 eiro (200 ml).

    Lasītāju vērtējums: Maigs aromāts, atvēsinošas sajūtas izsmidzinot, ļoti labs tilpums – pietiek vairākiem mēnešiem. Ideāli noderīgs vasaras karstajās dienās vai dodoties ceļojumā uz zemi, kur ir siltāks klimats.

    OGA7 micelārais avota ūdens

     

    Dabisks detoksikācijas līdzeklis ādas attīrīšanai, mitrināšanai un stiprināšanai. Piemērots sejai, rokām un ķermenim. Micelārā avota ūdens ražošanas procesā izmantots avota ūdens, kas iegūts no Latvijas dzīlēm.

     

    Upeņu un brūkleņu ekstraktos esošie antioksidanti nodrošina šūnu apvalka aizsardzību un atjaunošanos, kā arī aizsargā no mikrobu iedarbības. Makadāmijas un smiltsērkšķu eļļas sastāvā veicina ideālu micellas veidošanās procesu avota ūdenī, sastāvā ir C un E vitamīni, ­karotinoīdi, aminoskābes un flavonoli, kā arī palmitoleīnskābe, kas uzlabo ādas izskatu. Cena 24,20 eiro (100 ml).

    Lasītāju vērtējums: Viegli un patīkami notīra seju no ikdienas vieglās kosmētikas. Atsvaidzina un pabaro. Milzīgs prieks, ka ko tik labu ražo tepat Latvijā no dabiskiem produktiem.

    La Roche-Posay Effaclar Duo + Unifiant
    pretiekaisuma līdzeklis

     

    Produkta sastāvā esošā patentētā prebiotika APF un mannoze līdzsvaro ādas mikrobiomu, niacinamīds mazina iekaisumu, LHA un salicilskābe rada keratolītisku iedarbību, cinka pidolāts samazina sebuma sekrēciju, Procerad™  aizkavē pēciekaisuma hiperpigmentācijas veidošanos.

    Produkts mazina ādas apsārtumu, iekaisumu, pūtītes, efekts redzams jau pēc 12 stundām. Tas izlīdzina ādas toni, neaizsprostojot poras un padarot ādu līdzenāku. Cena 19 eiro (40 ml).

    Lasītāju vērtējums: Krēms kļuvis par ikdienas grima neatņemamu sastāvdaļu. Viegls, taču lieliski izlīdzina ādas toni, nomaskē nepilnības un plakumus un reizē ādu arī dziedē. Dienas laikā sejas āda elpo un nekļūst taukaina.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē