• Labākie sejas kopšanas produkti: Sejas attīrīšanas līdzekļi

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus. Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras bija abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalās ar savu pieredzi.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    GLOV cimdiņš kosmētikas noņemšanai

     

    Cimdiņš ir unikāls grima noņemšanas līdzeklis, kam nepieciešams tikai ūdens. GLOV aizstāj vates plāksnītes, sejas tīrīšanas līdzekli, pīlingu, acu kosmētikas noņemšanas līdzekli un micelāro ūdeni. Tas stiprina ādas hidrolipīdu slāni un noņem atmirušās ādas šūnas, veicina mikrocirkulāciju ādā, ir dermatoloģiski testēts un hipoalerģisks.

     

    Inovatīvās mikrošķiedras noņems visu veidu dekoratīvo kosmētiku, pat ūdensnoturīgo skropstu tušu un laineri. Maigs acīm un jutīgai sejas ādai. Pieejami dažādi veidi: universālie (visu tipu ādai), sausai un īpaši jutīgai ādai, taukainai ādai. Solis pretī zero waste dzīvesveidam. Nopērkams u/v Debenhams. Cena 14,99 eiro (1 gab.)

    Lasītāju vērtējums: Biju pārsteigta, ka cimdiņš teicami spēj attīrīt seju un noņemt kosmētiku, tikai to samitrinot ar ūdeni un iztiekot bez intensīvas berzēšanas. Patīkama tekstūra, un arī cimdiņa kopšana ir viegla.

    Esthederm L’Osmoclean maigs poru dziļās tīrīšanas līdzeklis 

     

    Produktam ir unikāla tekstūra un īpašs lietošanas veids, kas nodrošina tā efektīvo iedarbību – maigu, bet ļoti dziļu poru attīrīšanu. Līdzekļa sastāvā ietvertais boldo auga ekstrakts stimulē ādas dabiskās aizsardzības spējas, fruktooligosaharīdi veicina ādai labvēlīgas mikrofloras uzturēšanu.

    Pamatsastāvā ir celulārais jeb šūnu ūdens, kas nodrošina ādas šūnu enerģiju un dzīvotspēju. Līdzeklis nodrošina efektīvu attīrīšanu, nebojājot ādas trauslo hidrolipīdu slāni. Āda ir apgādāta ar enerģiju un iegūst veselīgāku izskatu, kļūst maiga, gluda, elastīga un atgūst komforta sajūtu, kā arī tiek aktivizēta ādas dabiskā aizsardzības sistēma. Cena 32 eiro (75 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patika produkta tekstūra, to ir viegli uzklāt, tam ir patīkama smarža. Pēc lietošanas sejas āda kļūst izteikti gludāka, maigāka, poras manāmi samazinās, uzlabojas sejas tonis kopumā.

    Florame
    micelārās putas kosmētikas noņemšanai un sejas ādas attīrīšanai

     

    Krēmīgās putas maigi notīra kosmētiku, lieko sebumu un netīrumus. Zirgkastaņas un rozmarīna ziedūdeņi dziļi attīra ādu, nemainot tās dabisko līdzsvaru. Produkts piemērots ikdienas maigai attīrīšanai. Cena 13,60 eiro (150 ml).

    Lasītāju vērtējums: Brīnišķīgas putas! Noteikti iegādāšos arī turpmāk. Neuzbāzīgs ziedu aromāts, krēmveida tekstūra maigi un saudzīgi notīra netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. Pēc lietošanas nav sajūtas, ka āda ir sausa un savilkta, tā jūtas svaiga un sakopta.

    The Body Shop burkānu sejas mazgāšanas līdzeklis

     

    Putojošs un atsvaidzinošs ikdienas attīrošais līdzeklis dabiskam ādas starojumam. Bagātināts ar ekoloģiski audzētiem burkāniem, kas to nestandarta formas dēļ nav nonākuši pārtikas lielveikalos.

    Vegāniskais produkts, lieliski attīra ādu un noņem uz tās uzkrājušos pilsētas piesārņojumu. Āda jūtas gludāka un gluži kā piepildīta ar enerģiju. Produkta sastāvu veido 93% dabiskas izcelsmes vielu. Lietošana: ar pirkstu galiem saputo uz mitras sejas ādas, pēcāk noskalo. Cena 14,50 eiro (100 ml).

    Lasītāju vērtējums: Specifiski burkānīgs, taču patīkams aromāts. Labi putojas, viegli klājas un attīra – āda pēc mazgāšanas kļūst maigāka.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē