• Labākie sejas kopšanas produkti: Dienas un nakts krēmi

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus. Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras bija abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalās ar savu pieredzi.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    NovAge Ecollagen Wrinkle power dienas krēms ar SPF 30

     

    Spēcīgs, daudzfunkcionāls dienas krēms, kas mitrina ādu, koriģē grumbas un palīdz palēnināt ādas novecošanu, acumirklī padara ādu maigu, gludu un starojošu.

    Tripeptīdu tehnoloģija veicina kolagēna veidošanos, satur ēdelveisa cilmes šūnu ekstraktu, SPF 30, UVA aizsardzību, pasargā ādu no vides piesārņojuma. Nodrošina mitrināšanu visas dienas garumā, nerada taukainu sajūtu. Cena 21,90 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Šis sejas krēms labi klājas un ātri iesūcas ādā, to uzreiz mitrinot. Lietojot produktu, sapratu, ka labprāt iegādāšos arī nakts krēmu. Esmu pārliecināta, ka tas manai ādai palīdzēs justies un izskatīties jaunākai.

    Dermacur nakts krēms no jaunās līnijas Gold

     

    Barojošs nakts krēms ar hialuronskābi, zelta mikrokristāliem, augstas koncentrācijas patentētām sastāvdaļām, dabisku argāna un hohobas eļļu, kas papildināts minerālsāļiem no Karlovi Varu ārstnieciskajiem avotiem.

    Minerālsāļi stimulē vielmaiņu un nomierina ādu. Dabiskā hohobas eļļa to mitrina, atjauno un mīkstina. Hialuronskābe dziļi un ilgstoši mitrina ādu, izlīdzinot grumbas un kavējot jaunu grumbiņu rašanos.

    Jaunākie zinātniskie pētījumi ir apstiprinājuši zelta labvēlīgo ietekmi uz cilvēka ādu – zelta mikrokristāli darbojas kā antioksidants, palēninot ādas novecošanas procesus, sekmē kolagēna veidošanos un atbrīvo no toksīniem. Cena – 37,90 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkama tekstūra, viegli klājas, gandrīz nekādas smaržas, patiešām lietoju ar patiku un joprojām turpinu lietot. Šķiet, ka sīkās smieklu krunciņas ap acīm kļuvušas nemanāmākas.

    Pink By Pure Beauty So Smooth Pudding krēms sejai

     

    Īpaši jaunietēm izstrādāta tīra un efektīva kosmētika ar dabiskām aktīvām sastāvdaļām. Vieglais želejveida krēms satur unikālu ādas balināšanas pastiprinātāju Gigawhite, kā arī niacīnamīdu, mitrinošo sastāvdaļu kompleksu Oligo-HA, rozā ziedu kompleksu un alpu rozi, kas ir lielisks antioksidants.

    Krēms mitrina un mīkstina ādu, piešķirot tai starojošu, maigi sārtu toni. Ātri iesūcas ādā, padara to elastīgu un atsvaidzina mitros vai karstos laikapstākļos. Iegādājams tikai veikalos Drogas. Cena 10,90 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Šis krēms šķita visvairāk piemērotais vasaras mēnešiem, jo ir izteikti viegls, gaisīgs, ātri iesūcas ādā un nav taukainās, smagās sajūtas, kas rodas pēc bieziem krēmiem. Āda jutās mitrināta, veselīga, pabarota, starojoša, gludāka. Brīnum­līdzeklis ar fantastisku aromātu!

    Guinot Newhite spēcīgas aizsardzības balinošs krēms ar SPF 50

     

    Balinošs krēms ar C vitamīnu tūlītēji vizuāli izlīdzina ādas toni un piešķir mirdzumu. Krēms balina ādu un aizsargā to pret UVA un UVB staru kaitīgo ietekmi. Krēma darbības rezultātā āda kļūst gaišāka un tiek novērsta pastiprināta pigmentācijas veidošanās. Piemērots arī jutīgai un kuperozai ādai, lai nomaskētu sārto toni. 

    Iegādājams salonos Kolonna, Maija, Andrey Silchenko, Patti un citos lielākajos skaistumkopšanas salonos Latvijā. Cena 42 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Viegla tekstūra un matēts rezultāts – labs pamats zem tonālā krēma. Pēc regulāras lietošanas katru rītu un vakaru mēneša garumā pigmentācijas plankumi kļuvuši daudz nemanāmāki. Iesaku, ja ir nevienmērīgs ādas tonis.

    Mežezers ādu attīrošs atjaunojošs krēms ar sapropeli   

     

    Krēms flakonā ar dozatoru paredzēts visu tipu ādai, it sevišķi problemātiskai sejas ādai. Satur sapropeli – dabiskas izcelsmes biogēnu stimulatoru, kas veidojies miljoniem gadu laikā saldūdens krātuvēs nogulumos.

    Sapropeļa dūņās ir mikro un makro minerālvielas, dabiskas izcelsmes vitamīni, smiltis un māla daļiņas. Sapropelis dziļi iesūcas ādā, nonākot asinsrites sistēmā, labvēlīgi iedarbojas uz visu organismu, stimulējot organisma aizsargspējas, palēninot ādas novecošanu un sekmējot organisma attīrīšanos no toksīniem. Cena 7 eiro (20 ml).

    Lasītāju vērtējums:  Pārsteidzoši patīkama smarža, sākotnēji krēms šķiet pabiezs, taču, kad to uzklāj, maigi atjauno un notīra ādu. Ērts iepakojums, ādai patika dabiskais sastāvs.

    Mossa Derma+ nomierinošs mitrinošais krēms

     

    Dermatologu apstiprināts, sertificēts dabisks krēms ar nomierinošo ziemeļu brūkleni remdē un mitrina stresam pakļautu ādu, padarot to maigu. Resveratrols – spēcīgā brūklenes molekula – aizkavē novecošanu.

    Hialuronskābe nodrošina dziļu mitrināšanu, ādai identiskas mitrinošās vielas saglabā aizsargbarjeras funkciju un pasargā no vides stresa avotiem. Dabiskais E un C vitamīns pastiprina pretnovecošanas iedarbību.

    Piemērots visu tipu ādai, īpaši ieteicams stresam pakļautai, jutīgai un kairinātai ādai. Cena 12,99 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkama smarža, viegla tekstūra un ātri iesūcas ādā. Pēc lietošanas sejas āda jūtas maiga un mitrināta.

    Vichy Liftactiv Collagen Specialist dienas krēms

     

    Dienas krēms izstrādāts sievietēm, kuras sāk ievērot un sajust kolagēna zuduma sekas savā ādā. Produkta formulu iedvesmojušas estētiskās procedūras. Pretnovecošanas dienas krēma sastāvā ir biopeptīdi un C vit­amīns, kas palīdz novērst kolagēna un elastīna zuduma radītās sekas ādā, nodrošinot progresējošu novecošanas pazīmju mazināšanos.

     

    Ieguvumi: uzreiz tonizēta un  mitrināta āda ar uzlabotu reljefu, pēc viena mēneša redzami rezultāti – koriģētas grumbas, nostiprināti sejas vaibsti un ovāls, ādas tonis kļuvis vienmērīgs, samazinājušies pigmentācijas plankumi. Nopērkams aptiekās. Cena 50 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Šis produkts pilda savu funkciju! To uzklājot, ir sajūta, ka ādā parādās mitrums, iespējams, gelveida konsistences dēļ. Jāpiemin, ka krēma smarža ir gandrīz nemanāma, kas arī ir pozitīvi.

    Himalaya Youth Eternity dienas krēms ar SPF 15

     

    Krēms satur revolucionāru pretnovecošanas formulu, kuras pamatā ir augu cilmes šūnu pētījumi un spēcīgs augu ekstraktu maisījums. Vieglais dienas krēms ātri uzsūcas, samazina smalkās līnijas, grumbas un izlīdzina ādu, padarot to ievērojami svaigāku un jauneklīgāku.

    Ēdelveisa augu cilmes šūnas ir bagātinātas ar antioksidantiem. Savukārt dabiskie augu ekstrakti labvēlīgi ietekme dabisko ādas šūnu matricu, kas ir atbildīgā par ādas novecošanas procesu. Cena 9,99 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Vizuāli glīts iepakojums un ērta dozēšana. Smarža arī patīkama, neuzbāzīga. Nav taukains, labi uzsūcas, pēc laika sejas ādā pamanāms arī pretgrumbu efekts.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē