• Labākie sejas kopšanas produkti: Acu krēmi

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    18. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus. Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras bija abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalās ar savu pieredzi.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    Maria Galland 650 acu krēms grumbiņu izlīdzinātājs

    Dubultas iedarbības krēms acu zonai, nodrošina liftinga efektu, izlīdzina krunciņas un samazina noguruma pazīmes – pietūkumu un tumšos lokus zem acīm. Āda acu zonā kļūst tvirtāka un gludāka. Ieteicams lietot arī lokāli uz grumbiņām jebkurā sejas daļā to izlīdzināšanai, lai āda iegūtu jaunavīgu un koptu izskatu.

    Sastāvā ietilpst bioaktīvs peptīdu komplekss, šitaku ekstrakts un biopolimēri no mandeļu proteīniem. Nopērkams salonos Kolonna, u/v Stockmann, u/v Debenhams. Cena 59 eiro (15 ml)

    Lasītāju vērtējums: Produkts viegli klājas, tam ir neuzbāzīga smarža. Tūbiņai galā ir metāla uzgalītis, ar kuru krēmu uzklāt, tomēr izmantoju arī pirkstus, lai kontrolētu krēma daudzumu. Lieliski tiek galā ar noguruma pēdām acu zonā.

    Gusto intensīvi mitrinoša gurķu acu želeja ar hialuronskābi

    Viegla, intensīvi mitrinoša, atsvaidzinoša acu želeja, kas bagātināta ar alveju, hialuronskābi, kolagēnu un gurķu ekstraktu, rūpēsies par maigo ādu ap acīm, lai novērstu pirmās novecošanas pazīmes. Nopērkams www.gusto.lv. Cena 9,68 eiro (15 ml).

    Lasītāju vērtējums: Labs dozators, nepieciešams neliels daudzums līdzekļa, lai pietiktu vienai reizei. Izcili patīkams un atvēsinošs efekts – āda ap acīm kļūst svaigāka, un produkts tiešām smaržo pēc gurķiem.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē