• Labākie sejas kopšanas produkti: Labākās sejas maskas

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    19. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus. Izlozes kārtībā 50 lasītājas, kuras bija abonējušas žurnālu IEVA, saņēma kosmētikas produktus testēšanai un tagad savā vērtējumā dalās ar savu pieredzi.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    GMT Beauty Youthifying krēma maska

     

    Izsmalcinātā atjaunojošā krēma maska baro un atjauno ādu, būtiski mazinot krunciņu ārējās izpausmes. Maskas galvenie komponenti palēnina ādas novecošanas procesus, paaugstina ādas tonusu un nostiprina ādu, tie ir šūnu enerģijas un dzīvinošā mitruma avots.

    Spēcīgs antioksidantu kokteilis – zaļās tējas un acerolas ekstrakti – iedarbojas uz brīvajiem radikāļiem un pasargā ādu no vides piesārņojuma. Antioksidantu komplekss apvienojumā ar trejlapu puplakša ekstraktu palēnina ādas hronoloģiskās un fotonovecošanas procesus, stimulē kolagēna sintēzi, atjauno ādas elastību un tonusu, mazina grumbiņas, veicina liftinga efektu un modelējoši iedarbojas uz sejas ovālu. Cena 22 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Jauka citrusa smarža. Ērti uzklāt, jo ir dozators. Āda kļūst pabarota, maiga, samtaina, starojoša. Ideāli piemērota, lai palutinātu arī kakla un dekoltē zonas ādu.

    GMT Beauty Moisturising &Glowing gela maska

     

    Izsmalcināta tūlītējas iedarbības gela maska jau pēc pirmās uzklāšanas reizes ādu intensīvi mitrina, padarot to svaigu un zaigojošu. Maska ātri atjauno epidermālo barjeru un nodrošina dziļu un ilgstošu ādas mitrināšanu. Gela maska acīmredzami uzlabo ādas izskatu, kavē novecošanas procesus ādā.

    Patentētās dabīgā mitrinātāja PENTAVITIN® molekulas regulē ūdens līdzsvaru un, veicinot mitruma saglabāšanu, nodrošina spēcīgu un ilgstošu mitrināšanu. Dabisko antioksidantu un eļļu bagātīgā kombinācija iedarbojas uz brīvajiem radikāļiem, nomierina ādu un pazemina tās jutību. Pienskābe atjauno ādu, paaugstina tās elastību un regulē mitruma līmeni ādā. Cena 18 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Ļoti patīkama konsistence un aromāts, viegli uzklāt, ātri uzsūcas. Āda jūtas maiga un kārtīgi mitrināta.

    Skinlite atjaunojoša maska ādai zem acīm 

     

    Kolagēna maska ādai zem acīm intensīvi mitrina ādu un mazina novecošanas pazīmes, uzlabo mitruma līdzsvaru ādā un palielina tās elastību. Produkts likvidē arī pietūkumu un tumšos lokus zem acīm. Masku var lietot ne vien ādai zem acīm, bet arī ādai ap lūpām un degunu. Lai iegūtu labāku efektu, maska pirms lietošanas jāievieto ledusskapī. Ideāli piemērota jutīgai ādai. Iegādājama Multilukss veikalos. Cena 3,25 eiro (30 gab.)

    Lasītāju vērtējums: Šāda veida maskas lietoju regulāri, un tās ir ne vien ērtas, bet, ilgtermiņā lietojot, arī efektīvas. Patīkams produkts, āda zem acīm ir atjaunojusies un atvēsināta. Teicama relaksācija, lai atpūtinātu pa dienu nogurušo ādu.

    Ella Baché ogles burbuļu maska ādas mirdzumam

     

    Melnā celulozes sejas maska saskarē ar gaisu sāk veidot krēmīgas putas. Maska attīra ādu no netīrumiem, piesārņojuma un liekajām taukvielām, kā arī sašaurina poras. Sastāvā esošā aktivētā ogle, burbuļu komplekss un augļskābes piešķir ādai acīmredzamu mirdzumu un svaigumu. Maskai ir zaļās tējas aromāts ar apelsīna notīm.

    To uzklāj uz tīras sejas ādas un izlīdzina. Ļauj tai iedarboties 5–10 minūtes, līdz izveidojušās gaisīgas putas. Piemērota visu tipu ādai jebkurā vecumā. Iegādājama salonos Kolonna. Cena 8,50 (1 gab.).

    Lasītāju vērtējums:  Maska viegli uzklājama, neierasts putu efekts, bet zinu, ka tā ir viena no jaunākajām sejas masku tendencēm. Pēc produkta lietošanas ilgstoši jūtama savelkoša, atvēsinoša sajūta, āda izskatās vizuāli tīrāka.

    Teana atjaunojoša kriomaska

     

    Atvēsinošā aļģu maska ar pretnovecošanas efektu. Tās pamatu veido Francijā iegūtas dabiskās jūras aļģes un minerāli. Maska rada drenāžas efektu un absorbē mitrumu, stimulē mikrocirkulāciju un limfu, iedarbojas uz bioloģiski aktīviem sejas punktiem.

     

    Mentols aktivizē ādas virsējā slāņa aizsargreakciju. Mioksinols, iekļūstot dziļi muskuļu audos, uzlabo zemādas audu dziļo plastiku, nodrošinot pretnovecošanas efektu. Mazinās pietūkums, maska sniedz patīkamu, atvēsinošu efektu, izgludina mīmikas grumbas. Iegādājama Multilukss veikalos. Cena 4,45 eiro (30 g).

    Lasītāju vērtējums: Pulverveida masku ir interesanti lietot – tā jāsajauc ar siltu ūdeni un ar lāpstiņu ātri jāuzklāj uz sejas biezā slānī. Maska rada atvēsinošu efektu, to ir ērti noņemt bez ādas plēšanas. Āda kļūst īpaši maiga, izlīdzināta, elastīga un svaiga.

    The Body Shop Nikaragvas kafijas maska ādas enerģijai 

     

    Bagātīgas tekstūras skrubja maska ar maltām kafijas pupiņām no Nikaragvas un labākajām Godīgas tirdzniecības sastāvdaļām no visas pasaules. Maigi attīra ādu, palīdz mazināt noguruma pazīmes un pietūkumu. Āda jutīsies pamodusies, tīra un starojoša.

    Lietošana: uzklāj vienmērīgā kārtā uz sejas, izvairoties no zonas ap acīm un lūpām. Pēc 5–10 minūtēm noskalo ar siltu ūdeni. Lai pastiprinātu skrubja efektu, noskalojot izmanto muslīna salveti. Lieto 2–3 reizes nedēļā. Cena 29,50 eiro (75 ml).

    Lasītāju vērtējums: Pārsteidza maskas skrubja konsistence – uzklājot maska ātri izkusa un izlīdzinājās. Tai piemīt viegla kafijas smarža. Āda ir kļuvusi attīrīta, gludāka un jūtas kā saņēmusi trieciendevu pret nogurumu.

    Mossa Glow Cocktail – Brightening Hydro mitrinošā maska

     

    Ādas toni atjaunojoša mitrinošā maska. Tā uzlabo ādas izskatu, novērš hiperpigmentāciju, atjauno jauneklīgu ādas starojumu, aizsargā no pigmentācijas plankumu rašanās, ko izraisījusi novecošana un vides faktori. Hialuronskābe nodrošina ilgstošu mitrināšanu, padara sejas ādu starojošu, ādas toni vienmērīgu, cīnās ar pirmajām novecošanas pazīmēm.

    Dabiskie mirdzuma pigmenti maskas sastāvā rada brīnumainu vizuālo efektu maskas lietošanas laikā. Ieteicama blāvai, nevienmērīgai un pigmentācijas skartai ādai. Cena 15,99 eiro (60 ml).

    Lasītāju vērtējums: Smaržo burvīgi! Mitrinoša, viegli un ātri lietojama, patīkama konsistence. Uzklājot uz ādas, tā burtiski mirdz, mazie spīdumiņi paliek uz sejas un gaismā spīd arī pēc maskas nomazgāšanas ar ūdeni. Sejas ādas krāsa pāris nedēļu laikā, lietojot divas reizes nedēļā, izlīdzinājās (man ir tendence uz vasarraibumiem).

    Vitex PharmaCos Skaistuma Magnēta sejas maska

     

    Efekts jau pēc vienas procedūras. Pateicoties neodīma magnēta magnētiskajai iedarbībai, notiek ādas mikromasāža, tiek stimulēta kolagēna un elastīna izstrāde, uzlabojas šūnu elpošana, dziedinošās īpašības. Sastāvā ir Nāves jūras dziļūdeņu dubļi, minerāli, Abesīnijas un šī sviests, tas viss iekļūst ādas dziļajos slāņos un iedarbojas maksimāli efektīvi – mitrina, baro, atjauno un izlīdzina ādu. Cena 20 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Par šo produktu esmu stāvā sajūsmā! Pirmkārt, neparasti, ka maska jānoņem ar magnētu. Neticēju, ka tas vispār būs iespējams, bet bija vieglāk par vieglu. Otrkārt, efekts pēc maskas noņemšanas ir acīmredzams – samazinājās sejas apsārtums, arī pumpiņas diezgan drīz pazuda.

    Dermastir Hyaluronic Invisible Face Mask POST-OP

     

    Hialuronskābes sejas maska ir kosmētisks līdzeklis, ko plaši izmanto dermatologi un plastikas ķirurgi pacientiem pēc plastiskās ķirurģijas operācijām un dermatoloģiskām procedūrām ātrai ādas atjaunošanai.

    Šīs Dermastir maskas unikālā formula veido ādas aizsargbarjeru un stimulē kolagēna veidošanos. Hialuronskābes maska aiztur ādā mitrumu. Noder vispārējai ādas tonusa uzlabošanai un mīmikas krunciņu korekcijai. Rekomendē Lāzermedicīnas klīnikas dermatologi. Cena 12 eiro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Maska izcila, ērti lietojama. Sejas āda pēc maskas noņemšanas ir atpūtusies un mirdzoša. Paliekoši svaiga sajūta un stipri mitrinošs efekts.

    SCINIC 24K Gold Hydrogel maska sejai

     

    Atjaunojoša hidrogela maska ar 24 karātu zelta pūderi mitrina un baro ādu, uztur tās elastību, veido liftinga efektu, samazina sīkās grumbiņas un tūsku, kā arī izlīdzina ādas virsslāni. Hidrogels maskas sastāvā satur dziļ­okeāna ūdeni, keramīdus, hialuronskābi un lecitīnu, kas aktīvi iedarbojas uz sausu ādu.

    Ļoti koncentrētās esences reakcija uz dažādu sejas ādas daļu temperatūru rada tā saukto kušanas efektu – gels kūst, kas sekmē barības vielu dziļāku iekļūšanu ādā. Piemērota visiem ādas tipiem. Iegādājama tikai veikalos Drogas. Cena 3,99 eiro (28 g).

    Lasītāju vērtējums: Izcils produkts! Maskai ir divas daļas, kas atvieglo tās uzklāšanu. Jau pēc pirmās lietošanas reizes samazinājās sejas tūska un sīkās krunciņas – sejas āda kļuva starojoša un izskatās pāris gadu jaunāka.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē