• Skaistuma eņģeļu salidojumsIEVAS Gada kosmētikas apbalvošana

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ieva Andersone
    Protams, globāli skatoties, galvenais šai dzīvē ir katra iekšējais spēks un skaistums, bet ir tik labi, ja kāds tam nāk palīgā. Tādēļ, lai neapjuktu plašajā kosmētikas pasaules piedāvājumā, IEVA jau vairākus gadus žurnāla abonentēm piedāvā testēt dažādus kosmētikas produktus un pēc tam ar savām atsauksmēm dalīties IEVAS Gada kosmētikas apskatos. Šogad pirmoreiz Latvijas Nacionālā teātra Baltajā zālē nepiespiestā gaisotnē tika godināti un apbalvoti šā kosmētikas projekta dalībnieki.

    «Arī tad, kad vēl IEVĀ nestrādāju un biju tikai lasītāja, vienmēr pievērsu uzmanību Gada kosmētikas apskatiem. Esmu pat izplēsusi lapas no žurnāla un ar šādu špikeri rokās gājusi uz veikalu, jo citu lasītāju un lietotāju atsauksmes man vienmēr šķitušas stabils orientieris bezgalīgajos kosmētikas džungļos,» apbalvojot žurnāla lasītāju un veidotāju atzinību guvušos kosmētikas zīmolu pārstāvjus, savā pieredzē dalījās žurnāla galvenā redaktore Dana Sinkeviča.

    Vakara galvenais runasvīrs Dailes teātra aktieris Mārtiņš Počs ar savu vīrieša skatu uz lietām sanākušos ļoti trāpīgi nodēvēja par skaistuma eņģeļiem. Vēl viņš atzinās, ka par godu šim notikumam beidzot bijis jāiemācās, kāda ir atšķirība starp gliteriem, fliteriem un hailaiteriem. Pagaidām gan vēsture klusē, vai šīs zināšanas viņam noderēs arī turpmākajā dzīvē. Toties pavisam skaidri zināms, ka Mārtiņa skatienu vienmēr piesaistot sarkanas lūpas. Tās, tāpat kā sarkana kleita, viņam liekot atskatīties…

    "Saskarsme ar kosmētikas pasauli ir arī manā dzīvē. Šo to mēs teātrī zinām un lietojam. Reizēm pats esmu mēģinājis nogrimēties pirms izrādes, taču neko vairāk par pamatiņu uzklāt neprotu. Ar profesionālu skaudību noraugos, kā daži mani kolēģi vīrieši iemanījušies vilkt slaidas līnijas. Tas, kas slēpjas sieviešu kosmētikas maciņos, man tomēr reizēm ir kā īsta Ķīnas ābece,» neslēpa aktieris.

    «Katrs mirklis, kad tu pieskaries mūzikai, ir kā no citas pasaules. Tāpat kā sievietes skaistums,» sacīja mūziķis Deniss Paškevičs, kas svinīgo pēcpusdienu paspilgtināja ar juteklisku saksofona mūziku. «Es neesmu gluži skandināviskā bezkosmētikas stila piekritējs. Man patīk pavisam viegla kosmētika. Tās izmantošana kļuvusi par mākslas veidu, un sievietes katru rītu rada jaunu mākslas darbu,» apbrīnu pauž mūziķis.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē