• Labākā matu kopšanas kosmētika: Izvēlas redaktores

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    2. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Shutterstock
    Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    IEVAS Gada balvas kosmētikā produktus personīgi izmēģināja un savus favorītus iesaka arī izdevniecības Žurnāls Santa trīs redaktores.

     

     

    • Dana Sinkeviča, žurnāla IEVA galvenā redaktore:

    «Jau vairāk nekā desmit gadu izmantoju dažādu ražotāju matukrāsas, kas nesatur amonjaku un ir maksimāli  dabiskas – cik nu matukrāsa, kas labi spēj nokrāsot arī sirmos matus, tāda var būt. Un varu teikt, ka maniem matiem patika arī BioMagic, kas nesatur ne amonjaku, ne diskutablos PPD un rezorcīnu. Man ir jutīga galvas āda, taču, matus krāsojot, nejutu nekādu kairinājumu, nebija arī nepatīkamas vai ķīmiskas smakas. Krāsa klājās viegli, mati pēc krāsošanas bija spīdīgi, ar vienmērīgu toni un arī ar sirmajiem matiem – un man tādu diemžēl netrūkst – krāsa tika galā apsveicami.»

    • Santa Anča, izdevniecības Žurnāls Santa galvenā redaktore:

    «Mans ilggadējais frizieris ir iemācījis, ka matu mazgāšanai nav labi lietot masu produkcijas šampūnus. Bet pārāk dārgu produktu arī nevēlos iegādāties, tāpēc labākā šampūna meklējumos balansēju demokrātiskās profesionālās kosmētikas virzienā. Man ir biezi, bet smalki mati, tāpēc vēl arvien esmu labākā šampūna meklējumos. Bet šo Wella atjaunojošo šampūnu Fusion esmu pirkusi atkārtoti, jo mati pēc tā lietošanas iegūst skaistu vijīgumu un spīdumu. Sastāvā esot no zirnekļtīkla idejas aizgūts komplekss, kas atjauno matu struktūru.»

    • Anna Peipiņa, žurnāla Annas Psiholoģija galvenā redaktore:

    «Man vispār ļoti patīk viegla piparmētru smarža – vasarā tā šķiet atsvaidzinoša, bet aukstajos gadalaikos neuzkrītoši atgādina par vasaru. Bet, protams, tas nav galvenais arguments par labu John Masters Organics kondicionierim ar rozmarīna un piparmētras eļļu. Galvenais, ka mani diezgan nepaklausīgie mati pēc tā lietošanas kļūst viegli ķemmējami, gludi un zīdaini. Un, protams, dabiskās kosmētikas virsvērtība!»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē