• Labākā matu kopšanas kosmētika: Ikdienas matu kopjošie produkti

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    2. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Kadus Professional Pure līnijas šampūns

     

    Šampūns maigi attīra matus, tie iegūst dabiski veselīgu spīdumu. Ideāli piemērots sausiem un nespodriem matiem. Sastāvā 91% dabisku sastāvdaļu, nesatur sulfātus, parabēnus, silikonus un mākslīgās krāsvielas. Nav dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļu vai blakusproduktu. Formulas sastāvā ir šī sviests. Cena 11,64 eiro (250ml).

    Lietošana: uzklāt uz mitriem matiem un iemasēt. Rūpīgi izskalot.

    Lasītāju vērtējums: Patīkama smarža, šampūns labi klājas un viegli putojas. Mati pēc lietošanas ir mīksti un spīdīgi.

    Kadus Professional Pure līnijas kondicionieris

     

    Kondicionieris ar šī sviestu baro un kondicionē matus, tie iegūst dabiski veselīgu spīdumu. Ideāli piemērots sausiem un nespodriem matiem. Sastāvā 91% dabisku sastāvdaļu, nesatur parabēnus, silikonus un mākslīgās krāsvielas. Vegāns produkts. Nav dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļu vai blakusproduktu. Cena 18,73 eiro (250ml).

    Lasītāju vērtējums: Ļoti patīkama smarža, kas jūtama vēl ilgstoši. Mati jūtas viegli, mīksti, spīdīgi un kupli.

    Keune Style Hot Iron sprejs No27

     

    Karstuma aizsardzības sprejs sausiem matiem, lai pasargātu tos darbā ar matu taisnotāju, nodrošinot aizsardzību līdz 230 °C. Samazina matu lūšanu karsto instrumentu ietekmē pat par 92%. Satur UV filtru. Cena 15,90 eiro (200ml).

    Lasītāju vērtējums: Izcili pasargā matus no karstuma, īpaši no matu taisnotāja un fēna iedarbības. Ļoti labs aromāts. Mati šķiet pasargāti, vizuāli nešķiet tik bojāti un kļūst spīdīgāki.

    John Masters Organics kondicionieris ar rozmarīna un piparmētras eļļu

     

    Gaisīgas konsistences kondicionieris ar rozmarīna un piparmētras eļļu matiem piešķir uzmundrinošu aromātu, padara tos viegli izķemmējamus, gludus un spīdīgus, taču ne smagus. Sastāvā ir proteīni un vitamīni, ko papildina augu eļļas: kviešu asnu eļļa atjauno matu struktūru, rīcineļļa stimulē matu augšanu, bet fenhelis veicina vielmaiņas procesus un kolagēna veidošanos. Cena 17,80 eiro (236ml).

    Lasītāju vērtējums: Iesmērējot kondicionieri matos, pārņēma patīkami atsvaidzinošs aromāts. Efekts ir brīnišķīgs, mati ir viegli, spīdīgi un mīksti. Ģimenē šo produktu pozitīvi novērtēja arī bērni.

    Gosh Pump Up The Volume šampūns matu apjomam

     

    Maigi attīrošs šampūns, kas bagātināts ar īpašiem proteīniem, piešķir matiem maksimālu kuplumu. Pateicoties sastāvā esošajiem keramīdiem, kviešu proteīnam un B5 provitamīnam, šampūns efektīvi attīra, nogludina un mitrina matus, piešķirot tiem lielisku apjomu. Šampūns atjauno matu elastību un spēku, radot plāniem matiem izsmalcinātu pacēlumu ar ievērojami noturīgāku apjomu. Lielā tilpuma pudele ar pumpīti padara šampūna lietošanu maksimāli ērtu. Nopērkams Drogas. Cena 8,99 eiro (450ml).

     

    Lasītāju vērtējums: Produkts ļoti patika. Patīkams aromāts, ar dozatoru viegli lietot. Lieliski puto, pēc mazgāšanas mati kļūst viegli, mīksti, kuplāki un apjomīgāki, nekā ierasts.

    Madara Grow Volume kondicionieris

     

    Mitrinošs kondicionieris ar mirdzumu atjaunojošiem fosfolipīdiem un vērtīgiem gailenes biopolimēriem. Aminoskābes, niacīns (B3) un pantotēnskābe (B5) efektīvi nostiprina matus, palīdzot novērst to lūšanu un šķelšanos. Nepadara matus smagnējus. Atvieglo matu ķemmēšanu un veidošanu, pastiprina to dabisko spīdumu, mīkstina, nogludina un uzlabo matu izturību pret mehānisku iedarbību un vides faktoriem. Ieklāj tīru, mitru matu vidusdaļā un galos, pēc 3–5 minūtēm izskalo. Piemērots jebkura tipa matiem. Cena 19,90 eiro (175ml).

    Lasītāju vērtējums: Produkts tiešām smaržo dabiski – kā pļava vasaras rītā. Mati pēc mazgāšanas kļūst viegli ķemmējami un pēc ilgstošākas lietošanas kļūst dzīvīgāki, spīdīgāki un vijīgāki.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē