• Labākā matu kopšanas kosmētika: Glābējlīdzeklis sausiem, bojātiem, novājinātiem matiem

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    2. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    The Body Shop šī sviesta atjaunojoša matu maska

     

    Atjaunojoša un barojoša matu maska bagātināta ar Godīgas tirdzniecības ietvaros gatavotu šī sviestu, kuru sievietes Ganā jau daudzās paaudzēs izmanto sausu matu kopšanai. Bagātīgā formula, kurā iekļautas labākās Godīgas tirdzniecības ietvaros iegūtās kopjošās sastāvdaļas no visas pasaules, nodrošina rūpes par sausiem un lūstošiem matiem. Ieklājot masku reizi nedēļā, mati izskatās veselīgāki, gludāki un mazāk lūst. Cena 20,50 eiro (240ml).

     

    Lietošana: reizi nedēļā iemasē mitros, tīros matos, patur 10 minūtes un izskalo.

    Lasītāju vērtējums: Konsistence gluži kā sviestam, bet nekāda taukaina efekta – maska ātri kūst un jau pēc desmit minūtēm padara matus vieglus, mīkstus un gludus.

    Wella Professionals Fusion Intense Repair intensīvi atjaunojošs šampūns

     

    Maigs šampūns, kas palīdz atjaunot bojātus matus, padarot tos tīrus un koptus. Produkts ar Silksteel FUSION programmu, zīda aminoskābju un mikronizētu lipīdu apvienojumu tūlītēji atjauno matu šķiedru mikro un makro līmenī. Pat ļoti bojāti mati jūtas atjaunoti, gludi, elastīgi un aizsargāti pret lūšanu. Elegants un grezns austrumniecisku ziedu koksnes aromāts. Cena 16,98 eiro (250ml).

    Lasītāju vērtējums: Iemīlējos šajā matu šampūnā! Smarža patīkama, iepakojums – ērts. Jau pēc pirmās lietošanas reizes mati nepinkojas, kļūst maigāki, spīdīgi, viegli kopjami. Sajūta kā tikko pēc friziera apmeklējuma.

    John Masters Organics rožu un aprikožu matu maska

     

    Produkts atjauno matu spīdumu pat mazāk nekā piecu minūšu laikā. Bio rožūdens, aprikožu eļļa un hidrolizēti kviešu proteīni palīdz atjaunot mitruma līmeni, atjauno sašķēlušos matu galus, uzlabo elastību un tekstūru. Kvinojas ekstrakts piesaista mitrumu matu saknēm, tā uzlabojot galvas ādas stāvokli. Jo veselīgāki mati – jo mirdzošāki tie kļūs! Cena 33,50 eiro (148ml).

    Lasītāju vērtējums: Ideāls «must-have» produkts, kura efekts sajūtams jau pēc pirmās lietošanas reizes. Mati izskatās pabaroti, mīksti, neķeras, viegli ķemmējami un nepūkojas, kā tas mēdz gadīties, lietojot citas matu maskas.

    Wella Professionals Fusion Intense Repair intensīvi atjaunojoša maska

     

    Izsmalcināta krēmveida maska, kas palīdz atjaunot un aizsargāt matus no lūšanas. Īpaši piemērota bojātiem un trausliem matiem, nostiprinot tos no kodola līdz pat mata virsmai. Formula izstrādāta ar Silksteel sintēzes programmu, kas radīta, iedvesmojoties no zirnekļu zīda – tā ir viena no spēcīgākajām šķiedrām dabā. Tā iekļūst dziļi mata serdē un tūlītēji atjauno matu šķiedras, kā arī palīdz novērst turpmāko bojāšanos. Pat ļoti bojāti mati jutīsies atjaunoti, gludi, elastīgi un izturīgi pret lūšanu. Ar intensīvi kopjošām sastāvdaļām un aminoskābēm. Cena 20,46 eiro (150ml).

    Lasītāju vērtējums: Šo masku iesaku ikvienam! Tā teicami pabaro galvas rotu, mati kļūst viegli ķemmējami un jūtas atjaunoti, piepildīti. Maska padara matus daudz vieglākus, patīkamais efekts jūtams arī nākamajā dienā.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē