• Labākā ķermeņa kopšanas kosmētika: Sauļošanās krēms/pieniņš

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    24. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Bioderma Photoderm sprejs ar SPF 30 

     

    Sprejs ar īpaši vieglu tekstūru un augsta līmeņa aizsardzību no UVA un UVB starojuma apvienojumā ar iekšēju bioloģisko aizsardzību – CELLULAR BIOPROTECTION® patentēto kompleksu. Ļoti ērta lietošana – pēc uzklāšanas nav nepieciešams izlīdzināt ar roku. Piemērots visu tipu ādai un lietošanai uz mitras vai sausas sejas un ķermeņa ādas. Īpaši noderēs aktīvās atpūtas entuziastiem un sportistiem. Hipoalerģisks, nekomedogēnisks, bez parabēniem, fotostabils, ļoti ūdens noturīgs, ar patīkamu smaržu. Cena: 26,96 eiro (150 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkams un intensīvs aromāts, izsmidzinot produktu uz ādas. Iepriecināja tas, ka sprejs ir ūdens noturīgs un to var lietot gan uz sausas, gan mitras ādas.

    Madara Fake It paštonējošais pieniņš ķermeņa ādai

     

    Dabisks, sertificēts paštonējošais pieniņš ķermeņa ādai. Rada skaista, zeltaina iedeguma efektu 4–6 stundu laikā. Hialuronskābe mitrina, hohobas eļļa mīkstina, bet saulainais, svaigais aromāts ļauj baudīt atvaļinājuma sajūtu visa gada garumā. Viegli klājas, ātri iesūcas. Cena: 27 eiro (150 ml).

     

    Lasītāju vērtējums: Produkts attaisno savu funkciju. Ar nelielu pieniņa daudzumu iespējama vienmērīga uzklāšana uz ādas, tam piemīt neuzbāzīgs, patīkams aromāts. Solīto dabisko iedegumu patiešām var iegūt īsā laikā.

    Code of Beauty Sun Protection saules aizsargeļļa SPF 30

     

    Augsta līmeņa aizsardzība no UVB un UVA staru kaitīgās ietekmes jūtīgai un/vai iepriekš nesauļotai ādai. Alvejas, avokado eļļas un pantenola komplekss veido aizsargājošu virspusēju ādas barjeru, vienlaikus ilgstoši un dziļi mitrina ādu. Savukārt mandeļu eļļa uzlabo ādas krāsu, piešķirot tai veselīgu izskatu, un aizkavē ādās novecošanās procesus.

    Lietošana: ar apļveida kustībām maigi jāiemasē ķermeņa ādā.  Atkārtoti āda jāieziež pēc garāka laika posma vai peldes ūdenī. Cena: 4,72 eiro (150 ml).

    Lasītāju vērtējums: Eļļa salīdzinoši ātri iesūcas, tai nepiemīt spēcīgs aromāts. Produktu var lietot arī pēc sauļošanās. Pēc eļļas uzklāšanas uz ādas veidojas skaists spīdums.

    Anti-age saules aizsargkrēms Bioderma Photoderm SPOT-AGE SPF 50+  saules aizsargkrēms

     

    Ļoti augsta, specifiska aizsardzība no saules ar iedarbību pret pigmentācijas plankumiem un ādas fotonovecošanu. Nodrošina aizsardzību pret pilnu saules spektru, pateicoties anti-UV filtru sistēmai un antioksidantu kompleksam, kavē ādas fotonovecošanu un palīdz novērst tās redzamās pazīmes: brūnos plankumus, grumbas un ādas tvirtuma zudumu.

    Ilgstoši mitrina ādu un veido teicamu pamatu dekoratīvajai kosmētikai. Cena: 17,59 eiro (40 ml).

    Lasītāju vērtējums: Ļoti patika vieglai emulsijai līdzīgā krēma tekstūra. Krēms ātri iesūcas ādā. Lietoju zem dekoratīvās kosmētikas un ievēroju, ka āda netaukojas, kā tas nereti gadās ar citiem SPF krēmiem.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.
     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē