• Labākā ķermeņa kopšanas kosmētika: Roku un pēdu krēms

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    24. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    SEAL Cosmetics roku krēms Almond

    Barojošs roku krēms ar mandeļu eļļu un bišu vasku. Mandeļu eļļa jau paaudžu paaudzēs izmantota ādas barošanai, mitrināšanai un mīkstināšanai. To lieliski papildina Almond krēmā esošais bišu vasks, kas aizsargā ādu no mitruma zuduma un vides nelabvēlīgās iedarbības. Zīdainās tekstūras krēms ātri iesūcas ādā, radot samtainas un pabarotas ādas sajūtu, savukārt maigais mandeļu ziedu aromāts sniedz liriskas labsajūtas brīdi. Cena: 1,89 eiro (80 ml).

    Lasītāju vērtējums: Bagātīgs treknas tekstūras roku krēms. Patīkama un noturīga smarža. Nerada plēves sajūtu, nav lipīgs un labi iesūcas. Pēc pirmās roku mazgāšanas var neatjaunot. Ideāls, lietojot uz nakti.

    Gusto liepziedu roku krēms

    Intensīvi mitrinošs un ādu mīkstinošs roku krēms ar šī, kakao sviestu, saldo mandeļu, kokosriekstu eļļu. Bišu vasks, izveidojot dabisku aizsargkārtiņu, piešķir krēmam īpaši aizsargājošas un ādu atjaunojošas īpašības. Lieliska dāvana rokām, kas ļaus aizmirst sausas un raupjas ādas sajūtas. Reibinošais liepziedu aromāts dos iespēju baudīt Latvijas vasaras smaržu. Nopērkams www.gusto.lv. Cena: 7,50 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Jau iepriekš biju izmēģinājusi šā ražotāja roku krēmus, un arī šis nelika vilties. Krēmam ir patīkama tekstūra, pasakaina liepziedu smarža, tas ātri iesūcas un roku ādu padara samtaini maigu.

    OGA7 Cosmetics roku un ķermeņa krēms

    Krēms ir radīts Latvijā un ražots pēc unikālas receptes, kuras sastāvā esošās augu izcelsmes bioloģiski aktīvās vielas aktivizē enzīmus, kas reģenē bojātu ādu un palīdz saglabāt ādas dabisko izskatu. Barojošs, mitrinošs ķermeņa un roku krēms normālas un sausas ādas kopšanai. Tā krēmveida konsistence intensīvi baro ādu, ievērojami samazinot tās raupjumu. Produkts atjauno ādas veselīgo izskatu, piešķir tai maigu un patīkamu smaržu. Nopērkams www.oga7.com. Cena: 36,30 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Patīkama konsistence, dabisks produkts, kas ļoti labi iesūcas, mitrina ādu un rada sajūtu, ka tā kļuvusi daudz jaunāka un mīkstāka. Viens no kosmētikas «must-have» produktiem, ko var lietot visu cauru gadu!

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.
     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē