• Labākā ķermeņa kopšanas kosmētika: Pretcelulīta un koroģējošie līdzekļi

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    24. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Pretcelulīta līdzeklis

    7 Day Cosmetics Fat Burning krēms

     

    Inovatīvs pretcelulīta krēms efektīvi sadedzina taukus un uzlabo ādas kvalitāti. Tauku sadedzināšanas formulas pamatā ir augstas efektivitātes sastāvdaļa SVELTAM™, kas iegūta no kafijas, un ādu atjaunojošo fitoaktīvo vielu komplekss. Krēms aktivizē tauku šūnu vielmaiņu, lieliski mazinot lokālus tauku uzkrājumus, efektīvi izlīdzina nelīdzenumus.

    Sarkanais asais pipars paplašina ādas un zemādas asinsvadus, izteikti palielinot asins plūsmu celulīta skartajos audos. Brūnaļģes uzlabo vielmaiņas procesus ādā. Efejas ekstrakts uzlabo asinsriti, samazina uztūkumu. Ingvers tonizē un nostiprina ādu, palīdz tai atgūt mitrumu. Online pārdošana www.7daycosmetics.lv. Cena: 35 eiro (200 ml).

    Lasītāju vērtējums: Viegla un patīkama tekstūra. Ļoti patika, jo pēc intensīvas lietošanas solītais ir acīmredzams – krēms vizuāli samazinājis celulīta radītās bedrītes.

    Koriģējošais līdzeklis skaistam siluetam

    Algotherm AlgoSilhouette atjaunojoša sausā eļļa

     

    Eļļa nogludina ādu un samazina striju parādīšanos. Āda tiek uzturēta maiga un elastīga, kavējot jaunu striju veidošanos. Īpaši ieteicama lietošanai, svara izmaiņu gadījumā un grūtniecības laikā.

     

    Sastāvā esošais Alaria Esculenta aļģes ekstrakts palīdz saglabāt ādas struktūru, novērš ādas bojājumus, padara ādu stingrāku, veicina veselīgai ādai nepieciešamā kolagēna sintēzi. Argāna eļļa mitrina un atjauno ādas struktūru un baro ādu, stiprinot hidrolipīdu slāni. Cena: 27,55 eiro (100 ml).

    Lasītāju vērtējums: Vēlreiz pārliecinos, ka šīs sērijas produkti nodrošina 100% kvalitāti.  Eļļa ātri iesūcas, iedarbības rezultātā āda jūtas stingrāka un gludāka. Smarža maiga, neuzbāzīga. Ērti lietojams, skaists iepakojums.

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.
     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē