• Labākā dekoratīvā kosmētika: Sejai

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    9. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Krauterhof Perfect Make-Up tonālais krēms

     

    Krēms radīts, lai sniegtu sejai dabisku un veselīgu izskatu, vienlaikus rūpējoties par ādu un kontrolējot sejas toni un spīdumu. Tonālā krēma zīdainā tekstūra nenosprosto poras, bet izlīdzina ādas toni, maskējot grumbiņas, apsārtumus un plankumus. Āda elpo un izskatās samtaini matēta. Papildu pūderis vairs nav nepieciešams. Rezultāts: viegls līdz vidējs tonējums atkarībā no uzklātā krēma daudzuma, gludāka un veselīgāka āda bez taukaina spīduma. Ražots Vācijā. Cena 17,99 euro (30 ml).

     

    Lasītāju vērtējums: Viegli klājas, patīkams, izlīdzina ādu, un rodas sajūta, ka produkts gluži kā hameleons pieskaņojas manam sejas tonim. Noturīgs, smaržīgs
    un ērts. Saņēmu daudz komplimentu par veselīgu sejas ādu.

    ARTDECO Perfect Teint tonālais krēms

     

    Eļļu nesaturošs tonālais krēms ar īpašu noturību, izturību un vidēju līdz augstu sedzamības pakāpi. Gludi klājas, radot starojošu sejas ādu, optiski noslēpjot tādas ādas nepilnības kā mazās krunciņas, grumbas un nevienmērīgu sejas toni. Viegli matējošais efekts veido dabiska izskata ādu. Parabēnus nesaturošā formula ir viegla, satur smalkas pūdera daļiņas, piemīt sebumu absorbējošas īpašības. Bisabobols un ingvera saknes ekstrakts nomierina iekaisušo ādu, hialuronskābe
    sniedz mitrinošu efektu, persiku ziedu ekstrakts palīdz aizsargāt ādu no negatīvajiem ārējiem faktoriem. Pieejams sešos toņos. Nopērkams veikalos Douglas. Cena 19,99 euro (20 ml).

    Lasītāju vērtējums: Viegli klājas, sedzošs, matējošs, taču nerada maskas sajūtu, piemērots taukainai ādai. Vienlaikus izlīdzina sejas toni un noslēpj krunciņas ap acīm un lūpām. Āda izskatījās dabiski starojoša. Noturīgs visu dienu.

    Oriflame Giordani Gold MasterCreation tonālais krēms ar SPF 18

     

    Izcila formula ar atjaunojošām tehnoloģijām un izsmalcinātu tekstūru veido perfektu, dabisku klājumu. Pateicoties Colour Correct kompleksam, kura iedarbība ir
    klīniski pierādīta, tonālais krēms acumirklī saplūst ar ādas toni, uzlabojot to un piešķirot tam skaistu starojumu. Barojošais Skin Nourishment eliksīrs formulas
    sastāvā palīdz rūpēties par ādas mitrināšanu. Lai ilgtermiņā efektīvi pasargātu ādas jaunavīgumu un dzīvīgumu, tonālais krēms papildināts ar SPF 18 un piesārņojuma aizsargfiltriem. Cena 18,90 euro (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Maigas konsistences tonālais krēms, viegli klājas, neveido maskas efektu, saplūst ar sejas dabisko toni, to izlīdzinot un izgaismojot. SPF filtrs kā papildu bonuss, jo nav jālieto cits saules aizsarglīdzeklis.

    L’Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear tonālais krēms

    Tonālais krēms ar mitrinošu un ūdensnoturīgu formulu. Nodrošina sedzošu pārklājumu, mitrina ādu, maskē sejas nepilnības un ādas spīdumu līdz pat 24 stundām. Pateicoties inovatīvai skābekļa tehnoloģijai un hialuronskābes kompleksam sastāvā, tonālais krēms ļauj ādai elpot visas dienas garumā bez vajadzības atsvaidzināt grimu. Cena 17,79 eur (30 ml).

    Lasītāju vērtējums: Produkts sniedz solīto efektu, ir izteikti noturīgs, labi klājas un rada veselīgu, mitrinātu sejas toni. Manuprāt, ideāli piemērots vēsākiem gadalaikiem. Lietošu arī turpmāk.

    Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser konsīleris

    Konsīleris ar mikroaplikatoru acumirklī palīdz nomaskēt smalkas krunciņas un tumšos lokus zem acīm. Produkts ir bagātināts ar godži ogām, kam piemīt pretnovecošanas īpašības, un haloksilu, kas palīdz mazināt pigmentāciju un nostiprina ādu. cena 11,09 euro (6,8 ml).

    Lasītāju vērtējums: Ideāli nomaskē visdažādākās ādas nepilnības, pat nelielus pušumiņus un apsārtumus. Patīkami pārsteidza produkta noturība, tas paliek vietā visu dienu. Labi klājas arī uz mazliet taukainas ādas.

    Gosh High Coverage Concealer konsīleris

     

    Piemērots visu tipu ādai, daudzfunkcionāls, īpaši noturīgs konsīleris. Lietojams gan tumšo loku, aknes un citu nepilnību nosegšanai, gan sejas izgaismošanai. Produkts nosedz ādas nepilnības, aizpilda grumbiņas, izlīdzina ādas toni, vienlaikus mitrinot ādu un ļaujot tai izskatīties dabiskai. Toņi piemēroti lietošanai atsevišķi un jaukšanai, lai izveidotu tieši to toni, kas nepieciešams. Var lietot arī kā tonālo līdzekli visai sejai. Nesatur smaržvielas un parabēnus, tādēļ patiks pat visjutīgākās ādas īpašniecēm. Nopērkams lielveikalā Stockmann. Cena 11,90 euro (5,5 ml).

    Lasītāju vērtējums: Viegli lietojams, vienmērīgi klājas, labi nomaskē uz sejas esošās nepilnības, izlīdzina ādas toni. Var izmantot dažādos veidos, diezgan universāls līdzeklis!

    Make Up Revolution Conceal and Define konsīleris

     

    Vieglas konsistences konsīleris ar blīvu pārklājumu sejas ādas nepilnību maskēšanai. Konsīleris maskē pigmenta plankumus, kā arī izlīdzina ādas toni un neitralizē tumšos lokus zem acīm. Palīdz nomaskēt jebkuru ādas nepilnību, radot dabisku pārklājumu bez maskas efekta. Nopērkams veikalos Drogas. Cena 4,99 (4 g).

    Lasītāju vērtējums: Lietoju, lai nomaskētu uz sejas esošās nepilnības un tumšos lokus zem acīm. Tas izdevās perfekti, konsīleris ir mitrinošs un nenosēžas grumbiņās. Seja kļūst aristokrātiski gaiša un starojoša.

     

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē