• Labākā dekoratīvā kosmētika: Acīm

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    9. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    ARTDECO Twist for Volume skropstu tuša

     

    Tušas birstīte ir piemērota dažādiem grima stiliem, un atkarībā no skropstu tušas birstītes veida skropstām iespējams sasniegt dažādus efektus. Spirālē saliekta birstīte pagarina un atdala skropstas, savukārt standarta birstīte sniedz apjomu un matiņus atliec. Lietojot abus birstītes variantus iespējams izveidot intensīvu acu grimu. Nopērkama veikalos Douglas, Debenhams, Drogas. Cena 15,99 euro (8 ml).

     

    Lasītāju vērtējums: Ērti maināmā birstītes pozīcija ļauj izvēlēties, kādu efektu – kuplas un/ vai garas – skropstas vēlos. Pagarinošā režīmā skropstas viegli noklājas, kļūst izteikti garākas, taču nesalīp. Uzklājot otru kārtu ar apjoma birstīti, ieguvu izteiksmīgu rezultātu.

    Maybelline New York Snapscara skropstu tuša

     

    Skropstas iespējams ietērpt jaunos Deja Blue un Black Cherry izteiksmīgos, uzmanību piesaistošos toņos. Skropstu tuša ar atliektu birstīti sniedz ātru tušas uzklāšanu un nodrošina apjomu visu dienu. Formula nesatur vaskus, pastiprinot krāsas pigmentus bez tušas biršanas un kamoliņiem. Skropstu tušu iespējams ātri noņemt ar siltu ūdeni un vates plāksnīti – bez berzēšanas, piepūles un «pandas acīm». Cena 8,99 euro (9,5 ml).

    Lasītāju vērtējums: Toni zilā krāsā bija interesanti izmēģināt. Tuša sniedz apjomu, nesaķepina skropstas, dienas gaitā produkts neizsmērējas. Piemērota jutīgām acīm, jo to var pārsteidzoši ātri notīrīt pat bez grima noņēmēja.

    Oriflame The One Tremendous Big Volume skropstu tuša

    Lielākas, izteiksmīgākas un melnākas skropstas un ekstrēms apjoms visās dimensijās. Ekskluzīvā Tremendous superizmēra birstīte ir The ONE jaunākais sasniegums tušas birstīšu tehnoloģijā. Birstīte ar pieciem rezervuāriem un 300+ sariņiem palīdz uz katras skropstas uzklāt maksimāli daudz Marshmallow-Cream tušas formulas ar Chroma Black pigmentiem, kas rada satriecošu efektu un saglabā noturību 24 stundas. Cena 10,90 euro (10 ml).

    Lasītāju vērtējums: Skropstu tuša viegli klājas, nodrošina dabisku efektu. Skropstas kļūst krietni garākas, tuša dienas gaitā nenobirst un, kas ir būtiski jutīgu acu īpašniecēm – nekairina.

    Shiseido Controlled- Chaos MascaraInk skropstu tuša

     

    Pārdroši, spilgti toņi, savienoti ar nevainojamu pakāpenisku apjoma palielināšanu. Lai radītu gludu, spilgtu rezultātu, birstītei ir inovatīvs dizains ar divām ieliektām sānu malām apjomam un divām plakanām sānu malām papildu skropstu izliekumam. Vieglā formula ir pieejama četros spilgtos, piesātinātos toņos, un tā satur patentētu cieto un mīksto vasku kombināciju, lai iegūtu ideālu līdzsvarotu struktūru, elastību un gludu klājumu. Īpaši aizsargplēvīti veidojošie elementi un polimēri nodrošina piesātināti pigmentētās formulas noturību uz skropstām 24 stundas – neizsmērējoties, nesalipinot un nebirstot. Nopērkama veikalos Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana. Cena 33,50 euro (11,5 ml).

    Lasītāju vērtējums: Pati sev neuzdrošinātos iegādāties zaļu skropstu tušu, bet uz manām skropstām tonis izskatās tumšs un īpaši skaisti izceļ acis. Tuša viegli klājas, skropstas pagarina, kuplina, produkts ir noturīgs un nenobirst.

     

    IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē