• Labākā anti-age kosmētika: Dienas/nakts sejas krēms

    Skaistumkopšana
    Ieva
    Ieva
    17. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Lai neapjuktu plašajā kosmētikas piedāvājumā, IEVA Gada kosmētika 2019 palīdzēs veikalu plauktos nekļūdīgi atrast uz savas ādas pārbaudītus labākos un efektīvākos līdzekļus.

    Kivvi Skin Renewals pretnovecošanas nakts krēms

    Nomierinošs un mitrinošs nakts krēms ar Spring Vitality kompleksu pret ādas novecošanu. Klīniski apstiprināta formula uzlabo ādas elastību un tvirtumu. Inovatīvais Spring Vitality komplekss ar krokusu, sniegpulkstenīšu un narcišu sīpolu ekstraktu pastiprina kolagēna un elastīna veidošanos. Ekstraktu kombinācija samazina grumbiņu rašanos, lai āda būtu gludāka un izskatītos jaunāka. Lietošana: katru vakaru uzklāt krēmu uz tīras sejas un kakla ādas, lai iegūtu vienmērīgu un veselīgu ādas toni. Cena 41,45 eiro (50 ml)

    Lasītāju vērtējums: Patīkama smarža un tekstūra, krēms labi iesūcas ādā. Efektivitāte ir acīmredzama – āda izskatās svaigāka un jauneklīgāka. Tiešām izcils krēms!

    Shisheido Benefiance krunciņas izlīdzinošs krēms

    Paredzēts normālai un kombinētai ādai, var lietot gan dienā, gan uz nakti. Tā trīskāršais komponentu sajaukums jau divās nedēļās pārveido ādas tekstūru un samazina krunciņas, veicinot efektīvu aktīvo vielu uzsūkšanos. Sastāvdaļu komplekss uzlabo epidermas kvalitāti, tā aktīvās vielas – ziepju rieksts, kurkuma un hlorella – cīnās pret fotonovecošanu un palīdz novērst elastīgo šķiedru sabrukšanu.

    Ekskluzīvā ReNeura Technology+™ atmodina ādas receptorus un nodrošinas optimālu ādas savstarpējo komunkāciju, veicinot efektīvu aktīvo vielu uzsūkšanos. Nopērkams veikalos Stockmann, Douglas, Debenhams, Kristiana. Cena 94,50 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Sajūta pēc krēma uzklāšanas ir pasakaina. Āda kļūst izteikti mīksta un izlīdzināta. Uzskatu, ka ir vērts ieguldīt savas ādas veselībā, un noteikti iekļaušu šo krēmu savā ikdienas produktu klāstā arī turpmāk.

    INEX Cosmetics Deep Anti Age komplekts 

    Sabalansēts homeopātisko vielu komplekss: pretnovecošanas krēms un pērles – uztura bagātinātājs. Krēms izlīdzina sīkas krunciņas, uzlabo ādas toni un elastību, stimulē kolagēna sintēzi, atjauno ādas dabisko aizsargslāni un kavē priekšlaicīgu novecošanu. Alvejas un ceļtekas polisaharīdi rūpējas par ādas mitrināšanu. Arnika padara ādas toni vienmērīgāku un likvidē noguruma pazīmes. Anti-age pērļu sastāvā esošā alveja samazina ādas sausumu, mitrina, uztur ādu skaistu un veicina tās reģenerācijas procesu. Kliņģerīte palīdz pārvarēt stresu, novēršot ar vecumu saistītas izmaiņas. Melnais plūškoks ir bagāts ar antioksidantiem. Iegādājams www.inexcosmetics.com. Cena 64,99 eiro (50 ml krēms + 30 gab. pērlītes).

    Lasītāju vērtējums: Lietoju gandrīz mēnesi. Mazliet jāpierod uzturā no rīta lietot pērli, taču, kad to ievieš kā rituālu, ir vienkārši. Pirmās ādas uzlabojuma pazīmes kļuva redzamas jau piektajā dienā – āda ieguvusi viendabīgāku toni, pigmenta plankumi kļuvuši mazāk pamanāmi. Komplekta testēšanas gaitā iegūta gludāka sejas struktūra, samazinājušās sīkās krunciņas un poras. Āda jūtas komfortabli, piepildīta un lutināta.

    MATIS Hyaluronic Performance
     mitrinošais krēms

    Kosmētisko injekciju alternatīva, lai iegūtu starojošu ādu un to atjauninātu – lielisks hialuronskābes sniegums. Vieglās un krēmīgās emulsijas sastāvs iedarbojas uz ādu līdzīgi pastāvīgām hialuronskābes mikroinjekcijām, apvienojot trīs iedarbības: spēcīgu mitrināšanu, sejas ovāla uzlabošanu un ādas izlīdzināšanu. Lai sasniegtu labāko efektu sejas ovāla uzlabošanā, ieteicams lietot rītos un vakaros uz attīrītas sejas un kakla ādas. Ideāls produkts dehidratētai ādai, ieteicams no 30 gadu vecuma. Cena 69,99 eiro (50 ml).

    Lasītāju vērtējums: Jauks un neuzbāzīgs aromāts, maiga struktūra, ekonomisks, jo vienā reizē nepieciešams maz līdzekļa. Pēc krēma lietošanas āda jūtas maiga un elastīgāka. Īpaši patika lietot krēmu uz nakti, jo no rīta āda izskatās svaiga un atpūtusies. Plānoju krēmu pēc testa arī nopirkt.

    Teana Laboratories atjaunojošais dienas liftinga krēms

    Inovatīvā krēma sastāvdaļas aktīvi ietekmē ādas atjaunošanās procesus. Patentētie pretnovecošanas kompleksi Meiritage™ un Juvinity™ atjauno ādas barjeras funkcijas. Hyanify stimulē hialuronskābes veidošanos, izlīdzina grumbas, NovHyal Biotech G veicina barības vielu iekļūšanu starp epidermas slāņiem. Rubixyl  iedarbojas uz epidermas un dermas šūnu receptoriem. Unitamuron H-22 samazina grumbu dziļumu un palielina ādas elastību. Spēcīgais antioksidants Inoveol OLEU novērš mikroiekaisumus un ādas novecošanu, kā arī efektīvi aizsargā ādu visas dienas garumā. Krēms pudelītē ir ievietots speciālā vakuumā, lai, to lietojot, tiktu izmantots pilnīgi viss tā sastāvs. Iegādājams Multilukss veikalos.

    Lasītāju vērtējums:
    „ Krēma tekstūra ir viegla, tas pārsteidzoši ātri iesūcās ādā. Tā jūtas pabarota, mitrināta, pamanāms arī liftinga efekts. Krēms šķita piemērots manai jaukta tipa sejas ādai.

    *IEVAS lasītāju vērtējumam un testēšanai tika piedāvāti tikai tie kosmētikas produkti, kuru dalība šajā projektā ir produktu iesniedzēju apmaksāta, taču gan lasītāju, gan redakcijas atsauces un komentāri ir reāli un neatkarīgi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē