• 5 triki veiksmīgam grimam jebkurā vecumā

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Zinot pāris vienkāršu triku, labs grims nesagādās grūtības nevienā vecumā.

    Sejas svētā trīsvienība ir āda, uzacis un lūpas, kam nepieciešams kaut pavisam neliels grima pieskāriens, lai izskatam piešķirtu svaigumu.

    • Sejas āda 
      Vislabāk ādas izskatu uzlabo tonālais krēms. Nobriedušai ādai piemērotāki ir mitrinoši tonālie krēmi, kas nepadara ādu matētu un sausu. Ieteicams izvairīties no birstošā pūdera – tas sabirs krunciņās, tās izceļot.

    • Uzacis
      Uzacu formas izveidi vislabāk uzticēt speciālistam un pēcāk tās ķīmiski iekrāsot. Tad par formu nebūs jāuztraucas, līdz ar to – krāsošanās laiks būs īsāks. Tik vien vajadzēs, kā atbrīvoties no matiņiem ārpus formas robežām.

      Veidojot uzacis mājās, jāzina par trim punktiem, kā jāmēra uzacu garums un forma, – atskaites punkts ir nāss un trīs taisnas līnijas, kas iet caur uzacu sākuma punktu, vidu un beigu daļu. Uzacu tonim nevajadzētu būt pārāk tumšam vai spilgtam, tām ir jābūt pietiekami neuzkrītošām, tajā pašā laikā – koptām.

    • Lūpas
      Ja gribas vieglu grimu, sievietēm gados iesaka drīzāk izcelt lūpas, nevis acis. Jāņem vērā, ka matētas lūpukrāsas būs noturīgākas, taču sausinās lūpas. Spīdīgās ir mitrākas un krēmīgākas, bet var gadīties, ka tās būs biežāk jāatjauno.

      Lai lūpukrāsa turētos ilgāk, palīdzēs vienkāršs triks – pēc pirmās kārtas uzklāšanas uzmanīgi ar salveti noņem nost virsējo kārtiņu un tad lūpukrāsu uzklāj vēlreiz.

    • Acis
      Ar gadiem skropstas kļūst gaišākas, un acu kontūras ievilkšana palīdz tās izcelt. Vēlams, lai zīmulim otrā pusē ir aplikators – kad līnija uzvilkta, to nedaudz izplūdina dabiskākam efektam. Labāk izvēlēties ūdensnoturīgu tušu – tā nebirs un, ja acīs saskries asaras, paliks savā vietā.

    • Krāsas
      Vecākām sievietēm grima mākslinieki iesaka acu ēnām izvēlēties mierīgākus toņus. Zemes un nude toņi padara izskatu elegantāku un šarmantāku. Šis gan neattiecas uz lūpām – līdz ar vecumu seja mēdz kļūt neizteiksmīgāka, bet sarkanas lūpas ir ļoti efektīvs akcents.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē