• Skaista arī pandēmijā – vizāžista ieteikumi

    Skaistumkopšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Kamēr apkārtējie apstākļi paredz masku valkāšanu, kas aizsedz gandrīz visu seju, sievietēm, kuras ikdienā lieto kosmētiku, nevajag baidīties izcelt savu dabiskumu vai atteikties no kosmētikas lietošanas.

    Protams, ir mainījušies grima klāšanas apstākļi, līdz ar to svarīgi sekot dažiem ekspertes ieteikumiem. 

    Vispirms jāatceras, ka grima klāšanu vajadzētu sākt ar serumu vai grima bāzi, lai kosmētika būtu noturīgāka un tādējādi pēc iespējas izvairītos no tās nospiedumiem sejas aizsargmaskā. «Noteikti var lietot arī kosmētikas fiksatoru, kas palīdzēs kosmētikai noturēties divas reizes ilgāk un labāk. Tomēr iesaku izvairīties no smagnējas, poru aizsprostojošas kosmētikas. Tā vietā šobrīd aktuālāk kā iepriekš ir vieglā kosmētika, piemēram, BB krēmi vai, lai izlīdzinātu nepilnības, lietot tikai konsīleri, kas noslēps radušos pleķīšus uz sejas, vienlaikus saglabājot dabisku izskatu,» iesaka vizāžiste Signe Dzene.

    Vizāžiste piekrīt, ka ikdienas grimā šobrīd lielāks akcents tiek likts uz acīm, tāpēc, lai tās izceltu, nevajadzētu izvēlēties birstošas acu ēnas, lai neveidotos acu loki un, protams, nenosmērētu aizsargmasku. 

    “Acu ēnas un to tekstūra ir gaumes lieta, bet mans ieteikums ir izvēlēties mitrās acu ēnas. Šobrīd modē ir visi dabiskie jeb tā saucamie nude toņi. Siltās ādas toņa īpašniecēm tas noteikti izskatīsies ļoti eleganti un dabiski. Šajā laikā spilgtie toņi varētu būt pārāk uzkrītoši un, iespējams, pat par smagnēju, tomēr, lai izskatam piešķirtu kādu odziņu – drosmīgajām tas noteikti ir atļauts," saka Signe Dzene.

    Pastāv arī pāris triki, kas acis padarīs vēl efektīvākas. “Skropstu tušas ir dažādu veidu un katrai vajadzētu izvērtēt sev piemērotāko – lai pagarinātu vai veidotu skropstu kuplumu. Mans ieteikums ir ikdienā lietot arī rīcineļļu, kas veicinās skropstu augšanu un atjaunošanu. Skropstām būs lielāks efekts, pēc tam tās izceļot vēl ar skropstu tušu,” atklāj vizāžiste.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē