• Skaista arī mājās! Ieteikumi ērtam un smukam mājas tērpam

    Stils
    Liene Kozlovska
    21. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Daudzas no mums pieradušas sapucēties tikai tad, kad gatavojas «iziet cilvēkos», bet šajos attālinātā darba laikos cilvēki var paši ierasties pie tevis jebkurā brīdī – caur datora ekrānu. Un sagaidīt viņus vecā halātiņā vai izstaipītās trenūzenēs nav tā labākā doma. Ko vilkt mugurā, lai justos ērti, varētu piedalīties videosesijās un pēc vajadzības tajā pašā apģērbā arī aizskriet uz veikalu pēc piena?

    Pirmais darbs, kas jāizdara, – jāizrevidē sava garderobe. Nevajag valkāt to, ko «cilvēkos vairs nevar vilkt». Legingi un izstaipītās maikas jāpavada pensijā. Vīra krekls, kas viņam jau ir par mazu, – lielisks, lai varētu iet ravēt gurķus. Peņuārā un mežģīņu halātiņā arī nebūs ērti vārīt zupas un vadīt zoom sapulces. Arī mājas drēbēm jābūt jaunām, ērtām un kārtīgām.

    Ko noteikti nevajag vilkt

    • Vecus un izstaipītus T kreklus.
    • Drēbes ar traipiem un caurumiem.
    • Drēbes, kas ir izgājušas no modes, bet ko žēl izmest.
    • Pidžamas (jo tās ir paredzētas tikai gulēšanai).

    Ko ir vērts uzvilkt mājās

    • Jaunus un ērtus trikotāžas mājas kostīmus.
    • Praktiskas A silueta trikotāžas kleitas.
    • Stilīgus vai seksīgus halātiņus – bet tikai noteiktajos gadījumos.
    • Oversize džemperus ar kokvilnas biksēm (ja mājās ir auksti) vai topiņu ar kardiganu un džinsiem.
    • Blūzes un džinsus.

    Ļoti populārs mājas drēbēm ir kapsulas princips! Lai komplekts ir praktisks, kapsulai vajadzētu sagādāt 2–3 variantus biksēm vai svārkiem, 2–3 augšiņas, vienu mājas kleitu, halātiņu un čības vai citus mājas apavus. 

    1. Klasiska kreklblūze un džinsi. Džinsi un kreklblūze jau ir klasika un mūsdienīgas sievietes must have. Laba izvēle būs elastīgie skinny vai brīvāka stila boyfriend džinsi. Klāt eleganti izskatīsies vienkrāsains, brīvs krekls, ko visbiežāk ieliek biksēs, lai akcentētu vidukli. Tas var būt arī ar kabatām un apjomīgām piedurknēm vai pat ar romantiskiem volāniem, galvenais – džinsiem tad jābūt vienkāršiem un lakoniskiem. Tā ir universāla kombinācija, kas derēs arī pastaigām, veikala apmeklējumam, braucienam uz laukiem.
    2. Adījumi. Daudzi dizaineri, radot mājas apģērbu, izmanto kokvilnu, mohēru vai velūru. Bet arī adījumi, kas bija 2020. gada trends, šogad turpina uzņemt apgriezienus. Īpaši stilīgi šobrīd ir adīti kardigani ar lielām piedurknēm, kas priecēs visu gadu. Pēdējā laikā ļoti populāras kļuvušas arī adītas vestes, kas īpaši labi izskatās ar krekliem.
    3. Mājas trikotāža. Oversize kostīmu piedāvājums ir milzīgs: apjomīgi, plāni un viegli, ar biezām pīnēm adīti – absolūti dažādi! Labi piestāv apaļīgām sievietēm, jo lielais fasons labi maskē visu to, ko rādīt negribas. No krāsām šogad megapopulāras ir zila, rozā, pelēkā, piena baltā, vīna sarkanā, dzeltena un kafijas krāsa. Un pareizā izvēle būs minimālisms detaļās!
    4. Apavi.Papildus parastām čībām mājās var izmantot loferus, baletkurpes no mīksta auduma vai mule tipa apavus. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē