• Šī brīža tendence – monohroms apģērbs

    Stils
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nereti ar monohromu apģērbu apzīmē tēlu, kur sakombinēti melni, bēši vai pelēki apģērbu toņi. Taču patiesībā monohroma krāsu palete nozīmē jebkuras vienas krāsas izmantošanu dažādās tonalitātēs.

    Monohroma apģērbu kombinēšana ir ļoti vienkārša, taču efekts ir pretējs – ievērojot vienas paletes apģērba principu, izskatīsies tā, it kā tēlu būtu veidojis stilists. Turklāt monohromu toņu ievērošana ne tikai atvieglo apģērba kombinēšanu, tā arī palīdz izveidot praktisku kapsulu garderobi. “Monohroma toņu ievērošana apģērbā ļauj izskatīties eleganti, un noslēpums slēpjas spēlē ar apģērbu kārtām un tekstūrām,” norāda VAN GRAAF veikala vadītāja Agnese Masaļska.

    Ļaujies spontāniem pirkumiem apdomīgi

    Spontānie pirkumi atlaižu vai pēkšņas iedvesmas laikā var būt mūsu garderobes labākais draugs, jo tādā veidā paveram jaunus stila horizontus, taču nereti tie var būt arī ļaunākais ienaidnieks.

    Ļaujoties pēkšņam kārdinājumam, varam nopirkt apģērba gabalus, kas īsti neiederas mūsu esošajā garderobē.

    Tāpēc arī spontānas iepirkšanās laikā jāatceras par to, cik labi iegādātā prece komplimentēs esošo garderobi, un ieteicams tieši atlaižu laiku izmantot pamatapģērbu iegādei vai pārdomātiem ilgtspējīgiem pirkumiem.

    Rūtis vai smalki raksti

    Rūtaini apģērbi ir ne vien modē, bet arī labi iederas monohroma garderobes izveidē, jo apģērbam ir interesanta tekstūra, nepadarot tēlu vienmuļu. Turklāt šāds apģērba gabals iederēsies visu rūtiņu vai smalko rakstu izmantotajos krāsu toņos. No vienas pareizi izvēlētas žaketes, svārkiem vai biksēm varēsi izveidot arī pilnvērtīgus un monohromus komplektus.

    Co-ords

    Co-ords jeb kombinētie kostīmi ir šobrīd ne tikai ļoti aktuāli, bet arī lielisks veids, kā ieviest monohromu tonalitāti apģērbā. Iegādājoties bikškostīma vai svārku komplektu, puse mājas darba jau ir izdarīta, atliek tikai piemeklēt vienas tonalitātes detaļas, kas labi iekļausies apģērbā. Šis paņēmiens būs labs pamats korporatīvai darba videi atbilstoša apģērba komplekta izveidē.

    Lakati un krāsaini aksesuāri

    Lakati, matu lentes un matu stīpas ir lietas, kas ir salīdzinoši lētas, bet jebkurā apģērbu kombinācijā radīs pārdomātu un pilnīgu efektu. It īpaši monohromu toņu izvēlē lakats vai matu aksesuārs pareizajos toņos būs tas, kas ļaus kombinēt un izcelt izvēlēto tonalitāti. Turklāt šie aksesuāri šobrīd ir ļoti aktuāli un, iegādājoties labas kvalitātes šalli, ir neskaitāmi veidi, kā to izmantot apģērbā. Stilisti iesaka ļauties eksperimentiem.

    Spīdīgi elementi

    Lai atsvaidzinātu monohromu toņu kārtu, eksperti iesaka iekļaut komplektos spīdīga materiāla apģērbus, kā piemēram, mākslīgās ādas, lateksa, satīna apģērbus vai pat tērpus ar fliteriem. Tie labi saskaņojas ar citiem toņiem un izceļ apģērba tekstūru.

    Izkāp ārpus komforta zonas un ļaujies jauniem materiāliem, izvēlies sev iecienīto krāsu un atsvaidzini koptēlu.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē