• Seksa eksperte: Kad vīrieti pārņem uzbudinājums, viņš vairs ne redz, ne dzird

    Sekss
    Aiva Kanepone
    Aiva Kanepone
    31. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Nemanipulējiet ar seksu, bet baudiet to! Ja ir labs sekss, jūs viens otram būsiet paši labākie. Konsultē seksa dzīves eksperte Rita Lasmane.

    Kā zināt, vai viņam patīk manas kaunuma lūpas?

    Tad man ir jājautā sievietēm – vai jūs ļoti ietekmētu jūsu izredzētā vīrieša dzimumlocekļa forma? Labi zināms, ka Dieviņš viņiem arī ir piešķīris dažnedažādas variācijas. Esmu pārliecināta, ka forma pilnīgi neko nenozīmē. Galvenais baudas gūšanas priekšnoteikums ir uzbudinājums, ko rada šis konkrētais cilvēks. Bet uzbudinājums rodas tāpēc, ka viņš ir tas, kas vismaz pašlaik man ir vajadzīgs.

    Kad vīrietis ir uzbudinājies, tas ir vairāk nekā sievietei. Mēs uzbudinājuma laikā spējam domāt, kā es izskatos un vai man augšā, apakšā gana smuki viss izskatās.

    Kad vīrieti pārņem uzbudinājums, viņš vairs ne redz, ne dzird. Viņš dzenas uz finišu.

    Uzbudinājuma laikā viņš sievieti nevērtē. Protams, var rasties jautājums: kā tad viņi porno skatās, droši vien taču pastāv zināma atlase? Bet tas joks jau tāds, ka datora ekrāns pēc dzīvas sievietes nesmaržo. Feromonu aromātu monitorā nevar saost. Tik vien kā bildīti var pētīt.

    Tāpēc, dāmas, visu nosaka saderība, un, ja tā ir, tad otrā cilvēkā mums viss šķitīs smuks. Un, par seksa kvalitāti runājot, jāsaka tas pats – ja ir uzbudinājums, tad ir arī labs sekss.

    Ja kādai šķiet, ka viņai kaunuma lūpas vairs nav tik tvirtas un stingras kā jaunībā, man atkal jāatgādina ­– stingras tās ir tad, kad esam uzbudinājušās, jo tad iegurnī pieplūst pietiekami daudz asiņu un viss notiek tā, kā vajag. Tāpēc nekādā gadījumā nedrīkst palaisties, sakot – nu, ja tev, dārgais, tā vajag, nu tad ņem mani. Vīrietim ir jāuzbudina partnere, un tad viss būs forši. Savukārt, jo vairāk vīrietis ir uzbudinājies, jo vairāk smadzenes izdala laimes hormonus un jo vairāk viņam viss patīk.

    Seksa atteikums kā sods

    Vai ir normāli sodīt vīrieti, liedzot viņam seksu un tādā veidā demonstrējot, ka esmu dusmīga uz viņu?

    Seksu nekādā gadījumā nevajadzētu izmantot kā līdzekli, ar ko manipulēt: ja tu mani neklausi, nedari tā, kā man vajag, tad seksa nebūs! Jā, vajag savu partneri bīdīt vēlamajā virzienā, bet ne jau ar seksa liegšanu. Vienkārši vajag runāt un runāt, un runāt par to, ko man vajag un ko es gribu. Turklāt vēlams to darīt mīļā formā, jo visi vīrieši ilgojas pēc mīļas sieviņas. Neesmu satikusi nevienu vīrieti, kurš būtu teicis: man gan stervas patīk, es tikai tā labi jūtos!

    Pārmest sev, ka es tagad ar viņu mīlējos un neieturu savu stingro līniju, ir pēdējā muļķība, ko var izdarīt. Godīgi sakot – tieši ļaujoties seksam un, protams, arī pašai to baudot, var panākt daudz vairāk.

    Katram pārim ir romantiski pacēlumi viļņi, kad mīlējamies vairāk, un tad vīrieši bieži vien savām sievietēm mēdz teikt: mīļā, es tevi tā mīlu – ko es varētu tādu labu tev par prieku izdarīt? Un tad arī vajag teikt – es tā gribētu un šitā gribētu. Nevis – ai, man jau viss ir labi, man neko nevajag, bet pašai pēc tam dusmoties, ka vīrietis nesniedz to, kas man vajadzīgs. 

    Parasti jau mēs strīdamies par to, ka viņš kaut ko nav izdarījis. Un tas visbiežāk ir bezjēdzīgi. Daudz vienkāršāk un vieglāk ir katrā piemērotā brīdī teikt: mīļais, lūdzu, izdari, man to vajag; cik tas būtu jauki un cik tu būtu brīnišķīgs, ja tu man to izdarītu. Vīrieši grib būt brīnišķīgi vīri.

    Kāpēc vīrietis citreiz nevar sasniegt ejakulāciju?

    Kad vīrietis pārāk ātri nonāk līdz ejakulācijai, problēma parasti ir tā, ka viņš pārāk steidzas. Vīrietim tomēr vajadzētu vērot savu partneri un dzimumaktu sākt tad, kad viņai ir tas pilnais uzbudinājums. Ja ne, tad no ģenitāliju berzēšanās sieviete pēc pusstundas varbūt arī nonāks līdz orgasmam. Ja vīrietis ir ļoti uzbudinājies, sēkla izšļācas pēc vidēji sešām minūtēm.

    Savukārt tad, kad vīrietis ilgi nevar nonākt līdz ejakulācijai, viņš droši vien ir sevi tā nokontrolējis, ka ir pārvilcis pāri. Fizioloģiski skaidrojot, asinis no iegurņa tā kā mazliet atplūst atkal atpakaļ. Un tad rodas muļķīga situācija, ka sievietei jau pietiek, viņai vairs nevajag, bet vīrietis vingro un vingro. Viens otram nevar pateikt taisnību, tāpēc abi tēlo, lai partneri iepriecinātu, kaut pastāv arī citi paņēmieni, kā partnerim palīdzēt sasniegt šo baudas mirkli. 

    Var glāstīt viņa erogēnās zonas uz dzimumlocekļa galviņas. Bet visiem nemaz tā nepatīk… Kādam gribētos, lai viņam paglāsta, piemēram, krustus. Vīrietim erogēnās zonas ir pa visu ķermeni, un katram būtu jāsaprot, kas viņam labāk patīk, kuru vietiņu viņam vajadzētu paglāstīt. Tāpēc, mīļās sievietes, glāstiet savus vīriešus no augšas līdz apakšai, lai saprastu, kuras ir jūsu vīrieša jutīgās vietas.

    Bet domāt, ka nu pēkšņi nevar, jo viņam parādījusies mīļākā? Dāmas, ja vīrietim uzrodas mīļākā, viņš – tieši pretēji – kļūst seksuāli aktīvāks un daudz vairāk spējīgāks, nekā nespējīgāks. Ja vien mīļākā nav tāda, kas vienā reizē pieprasa sešus orgasmus (smejas).

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē