• Santa Anča: Es visos savos interviju varoņos mazliet iemīlos

    Intervijas
    Iveta Troalika
    Iveta Troalika
    Igors Šelegovskis
    23. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Santa Anča
    Foto: Ieva Andrupe
    Santa Anča
    Ar izdevēju Santu Anču vienmēr viss ir drusku citādi nekā parasti. Viņā ir ļoti siltā un arī tā asā daļa, ar kuru Santa sargā savu teritoriju.

    Igors: – Tev ir bijusi salauzta sirds?

    – Kādreiz žurnāliste, redaktore un gudra sieviete Monika Zīle man teica, ka nevar veidot sieviešu auditorijai domātu žurnālu, ja nav bijusi salauzta sirds. Bet tas nozīmē, ka tev ir sirds, kuru var salauzt. Es nevarētu pilnvērtīgi rakstīt, ja to nepazītu.

    Iveta: – Izskatās, Igors domā, ka laulība atceļ risku iemīlēties.

    – Tu jau nevari visu mūžu nodzīvot ar vienu vīrieti un neiemīlēties nevienā citā, emocionāliem cilvēkiem tas nav iespējams, tad tu sev dari pāri. Tu vari iemīlēties, jautājums, vai tu ar viņiem guli.

    Godīgi sakot, es visos savos interviju varoņos mazliet iemīlos, jo citādi jau nevari šo cilvēku attēlot.

    Saprotu, Igor, tavu jautājumu par attiecību tīrību – tas, protams, ir skaisti. Bet, ja tu nevari iemīlēties, tas arī nekam neder. Kaut kā uz tā naža asmens ir jābalansē. Starp tīrību attiecībās un kaislību. Var jau būt, ka tā ir arī mana bērnības pieredze. Mani vecāki bija kopā piecdesmit gadus. Bet kā viņi bija kopā? To jau līdz dziļumiem nezinu, jo – ko mēs patiesībā zinām par saviem vecākiem? Es tikai sešpadsmit gadu vecumā uzzināju, ka cilvēki vispār šķiras, jo manas draudzenes vecāki to izdarīja. Esmu pateicīga saviem vecākiem, ka man tas nebija jāpiedzīvo. Tiešām ļoti pateicīga. Bet cik godīgi ir vecāki paši pret sevi un bērniem? Tas jau ir viens no būtiskajiem jautājumiem. Un vai to vispār vajag? Var būt, ka ir labi kā franču sievietēm – katram ir savs noslēpumu dārzs. Man arī šķita, ka vecāki mani nesaprot, ne jau vienmēr jutos uzklausīta un saprasta, bet drošību es jutu gan. Tas laikam dod to sērfa dēļa sajūtu, ka jebkurā situācijā noturēsies, ka ir pasaule, kas nemainās. Tas dod arī pārliecību par savu spēku.

    Igors: – Man par tevi ir viens novērojums – tu esi pārliecināta, tev patīk būt sadzirdētai, pajokot tā, lai visi dzird. Tu šauj ārā, ko domā, un pārāk par to neuztraucies, kas man liekas ļoti forši. Bet vienlaikus ievēroju, ka tu nereti arī nosarksti. 

    – Tā ir. Manī šī proporcija ir piecdesmit pret piecdesmit. Tiešums zināmā mērā ir no Liepājas un žurnālistikas, un esmu piedzīvojusi, ka tas atkausē cilvēkus. Tad visi kļūst citādi, mazliet nomet maskas. Kā teica kāds mans draugs – satikšanās ar mani ir kā Opus dziesmā Dzejnieka karnevāls, kurā dzejnieks mēģina atņemt visiem maskas. 

    Visu interviju lasi portālā Santa+ vai žurnāla SANTA jaunākajā numurā!

    • Izdevēja Santa Anča nenoliedzami ir mūsdienu leģenda. Žurnāla lielajā intervijā Santa atklāj savu silto un arī aso daļu un stāsta arī par iekšējo vientulību, kurā dzimst dzīves dzeja.
    • Nacionālā teātra un kino aktiera Igora Šelegovska dzīve ir kā filma: audzis skaudros apstākļos izdzīvošanas režīmā, guvis smagu pieredzi, viņš nonācis tur, kur vēlējies būt.
    • Sargā savu uguni! Laikā, kad ārējie apstākļi ir turbulenti, jo īpaši par sevi jāparūpējas, lai neizdegtu un pasargātu sevi no hroniska stresa.
    • Pāra intervijā kultūrtelpas M/Darbnīca vadītāji Maija Moira Mazanova un Uģis Maļinovskis. Viņi satikās pandēmijas sākumā un izveidoja gan ģimeni, gan kopīgu biznesu.
    • Leģenda par komponistu Mārtiņu Braunu. Viņa vārds mūzikā ierakstīts zelta notīm, bet dzīvē viņš piedzīvoja arī vētras. 
    • Ciemojamies pie mūzikas nama Daile saimnieces Andas Zadovskas. 
    • SOS palīdzība acu zonai – kā mazināt pietūkumu, tumšos lokus un grumbiņas. 
    • Karstākie rudens sezonas aromāti un modes tendences
    Santa nr11

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē