• Samantu Tīnu satriec viņas putniņa nāves cēlonis

    Daba un dzīvnieki
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Samanta Tīna
    Foto: PUBLICITĀTES FOTO, INSTAGRAM
    Samanta Tīna
    16. martā Samantai Tīnai trīs stundas pēc papagaiļa iegādes veikalā «Dino Zoo» nācās atvadīties no jaunā mājdzīvnieka, kas «lidinājās stresaini pa voljēru līdz piezemējās pašā apakšā,» saviem «Instagram» sekotājiem teic dziedātāja. Šodien, 5. maijā, viņas nesteidzīgās ceļojuma gaitas Francijā iztraucēja nepatīkamā vēsts par putniņa nāves iemeslu.

    «Nu, tā diena ir pienākusi. Beidzot ir zināms, kāpēc Radē trīs stundu laikā nomira.

    Radītei bija vēzis jau ar metastāzēm.

    Šausmīgi… Vismaz man ir prieks, ka viņa nomira pie kāda mājās, nevis veikalā. Kaut kā tā,» ar asarām acīs «Instagram» sadaļā «stories» atklāj Samanta.

    Dziedātāja dalījusies ar ekspertīzes rezultātiem, kas detalizēti atklāj septiņas putna morfoloģiskās diagnozes, izmeklēšanas atzinumu un komentārus.

    Instagram

    Kā liecina TVNET, putniņa vārds Rada jeb Radē (Radha) izvēlēts par godu hinduistu dievietei, kas simbolizē mīlestību, līdzjūtību, ziedošanos un maigumu. Ņemot vērā, ka dziedātājai jau ir mājdzīvnieks, čivava vārdā Skarabejs, Samantai Tīnai nekad iepriekš nav bijusi vēlme iegādāties papagaili. Tas mainījās brīdī, kad viņa, vairākas reizes ejot garām putnu būriem zooveikalā, sajuta ciešu saikni ar rozellu.

    Dziedātāja nevēlējās vienkāršu čivinātāju, kas glīti izskatītos. Viņu uzrunā putni, kas kaut ko saprot, atpazīst saimnieku un spēj runāt. Tīna pēc mājdzīvnieka iegādes atzina, ka Radē ir tāds pats raksturs kā viņai – putniņš knāba un spītējās brīdī, kad veikala pārdevējas centās viņu ievietot kastītē, lai jaunā saimniece mājdzīvnieku nogādātu mājās. Diemžēl dziedātājas apņēmība iemācīt papagailim dziedāt un runāt tika pārrauta.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē