• Sākusies reģistrēšanās #BeActive pārgājienam ar nakts posmu Vilkaču mežā

    Fitness
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Ir sākusies reģistrācija Eiropas Sporta nedēļas galvenajam pasākumam – pārgājienam, kas 25. septembrī notiks Āžu kalna apkaimes Vilkaču mežā Tukuma pusē.

    Katrs dalībnieks varēs izvēlēties savām spējām atbilstošāko distanci – 7, 14 vai 22 kilometru garumā, savukārt drosmīgākajiem būs pieejams ar dažādiem pārsteigumiem papildinātais un 7 kilometrus garais nakts posms. Reģistrēšanās pieejama #BeActive mājaslapā.

    Lai piedzīvojumu padarītu vēl neaizmirstamāku, pārgājiena laikā dalībnieki aicināti pieslēgties interaktīvai cilpošanas spēlei savā telefonā. Tās mērķis ir mēroties attapībā, izmantojot īpašas jautājumu cilpas, kas pielāgotas izvēlētajam maršrutam. 

    Atbalstot Eiropas Sporta nedēļas ideju – piecelies un piecel draugu! –, organizatori pārgājienā aicina doties kopā ar draugiem, ģimeni vai paziņām, īpaši tos, kuri ikdienā līdz šim bijuši mazāk aktīvi. Dalībnieki var ņemt līdzi pārgājienā arī suni, ja vien saimnieks ir pārliecināts, ka suns ir publiskiem pasākumiem draudzīgs un klausa saimnieku.

    “Šī ir lieliska iespēja svaigā gaisā būt kopā ar saviem draugiem, paziņām vai darba kolēģiem. Es aicinu ikvienu apmeklēt šo pasākumu, neatkarīgi no savas sportiskās formas. Mēs esam parūpējušies, lai pārgājiena dalībnieki justos brīvi un saņemtu tik nepieciešamos prieka un svaiga gaisa vitamīnus!” par pārgājiena ideju stāsta Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis.

    Eiropas Sporta nedēļa Latvijā tiek rīkota jau septīto reizi, piedāvājot interesentiem dažādas bezmaksas aktivitātes. Piemēram, 18. septembrī RUUKI pludmales sporta centrā, notiks divi pasākumi: #BeActive Ģimenes pludmales spēles un Zumba nakts. Ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī, pasākumi noritēs atbilstoši Ministru kabineta noteikumu Nr. 360 prasībām, proti, Ģimenes pludmales spēles notiks dzeltenajā drošības līmenī: tās varēs apmeklēt vakcinētie, pārslimojušie, testētie un bērni līdz 12 gadu vecumam. Zumba nakts notiks zaļajā drošības līmenī – pasākumu varēs apmeklēt tikai vakcinētie vai pārslimojušie.

    23. septembrī interneta tiešsaistē notiks ikgadējais sporta forums SportsComm ’21: Iespējas, izaicinājumi un nākotne e-sportā. Ņemot vērā, ka Covid-19 pandēmija ir būtiski ietekmējusi arī sporta nozari, kurai pēdējo divu gadu laikā ir nācies proaktīvi reaģēt, meklējot mūsdienīgus un inovatīvus risinājumus, šī gada foruma tēma tiek veltīta e-sportam. Forums notiks tiešraidē Latvijas Sporta federāciju padomes Facebook lapā.

    Savukārt 24. septembrī 15 dažādās Latvijas pilsētās: Rīgā, Saldū, Liepājā, Daugavpilī, Siguldā, Talsos, Valmierā, Rēzeknē, Salaspilī, Vecumniekos, Cēsīs, Ikšķilē, Saulkrastos, Ādažos un Pļaviņās notiks Latvijas Orientēšanās nakts. Kā informē organizatori Latvijas Orientēšanās federācija, tās būs aizraujošas trīs stundu sacensības rogainingā ar kājām. Pieteikšanās līdz 20. septembrim mājaslapā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē