• Sākas starta numuru izņemšana Rimi Rīgas maratona Bērnu dienai

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    No šodienas iespējams izņemt Bērnu dienas starta numurus mazajās 200 un 400m distancēs, informē maratona rīkotāji.

    No šodienas, 28. septembra, līdz 10. oktobrim Bērnu dienas starta numurus iespējams izņemt t/c Alfa, t/c Spice un Pulkveža Brieža ielas 33a Rimi veikalu informācijas centrā.

    Savukārt Ģimeņu skrējiena starta numuri būs aprīkoti ar īpašu laiku mērīšanas čipu, tādēļ tie tāpat kā maratona dienas numurus tiks piegādāti ar maratona oficiālā kurjerpasta DPD starpniecību. Ģimeņu skrējiena dalībnieki savus numurus varēs saņemt izvēlētajā DPD Pickup punktā – vēlamo DPD Pickup punktu, aizpildot anketu, Ģimeņu skrējiena dalībniekiem iespējams norādīt līdz 30. septembrim (sīkāka info mājaslapā).

    Organizatori aicina vecākus pievērst uzmanību starta intervālam uz numura, jo ierašanās norādītajā laikā šogad ir obligāts nosacījums.

    Reģistrēties Bērnu dienai vēl var trīs dienas līdz 30. septembrim Rimi Rīgas maratona mājaslapā.

    "Esam apņēmības pilni noorganizēt drošu Bērnu dienu, maksimāli ierobežojot Covid-19 riskus un ievērojot SPKC ieteiktos drošības pasākumus. Tieši tāpēc mazajās distancēs esam uz starta numuriem norādījuši precīzu laika intervālu, kurā bērnam ar vecākiem jādodas trasē. Un tā ir obligāta prasība – doties trasē norādītajā laikā –, lai mēs varētu minimizēt pulcēšanās riskus. Esam atcēluši visas ārpus trašu aktivitātes un izklaides, kas veicina drūzmēšanos un kopā būšanu,” maratona direktors Aigars Nords stāsta par Covid-19 risku ierobežošanu.

    Mazās trasītes – Happy mazuļiem, 200 m un 400 m – 10.oktobrī darbosies no plkst. 10.00–14.00 ar starta principu: kā nāc, tā dodies trasē. Happy Mazuļiem trasīte būs izvietota Brīvības pieminekļa laukumā, savukārt 200 m trasīte būs no Brīvības pieminekļa pa labi ar finišu pie Latvijas Nacionālā operas, kamēr 400 m trase pieminekļa otrajā pusē – ar finišu Bastejkalna pakājē.

    Visi mazo distanču dalībnieki finišā saņems piemiņas medaļu un Cido suliņu, mazākie dalībnieki tiks vēl pie dāvanu maisiņa no bērnu higiēnas preču zīmola Happy. Happy arī nodrošinās mazuļu pārtīšanas zonu netālu no trasītes.

    Bērnu dienu noslēgs 4,2 km garais Ģimeņu skrējiens ar startu pie Brīvības pieminekļa plkst. 15.00. Bērnu dienas Ģimeņu skrējienā tiks veikta laika kontrole un pēc skrējiena visiem dalībniekiem būs pieejamas finišētāju medaļas un Mangaļi minerālūdens, kā arī diploms ar rezultātu maratona mājaslapā.

    Dalība Bērnu dienas 200 m, 400 m un Happy mazuļiem trasītēs ir bez maksas, savukārt dalības maksa Ģimeņu skrējienā ir 5 EUR par vienu skrējēju.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē