• Rudens modes tendences

    Stils
    Helēna Rozalinska
    Helēna Rozalinska
    10. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pinterest
    Kādas modes tendences un krāsu favorītus mums atnesis šis rudens?

    Rudenī īpaši aktuālas būs mazās bārkstiņas, smalkas rūtiņas, samts, garie mēteļi un žaketes ar izteiktu plecu līniju, košās pretkrāsas, bohēmiskais stils – dabiskais un neitrālais, zvērādas raksti un izteikts lady look.

    Visaktuālākās būs karameļu nokrāsas, olīvkrāsa, melns, balts un sarkans, tumši zils, pūderrozā, gaišākas un tumšākas ceriņnokrāsas un rūtains audums.

    Ko vilkt šoruden?

    • Burkānveida silueta bikses, kas izcili piestāv pilnīgākas figūras īpašniecēm. Sašaurinājums uz leju nogludina kāju līniju, bet augstā jostas vieta izcili koriģēs auguma nepilnības.
    • Žaketes ar polsterētiem pleciem, jo modē atgriezušies 70-tie. Žaketes, virsjakas, džemperi un virsmēteļi ar lielu plecu līniju būs redzamas visu rudens – ziemas periodu. Vēl joprojām rudenī modē būs rūtis, tāpēc veiksmīga izvēle būs rūtaina žakete vai krekls.
    • Adīti kardigāni ar lielām pogām priekšpusē, kuros ir ērti un silti un kurus var kombinēt ar burkānveida silueta biksēm vai midi svārkiem un kleitām. 
    • Viktoriāņu stila blūzes ar rišiņām un kuplām piedurknēm, jo viens no galvenajiem akcentiem šoruden ir uz plecu līniju. Skaistās piedurknes izcili piestāvēs ne tikai ikdienai, bet arī svinīgiem pasākumiem, kas padarīs tavu tēlu sievišķīgu.
    • Bārkstis būs manāmas ne tikai uz somām, bet arī svārkos, kleitās, un džinsu jakās. Tās papildinās spīdumi un swarovski akmeņi. Visinteresantākais variants ikdienai – dažādu krāsu velveta žaketes ar bārkstīm.
    • Dažādu krāsu ādas izstrādājumus, kas var būt ādas virsjakas, mēteļi, trenči, svārki, bikses. Aktuāli būs vienkrāsaini bikšu kostīmi dabas toņos un zīmuļsvārki no dažādu krāsu eko ādām. 

    Matrix stils

    Šajā sezonā izvēlies dažādus melnos apģērba izstrādājumus un audumus, piemēram, garu samta kleitu svinīgiem pasākumiem, eko ādas žaketi 90-to gadu stilā, ādas mēteli 70-to gadu stilā jeb ādas apģērbu, kā filmā Matrix vai vienkārši melnu džinsu jaku ar baltu siltu krādziņu. Ja vēlies padarīt savu izskatu interesantāku, pieskaņo masīvus, melnus ādas zābakus, kurus var vilkt gan ar sievišķīgiem svārkiem, gan ar biksēm. Šosezon būs aktuāla krāsu kombinācija – melns ar sarkanu vai bēšo nokrāsu savienojumā ar tādiem aksesuāriem kā zelta ķēdes un melnas ādas jostas. 

    Pinterest

    Lady look jeb 40-to gadu stils 

    Kupli midi svārki, mazas vestītes, īsas, apgrieztas jeb saīsinātas žaketes ar platu plecu līniju būs vēl viena sezonas aktualitāte. Galvenie aksesuāri – bantītes uz blūzēm un kleitām, pērļu bižutērija, jostas uz žaketēm, sieviešu cimdi un pat sejas plīvuri. Pieskaņo savam tēlam smalku somiņu, kas var būt ar punktainu rakstu.

    Pinterest

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē