• Purvciemā šorīt nošauts cilvēks - policija meklē aculieciniekus

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    Ziņu aģentūra LETA
    14. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policija
    Purvciemā šorīt noticis sevišķi smags noziegums, kurā nošauts cilvēks – Valsts policija aicina atsaukties automašīnu vadītājus ar videoreģistratoriem, kas varētu būt fiksējuši notiekošo.

    Valsts policijā šodien, 14. aprīlī, saņemta informācija, ka Rīgā, Purvciemā noticis sevišķi smags noziegums un sašauta kāda persona, kura notikuma vietā gājusi bojā.

    Valsts policija lūdz atsaukties automašīnu vadītājus, kuru transportlīdzekļi ir aprīkoti ar videoreģistratoriem un kuri šorīt laika posmā no pulksten 6.30 līdz 8.30 brauca pa Gunāra Astras ielu posmā no Dzelzavas līdz Deglava ielai.

    Lūgums sazināties ar policiju, zvanot 110. Valsts policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta.

    Valsts policija ir noskaidrojusi trešdienas rītā Rīgā, Purvciemā, nošautā cilvēka personību un izvērsusi plašus uzbrucēju meklēšanas pasākumus, noskaidroja aģentūra LETA. Iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens aģentūrai apstiprināja, ka mirušā personība ir noskaidrota, bet viņa nodarbošanos neatklāja.

    Ministrs gan apliecināja, ka tiek «atstrādātas ātrās versijas» un iekšlietu dienesti strādā ārkārtas pastiprinātā režīmā.

    Aģentūrai LETA zināms, ka, piemēram, patlaban uz Daugavpils šosejas pie Ogres atrodas vairāki bruņoti policisti, kas pārbauda abos virzienos braucošās automašīnas.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē