• 7 tava gada veiksmes cikli. Kā tos nenokavēt un izmantot savā labā?

    Ezoterika
    Annas Psiholoģija
    Annas Psiholoģija
    4. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Look Studio / Shutterstock
    Vai gadījies ievērot, ka reizēm ik gadu vienā un tajā pašā laikā atkārtojas līdzīgi notikumi vai vismaz sajūtas? Pirms dzimšanas dienas jūties kā gaisu izlaidis balons – māc grūtsirdība, zūd enerģija. Savukārt pēc jubilejas ballītes šķiet, ka ir iegūta jauna elpa un dzīve sāk ritēt kalnup… Vai tam ir kāds pamats?

    Tas notiek tāpēc, ka cilvēks katru gadu iziet septiņus nelielus ciklus, no kuriem viens dāvā jaunas iespējas, cits mudina kaut ko mainīt, bet vēl kāds rosina piebremzēt dzīves straujo skrējienu. Sekojot šiem laika lokiem, var pilnvērtīgāk izmantot likteņa dāvanas, nelauzties aizslēgtās durvīs un atvieglot savu dzīvi.

    Kā izrēķināt personīgos dzīves ciklus?

    • Personīgos dzīves ciklus ir ļoti viegli izrēķināt. Katrs likteņa loks ilgst 52 dienas. Pirmais posms sākas dzimšanas dienā. Piemēram, ja tā ir 7. aprīlī, šim datumam jāpieskaita 52 dienas. Tātad tavs pirmais gada cikls beidzas 28. maijā. Otrais laimes loks sākas 29. maijā un beidzas 19. jūlijā utt. Septītais personīgais cikls beidzas pirms dzimšanas dienas. Iespējams, garajā gadā tas būs par dienu garāks.
    • Ja raksti dienasgrāmatu, paanalizē, kas tavā dzīvē noticis vienā un tajā pašā ciklā pirms gada, diviem, trim.
    • Iespējams, pamanīsi interesantu sakritību – gadu pēc gada atkārtojas līdzīgi notikumi.
    • Un, pat ja nav šādu piezīmju, iespējams, atmiņa saglabājusi īpašas dienas un notikumus tavā dzīvē, kas it kā atkārtojas. Tas arī palīdzēs saprast, kāpēc šad tad rodas dèjà vu sajūta.

    Septiņi veiksmes loki. Kā tos izmantot savā labā?

    1. Lielo iespēju laiks
      Pēc dzimšanas dienas cilvēks parasti jūtas kā no jauna piedzimis. Ir uzkrāti spēki un ar organismā kūsājošu enerģiju un azartu var sākt īstenot ieceres un jaunus projektus. To realizēšanā izmanto draugu, padomdevēju, ietekmīgu cilvēku palīdzību. Izdosies atrast uzticamus partnerus, atbalstītājus, arī piesaistīt naudas līdzekļus sava individuālā uzņēmuma vai biznesa sākšanai. Lielisks laiks, lai ieguldītu naudu vērtspapīros un ienesīgos darījumos. Var piepildīt apņemšanās, kas atliktas neizlēmības vai laika trūkuma dēļ, – sākt studijas, apmeklēt kursus, trenažieru zāli. Var mainīt imidžu un atjaunot garderobi.  
      Ielāgo! Vēlams sevi pieteikt publiskā telpā, veidot labu reputāciju. Lai citi runā par taviem darbiem vai idejām!
    2. Laiks pārmaiņām
      Šajā posmā vari doties īsākā vai garākā ceļojumā. Veiksies gan komandējumā, gan atpūtas braucienā, tāpēc izmanto šo laiku, lai paplašinātu sadarbības partneru loku, reklamētu savu rūpalu. Droši izmanto iespēju uzstāties publiski, piedalīties šovā. Piemērots laiks ar auto saistītām lietām – kravu pārvadājumiem, automašīnas pirkšanai un pārdošanai. Vari pieteikties autovadīšanas kursos. Apciemo radus, kas ilgāku laiku nav satikti.
      Uzskata, ka šajā posmā nav vēlams sākt jaunu projektu, mainīt darbu, parakstīt ilgtermiņa kontraktus, aizņemties vai aizdot naudu, iegādāties vērtspapīrus, loterijas biļetes, spēlēt azartspēles.
    3. Enerģētiskais posms
      Saskaņā ar veiksmes loku kārtību šajā posmā fiziski tev vajadzētu būt vislabākajā formā. Veselības stāvoklis un pašsajūta parasti ievērojami uzlabojas. Enerģijas pieplūdums ļauj spert svarīgus soļus attiecībās un darbā. Nebaidies risināt problēmas, mesties cīņā ar konkurentiem, uzņemties papildu pienākumus. Vari mainīt dzīvesvietu, pārdot dzīvokli, mašīnu vai citu nevajadzīgu vai apnikušu lietu. Darījumi būs veiksmīgi un finansiāli izdevīgi. Piemērots laiks jauniem izaicinājumiem – lēkšanai ar izpletni, kalnu slēpošanai un citām adrenalīnu vairojošām nodarbēm.    
      Vīriešiem šajā posmā nav vēlams veidot stabilas attiecības, toties sievietēm ir vērts palūkoties sev apkārt, jo var satikt otru pusīti vai investorus, atbalstītājus nākotnes plāniem.
      Izvairies no konfliktiem, jo šajā laikā viegli vari iegūt ienaidniekus.
    4. Garīgā pilnbrieda posms
      Īpaši veiksmīgs posms radošiem ļaudīm. Attīsti savus talantus! Izglītojies, publicē savus darbus presē, raksti, komponē. Ieklausies intuīcijā, kas pateiks priekšā vērtīgas idejas, kuras varēsi šajā laikā radoši un veiksmīgi īstenot. Noskaņojums parasti ir optimistisks, taču ar nelielu satraukuma ēnu. Neraizējies, jo nelielu trauksmi izjūt ikviens, kuru pārņem radoša dzirksts.
      Jāievēro modrība, piedāvājot savus gara augļus izdevējiem, režisoriem, projektu vadītājiem, jo, slēdzot līgumu, tevi var pievilt. Šis nav piemērots laiks kāzu un citu saviesīgu pasākumu rīkošanai. 
    5. Personīgās veiksmes posms
      Šajā gada ciklā vērts apgūt jaunas zināšanas, paplašināt interešu loku, kas pavērs jaunas perspektīvas karjerā un cels tavu prestižu. Tavā viedoklī ieklausīsies draugi, sadarbības partneri, un tu saņemsi uzticības kredītu nākotnei.
      Ja veiksme bija pagriezusi vaigu, šajā laikā parasti atgriežas labklājība. Tikai atmet kautrību, iesaisties diskusijās ar kolēģiem, bosu, droši piesaki savu kandidatūru augstākam amatam. Vari iesaistīties sabiedriskā organizācijā vai politikā.
      Piemērots laiks konfliktu risināšanai tiesas ceļā, savas taisnības aizstāvībai valsts iestādēs.
      Vari sākt pārrunas vai doties komandējumā, lai dibinātu kontaktus un apvienotu spēkus ilgtermiņa projekta īstenošanai. Vari iegādāties lielākus pirkumus, piemēram, mājokli, ieguldīt naudu īpašumos vai citos nopietnos darījumos. 
      Ievēro likumus, jo iespējamas problēmas ar tiesībsargājošām instancēm. Nepiedalies visā, kas saistīts ar gaļu un zivīm, piemēram, to tirdzniecībā. Vari kļūt par veģetārieti, kaut uz laiku.
    6. Atslābināšanās posms
      Šajā posmā vairāk laika jāvelta sev, neraizējoties, ka rūpes par savu ķermeni un pašsajūtu varētu ietekmēt karjeru. Intensīvāk sporto, apmeklē deju nodarbības, atpūties un izklaidējies. Dodies uz SPA, masāžas, kosmētikas salonu. Lielisks laiks, lai organizētu izklaides braucienu ar draugiem, satiktu ilgi neredzētus paziņas. Vari apmeklēt mākslas izstādes, teātra izrādes, muzejus, koncertus.
      Šajā laikā veidotas draudzīgas un intīmas attiecības var pāraugt ilgā un stabilā kopdzīvē vai ģimenē.
      Uzmanību, džentlmeņi: nežēlojiet naudu smaržām, ziediem un rotām! Iespējams, tieši šajā laikā jūs spēsiet iekarot apburošas sievietes sirdi. Bet sievietēm beidzot izdosies savaldzināt savu iekāroto.
      Atpūties un izklaidējies, tomēr turi roku uz pulsa darba jomā. Var pavērties iespēja ieguldīt naudu vai iesaistīties daudzsološā projektā. Vari kļūt par uzņēmuma akcionāru.
    7. Kritiskais posms
      Vēlams rūpīgi paanalizēt uzkrāto pieredzi, vētīt paveikto kopš iepriekšējās dzimšanas dienas. Iespējams, tieši tagad apjautīsi, ka ir gadījies uzlikt uz nepareizo zirdziņu. Tas nozīmē, ka jāpārorientējas, jāmaina nodarbošanās vai darbavieta.
      Bieži vien radikālas pārmaiņas septītajā posmā provocē dvēseles sāpes pēc izjukušām attiecībām, slimība vai tuvinieka zaudējums.
      Šie pārbaudījumi var mudināt spert nepārdomātus soļus, bet nestreb karstu!|
      Šķietami zaudējumi ir labs sākums jauniem izaicinājumiem, iecerēm, tie attur no nepārdomātiem projektiem, gaisa piļu būvēšanas pirmajā veiksmes ciklā. Izmanto šo laiku, lai atbrīvotos no problēmu sloga, nevajadzīgām, traucējošām saistībām. Pārtrauc attiecības, kam nav nākotnes, taču nesarauj saites ar vajadzīgiem cilvēkiem un nepārtrauc darbu uzsāktajos projektos. Vēlāk vari nožēlot.
      Dažreiz slīgsi pesimismā, bet nepadodies grūtsirdībai. Ja nepieciešams, apmeklē psihologu, kas palīdzēs sakārtot domas. Katra cilvēka dzīvē pienāk brīdis, kad nepieciešams apstāties, atskatīties pagātnē, padomāt. Tas nav velti, jo palīdz sakopot spēkus jaunam cēlienam pirmajā veiksmes lokā.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē