• Populāras mobilās lietotnes sportam, lasīšanai un valodu apguvei

    Sabiedrība
    Helēna Rozalinska
    Helēna Rozalinska
    15. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Lietderīgai un interesantai laika pavadīšanai talkā ņem ērtas un mūsdienīgas iespējas, ko sniedz plašs mobilo lietotņu piedāvājums.

    Sporta aplikācijas telefonā

    Aizvien biežāk cilvēki savos telefonos lejupielādē dažādas lietotnes, kas motivē sportot un liek rūpēties par savu veselību, sportisko sagatavotību un, protams, figūru. Kā lielisks piemērs ir lietotne Sweat: Fitness App For Women, kurā fitnesa trenere apkopojusi un piedāvā savu vingrinājumu programmu, vai FizzUp, kas piedāvā īsus un efektīvus treniņus vairāk nekā 100 dažādās treniņu programmās. Turklāt lietotājs var izvēlēties vingrinājumus konkrētai ķermeņa zonai un sākt gatavot veselīgas brokastis, pusdienas un vakariņas, pateicoties lietotnē pieejamajām receptēm un video. Tāpat noderīga ir arī lietotne Foodvisor, lai aprēķinātu un pierakstītu savu kaloriju patēriņu, vai 30 Day Fitness Challenge jeb 30 dienu treniņu izaicinājums, kas lieliski noder sevis motivēšanai.

    Atceries, ka jārūpējas ne vien par savu fizisko, bet arī garīgo veselību. Yoga For Beginners lietotne piedāvā trīs dažādu sarežģītības pakāpju jogas treniņus mūzikas pavadībā, lai tu varētu atgūt līdzsvaru un rast mieru gan ķermenim, gan prātam.

    Ja vēlies atvieglot muguras sāpes mājas apstākļos, izmanto Kaia Health lietotni.

    E-grāmatas

    Tavs personīgais e-izdevumu plaukts telefonā ir iespēja neierobežoti lasīt grāmatas un žurnālus. Tāpat vari klausīties audiogrāmatas. Kā piemērs ir lietotne Unlimited Books & Audiobooks, kas piedāvā vairākus tūkstošus e-grāmatu jebkurai gaumei, vai lietotnes Wattpad – Read & Write Stories, Audible: audiobooks & podcasts. 

    Savukārt, ja vēlamā grāmata pieejama kādā vēl neapgūtā svešvalodā, Memrise Easy Language Learning valodu apgūšanas lietotne sniegs lietotājiem iespēju iemācīties 22 dažādas valodas interaktīvā un jautrā veidā, piemēram, caur izglītojošām spēlēm vai ar videoklipu palīdzību. Apgūt jaunu valodu interesantā veidā vari arī citā lietotnē, piemēram, Cake: Lesson updates every day, kas piedāvā iemācīties jaunus vārdus angļu valodā ar videomateriālu palīdzību.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē