• Kāds ir tavs mīlestības skaitlis? Veic aprēķinus pati!

    Attiecības
    Kaija Zemberga
    9. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Katrs no mums piedzimst noteiktā gadā, mēnesī, dienā, un, kad satiekamies, iemīlamies otrā cilvēkā, mūsu dzimšanas skaitļi sāk rezonēt – saskaitīties, atņemties, reizināties, dalīties. Rezultātā – ar vienu veidojas pozitīvi skaitļi, ar citu – negatīvi. Tāpēc vēlams veikt numeroloģiskos aprēķinus, lai noskaidrotu, ko sevī mainīt, lai attiecības ir harmoniskas un ilglaicīgas.

    Kā aprēķināt pāra saderību

    Numerologi izmanto dažādas formulas, ar kuru palīdzību izskaitļo cilvēka raksturu, dzīves galvenos notikumus, attiecību modeli, saderību ar izredzēto. Numeroloģiskie aprēķini palīdz arī noskaidrot, vai attiecības ir karmiskas. Karmiskas attiecības – tas nozīmē nolīdzināt ar kādu cilvēku parādus, kurus esam uzkrājuši iepriekšējās inkarnācijās. Tā ir sarežģīta kopdzīve, un daudzi par šādām attiecībām saka – grūti būt ar šo cilvēku kopā, bet izšķirties nevaram, jo kaut kas mūs tur kopā. Un tieši šis kaut kas ir karmiskā saite, kas tur cilvēkus kopā, lai viņi iegūtu nepieciešamo pieredzi, mācību, atsietu mezglus, kas viņus sasaista no iepriekšējiem iemiesojumiem.

    Vēl viens parametrs, kas ir svarīgs attiecībās, – dzīves uzdevums, kas konkrētās attiecībās ir jāizpilda abiem partneriem. Tas atšķiras atkarībā no tā, ar kuru partneri esam gatavi rokrokā iet pa dzīves ceļu. Daudzi būs pamanījuši, ka mēs ar vienu partneri attiecībās sevi parādām tā, bet ar otru – šitā, savukārt ar trešo raksturs un uzvedība ir vēl atšķirīgāka.

    Izskaidrojums ir vienkāršs – mēs piedzimstam noteiktā laikā, un mūsu likteni veido dzimšanas skaitļu rinda.

    Kad satiekamies ar cilvēku, šie skaitļi sāk rezonēt, un ar vienu cilvēku veidojas pozitīvi skaitļi, ar citu – negatīvi. Ja skaitļi nesakrīt, attiecības pakļautas neveiksmei, ja tie ir saderīgi, var izveidoties saskanīgas attiecības.

    Pirms doties pie numerologa, lai noskaidrotu, kāds uzdevums savedis kopā mīlniekus un vai partnerattiecības ir karmiskas, vēlams izrēķināt attiecību mīlestības skaitli. Tas palīdzēs noskaidrot pāra saderību, palīdzēs izprast, cik ilgas un laimīgas būs attiecības, kā risināt krīzi, ja saulainā dienā pēkšņi pie debesīm savelkas mākoņi.

    Protams, cilvēki pievelk viens otru nevis ar sausiem skaitļiem, kas ierakstīti pasē, bet ar dabisku šarmu, rūpēm, vēlmi darīt otru laimīgu. Izanalizējot saderību, kas pamatojas uz mīlestības skaitļiem, tu vairāk uzzināsi par cilvēku, kurš ir blakus, spēsi izbēgt no asiem stūriem attiecībās. Mīlestība ir noteicošais laimīgās attiecībās, un tā palīdz izturēt daudzus pārbaudījumus. Kaisle, aizraušanās, spoža jūtu izpausme nevar ilgi turpināties, tāpēc svarīgi, lai pēc pirmajām emociju ugunīm neseko vilšanās.

    Numeroloģijā pāra saderību aprēķina pēc dzimšanas skaitļiem. Uzskata, ka šo skaitļu kombinācija apzīmē pāra raksturu un kopīgo nākotni. Lai noskaidrotu pāra numeroloģisko saderību, nepieciešams saskaitīt un līdz viencipara skaitlim vienādot abu partneru dzimšanas datus. Piemēram, Anna ir dzimusi 1995. gada 29. janvārī, bet Jānis ir dzimis 1996. gada 11. aprīlī. Vispirms saskaita Annas dzimšanas datus, un iegūto summu vienādo līdz viencipara skaitlim: 1 + 9 + 9 + 5 + 2 + 9 + 1 = 36 = 3 + 6 = 9. Pēc tam saskaita Jāņa dzimšanas datus un, tāpat kā iepriekšējā piemērā, reducē līdz viencipara skaitlim: 1 + 9 + 9 + 6 + 1 + 1+ 4 = 31 = 3 + 1 = 4. Visbeidzot saskaita abus iegūtos skaitļus kopā un vienādo līdz viencipara skaitlim: 9 + 4 = 13 = 1 + 3 = 4. Pēc tam ir laiks uzzināt, kā veidosies pāra attiecības četrinieka vibrāciju pārvaldībā.   

    Mīlestības skaitļa kods

    1

    Emociju viesuļi, negaidīti, aizraujoši notikumi un pavērsieni – tas viss kopdzīvē gaidāms pāriem, kuru dzimšanas dati summā veido vieninieku. Šiem pāriem iepazīstoties strauji veidojas interese vienam par otru, uzplaukst spēcīgas jūtas, kurām pietrūkst spēka un gribēšanas stāties pretī. Tā ir kā mīlestība no pirmā acu uzmetiena. Mīlnieki ar prieku un azartu ļaujas impulsīvajai enerģijai, kas viņus ierauj mīlas virpulī.

    Šīm attiecībām ir nākotne, ja partneri spēj apvaldīt kaisli un tā viņus nenes atvarā. Spēcīgi, spraigi kaisles uzliesmojumi, spriedze attiecībās reizēm ir vēlama, taču pastāvīgi atrasties mutuļojoša vulkāna virsotnē ir grūti. Lai partneri neizdegtu kvēlajās mīlas liesmās, ir jāmācās ieklausīties vienam otrā, piekāpties.

    Vieninieks – tas ir līdera skaitlis, kuram raksturīga valdonība, spēja iedvesmot un vest aiz sevis cilvēkus.

    Ir pāri, ģimenes, kas vieninieka zīmē radušos attiecību modeli uzskata par paraugu un vēlas tam līdzināties, šā pāra loma aug arī tuvinieku un draugu acīs. Taču kopdzīvē būs situācijas, kas veicinās jauno ģimeni atbrīvoties no nevajadzīgiem kontaktiem, un viņi, nepaskaidrojot iemeslu, pēkšņi pārtrauks attiecības ar draugiem, paziņām, domubiedriem.

    Apvienojot sirdis šādās attiecībās, partneriem būs jāpieņem svarīgs lēmums, kura piepildīšanai ir vajadzīga vienotība un gara spēks. Šā skaitļa vibrācijas labāk uztver nobrieduši pāri, kas jau ilgāku laiku ir attiecībās. Tiem, kas nesen uzsākuši kopdzīvi, vieninieka enerģija var radīt daudz pārbaudījumu. Pārim ir jāmācās pielāgoties, sadzīvot. Kamēr viņi viens otru iepazīs, pieņems partnera netikumus, iespējami pārpratumi un strīdi. Konfliktu galvenais iemesls – personīgās ambīcijas, lepnība, tieksme ieņemt līdera lomu, ignorējot otras puses vēlmes un vajadzības. Šajā ģimenes modelī svarīgākais uzdevums ir iemācīties cienīt otras puses intereses, respektēt viņa viedokli, uzskatus, piekāpties. Nesaskaņas izzudīs, kad viens no pāra pārstās izrādīt savu ego un ģimenes galvas lomu uzticēs otram. Visādā ziņā tās ir stipras attiecības, kurās partneri viens otru papildina. Par viņiem droši var teikt – kopā viņi ir spēks.

    2

    Šis skaitlis ir ideālas mīlestības iemiesojums. Tas simbolizē divus sākumus, kas veido veselumu, un tajā pašā laikā partneri attiecībās nepazaudē sevi, viņi spēj saglabāt savu individualitāti, intereses, uzskatus. Divnieka zīmē veidota ģimene ir stipra un stabila. Partneri vajadzīgajā brīdī spēj viens otram piekāpties, spert pussolīti pretī, taču saglabā personīgo brīvību. Divnieka enerģijai šajā savienībā ir vēl kāda būtiska nokrāsa – abi partneri raksturā līdzinās divkosīgajam dievam Jānusam.

    No vienas puses, rūpējas par partnera sadzīvisko un dvēselisko komfortu, bet, no otras, – ir kaprīzi, ātri apvainojas, izsaka pretenzijas. Taču šajās attiecībās mīlniekiem ir daudz vieglāk rast kompromisu, vienoties, risināt konfliktus nekā citu mīlestības skaitļu pārvaldītajās ģimenēs. Galvenais – pārtraukt mīlestības kausā pilināt neapmierinātības emocijas, strīdīgās situācijās izrunāties, apmainoties ar racionāliem uzskatiem, viedokļiem, piedāvāt savu redzējumu konfliktsituāciju noregulēšanai. Tad problēma nesamilzīs kā no kalna slīdoša sniega lavīna un partneri atradīs izeju pat no sarežģītākās situācijas. Un tomēr ģimenes dzīve divnieka mīlestības enerģijas aizsegā pārim nav viegla – atšķirīgo uzskatu dēļ uzvirmo konflikti, un strīdu karstumā sākas nevajadzīga attiecību skaidrošana. Laulātajiem ir vienots mērķis, nākotnes redzējums, bet ceļš un instrumenti tā sasniegšanai ir atšķirīgi, tāpēc ir grūti izvairīties no strīdiem un asākas vārdu pārmaiņas.

    Turklāt divnieka vibrācijas var provocēt uz sānsoļiem, apmānu, zaudējot cieņu, uzticēšanos, un galu galā attiecības var izjukt.

    Šis mīlestības skaitlis piedāvā aktīvu rīcību, un tas nozīmē, ka partneri var veidot ģimenes biznesu, kopā būvēt māju, iekārtot omulīgu ģimenes ligzdiņu, ceļot. Galvenā problēma šā pāra kopdzīvē ir nepiekāpība, vēlme partnerim uztiept savu taisnību, pierādīt pārākumu. Attiecības būs stabilākas, ja laulātie mīļotajam cilvēkam nenodarīs ciešanas, aiztaupīs vilšanos. Attiecības divnieka pārī tiek būvētas ne tikai uz mīlestību, arī uz abpusējā izdevīguma pamatiem. Laulātajiem kopā ir labi, viņi mīl viens otru no sirds, taču nenoliedzami vēlas saņemt kaut ko pretī – pārsvarā materiālo stabilitāti. Finansiāli nodrošināta savienība var pastāvēt ilgi, lai gan spēcīgās jūtas un spilgtās emocijas gadu gaitā ir krietni pabalējušas.  

    3

    Tandēms, kura mīlestība uzplaukusi trijnieka zīmē, parasti veidojas starp draugiem, kas kopīgos piedzīvojumos, sarunās, ballītēs ir saskatījuši viens otrā radnieciskas dvēseles. Šī savienība balstās uz absolūtu sapratni, kopīgām interesēm, draugu loku. Apkārtējie ar apbrīnu raugās uz šo pāri, kas izstaro ciešu draudzību un abpusējas simpātijas. Šajā tandēmā partneri necenšas dominēt, izrādīt pārākumu viens pār otru, un šo attiecību stingrais balsts ir līdztiesība un abpusēja cieņa.

    Trijnieka pāri, lai gan ir teikuši jāvārdu, pie altāra solījušies būt kopā priekos un bēdās, cenšas saglabāt neatkarību un ciena viens otra brīvības alkas. Viņi pieņem laulātā drauga viedokli, kas ne vienmēr saskan ar paša uzskatiem.

    Greizsirdība un aizdomīgums šajā pārī ir svešas emocijas.

    Viņi pilnībā uzticas viens otram un bez aizdomām, pārmetumiem, liekiem jautājumiem pavada laiku katrs savā kompānijā, lai pēc tam ar prieku satiktos, sarunātos un baudītu kopābūšanas mirkļus. Nav viegli raksturot ģimenes dzīvi pāriem, kas sirdis apvienojuši trijnieka zīmē. Tā ir samērā nemierīga, nestabila laulāto savienība, taču trijnieka ietekme ir drīzāk pozitīva, nekā negatīva.

    Šā skaitļa pozitīvās vibrācijas ir priekšnoteikums tam, lai attiecības attīstītos visos virzienos – tajās ir gan neliela riska deva, gan saprātīga pasivitāte. Partneri uzskata, ka laiks visu saliks savās vietās un viss, kas ar viņiem notiek, notiek uz labu. Galvenās problēmas šajā savienībā – atsvešināšanās vienam no otra, cieša kontakta trūkums starp laulātajiem, izklaides ārpus mājas. Lai ģimenē arī pēc daudziem gadiem saglabātu mīlestības dzirksti, vēlams partnerim veltīt vairāk laika, uzmanības, saskarsmē nepieļaut aizvainojošas, aizskarošas piezīmes un rīcību. Kopumā šī savienība drīzāk ir sasieta maigām zīda lentēm, nevis ar stingru jūrnieka mezglu. Neraugoties uz mīlestību, siltām jūtām, partneri, turklāt abi, var tikt ierauti mīlas intrigās, un sānsoļi, kas bieži vien sākas ar nevainīgu flirtu, var izjaukt laulību. Labā ziņa – pēc attiecību izjukšanas viņi paliek labi draugi.   

    4

    Četrinieks ir pamatīgs skaitlis, kas simbolizē stabilitāti, mieru, drošību, pārliecību par saviem spēkiem. Pāriem, kurus kopdzīvē pavada šā skaitļa mīlestības enerģija, pirmajā vietā ir ģimene, bērni, mājas pavards. Viņus nevilina īstermiņa kaisle, neapsīkstoši asu izjūtu meklējumi, šis tandēms tiecas pēc stabilitātes, emocionālas un materiālas drošības. Šos pārus raksturo apzināta vēlme veidot stipru, stabilu ģimeni, kas droši raugās nākotnē.

    Četrinieka mīlas enerģija ir labs priekšnosacījums, lai laulātie spētu izturēt jebkurus pārbaudījumus. Abi partneri ir nopietni, atbildīgi, gatavi ziedoties ģimenei, daudz strādāt, lai savienība ar gadiem kļūtu tikai stiprāka. Taču vēlme kļūt par ideālu pāri citu acīs, ieņemt noteiktu stāvokli sabiedrībā nedrīkst kļūt par pašmērķi. Harmonija un sapratne ģimenē ir svarīgāka par sabiedrības viedokli, tāpēc ir jāatbrīvojas no aizspriedumiem, stereotipiem, ko uzspiež ārējā pasaule.

    Šī savienība būs vēl monolītāka, ja laulātie attiecībām piebērs šķipsniņu flirta, spontāna seksa un citu patīkamu pārsteigumu garšvielas.

    Ģimenē pārsvarā sarunas grozās ap naudu, karjeru, pirkumiem, ģimenes materiālās stabilitātes stiprināšanu. Šo mērķu vārdā laulātie ir gatavi smagi strādāt, pieciest neērtības, lai mūža otrajā pusē varētu baudītu sava darba augļus. Iespējams, apkārtējie četrinieka pāri uzskata par emocionāli pārāk piezemētu, garlaicīgu, materiāli norūpējušos. Tieši tā – šī savienība četrinieka mīlas enerģijas aizsegā netiecas pēc garīgas attīstības, augsta dvēseles lidojuma, tai ir svarīgi, lai viss dzīvē ir saprotams, pareizs, cienīgs. Lielākā problēma šajās attiecībās ir neuzticēšanās partnerim kā draugam, kurš vajadzīgā brīdī ir gatavs sniegt atbalstu, palīdzēt. Tā ir četrinieka pāra galvenā dzīves mācība – veltīt vairāk uzmanības un laika partnerim, mācīties uzticēties otrai pusītei, dāvāt mīlestību, pieskārienus, emocionālo siltumu. Ja partneri izrādīs vairāk mīlestības, maiguma viens pret otru, materiālo dzīves pusi atstās otrajā plānā, viņiem izdosies izveidot ciešu, harmonisku, stipru ģimeni.

    5

    Šā mīlestības skaitļa enerģija apvieno pārus, kas augstu vērtē jutekliskumu, ir gatavi eksperimentiem, piedzīvojumiem. Sekss spēlē lielu lomu partnerattiecībās, viņiem patīk pamēģināt kaut ko jaunu, atklāt sevī un partnerī vērtības, kas nav pamanāmas ikdienas dzīvē. Attiecības šajā savienībā tiek būvētas ne tikai uz jutekliskām baudām, taču fiziskajai tuvībai ir liela loma. Tandēmam, ko vieno piecnieka mīlas enerģija, nav aizspriedumu un stingru rāmju, kas partnerus varētu pasargāt no sānsoļiem un palīdzētu saglabāt uzticību otrai pusei.

    Pāri, kuru kopdzīvi ietekmē šā skaitļa vibrācijas, nebūvē tālejošus plānus, viņi ir kopā, kamēr viņus šīs attiecības apmierina, viņiem kopā ir interesanti.

    Cilvēki, kas attiecības veido piecnieka zīmē, nav gatavi mainīt savu iekšējo brīvību pret nosacītām vērtībām. Šeit un tagad – tāda ir viņu devīze. Piecnieku ģimenes dzīve ir bagāta ar jauniem iespaidiem, pārsteigumiem, izaicinājumiem. Šā skaitļa enerģija ģimenei palīdz rast jaunus draugus, bez aizspriedumiem kontaktēties ar cilvēkiem no dažādām sociālām grupām. Taču lielāko daļu laika partneri pavada kopā, nododoties mājas rūpēm un risinot ģimenes problēmas. Šajā pārī partneris ir personība. Abi ciena otra sasniegumus un lepojas ar paša veikumu. Attiecībās var traucēt impulsivitāte un emocionāla nestabilitāte, tāpēc piecnieka pāriem jāpievērš uzmanība uzvedībai un emocijām. Kaisle, nevaldāmas jūtas, spēcīgas emocijas – tas viss piepilda šīs attiecības. Partnerība balstās uz mīlestību un pieķeršanos dzīves draugam, taču abi var būt arī lieli egoisti, un tas var izpostīt attiecības. Lai saglabātu ģimeni, vairāk jāieklausās otras puses viedoklī, strīdīgās situācijās jāmeklē kompromiss.

    6

    Sešnieks zem sava spārna apvieno pārus, kuri viens pret otru izjūt spēcīgas jūtas un pieķeršanos. Šajā tandēmā nav kaismīgas seksuālās vilkmes, attiecības galvenokārt balstās uz trim vaļiem – uzticību, mieru, harmoniju. Sešnieki piedzīvo plašu emociju spektru, netrūkst arī kopīgu pārdzīvojumu, viņi ciena partnera sasniegumus, atbalsta katru jaunu ideju, projektu, gatavi sevi upurēt otra labā. Lai panāktu līdzsvaru attiecībās, ir gatavi kompromisam. Šīs nesavtīgās jūtas, harmoniju var izjaukt greizsirdība, bailes kļūt vājākam spēlētājam šajā attiecību šaha spēlē, pārliecības trūkums. Lai pārvarētu šos šķēršļus, mīlniekiem ir jābūt atklātiem vienam pret otru, jāuzticas un jāatbalsta. Citādi starp viņiem var izveidoties aizdomu un šaubu siena.

    Sešnieks ģimenes dzīvei ir labvēlīgākais skaitlis no visas skaitļu rindas, tas partneriem dāvā līdzcietību, vēlmi būt daļai no veseluma.

    Šie pāri par visu augstāk vērtē ģimeni, partnera intereses un plāno kopīgu nākotni. Sešnieka pārvaldībā šajā savienībā parasti dzimst vairāk nekā viens bērns, un, bērniem pieaugot, viņu draugi, otras puses tiek laipni pieņemtas dzimtā. Pilntiesīgi ģimenes locekļi ir arī mīļdzīvnieki. Sešnieka enerģija palīdz veidot sirsnīgas un draudzīgas attiecības, taču, uzsākot kopdzīvi, viens no pāra vēlas uzņemties līdera lomu. Laulātie reti strīdas un, ja rodas domstarpības, konfliktu cenšas risināt mierīgā ceļā. Galvenā problēma kopdzīvē ir dāsnuma trūkums, un, lai attiecības iegūtu jaunu elpu, vēlams maksimāli daudz pūļu ieguldīt ģimenē, lai laulātais draugs jūt, ka viņa izredzētais vēlas darīt visu ģimenes pavarda labā. Kopumā tās ir stabilas un harmoniskas attiecības, un, ja pēc daudziem gadiem laulībā ikdienas rutīna apslāpēs kvēlās jūtas, sapratne, cieņa un atbalsts paliks. Sešnieka pāri vieno ne tikai abpusējas jūtas, bet arī draudzīgs atbalsts, pleca izjūta.

    7

    Septiņnieka paspārnē veidojas nobriedušu, gudru, dvēseliski tīru cilvēku savienība. Iepazīšanās brīdī viņiem jau ir izveidojusies sava vērtību sistēma, tāpēc kopdzīve – tā ir apzināta izvēle, kas balstīta uz dzīves pieredzi un vēlmi likteni saistīt tieši ar šo cilvēku. Šī pāra mīlas skaitlis norāda uz to, ka abiem ir dabiska vēlme periodiski pabūt vienatnē ar sevi. Tādos brīžos viņi analizē savu rīcību, apdomā iespējamos variantus, kā varētu attīstīties notikumi, ģenerē idejas un tālejošus plānus. Šajā tandēmā nav vietas spontānai rīcībai, emociju izvirdumiem, neplānotām aktivitātēm. Ir tikai racionāla pieeja visiem jautājumiem – partneri izrunā, kā tērēs naudu, risinās sadzīviskus jautājumus, kur dosies ceļojumā. Šim pārim ir svarīga stabilitāte, viņi ievēro režīmu, un viņu dzīve ir saplānota gadu uz priekšu. Ģimene septiņnieka pārvaldībā dzīvo pēc sirds aicinājuma, pilnībā uzticas savam pavadonim un respektē viņa vēlmes un intereses. Viņi produktīvi pavada laiku vienatnē, iekšējā mierā un harmonijā, un vienlīdz labi un interesanti viņi jūtas kopā ar otru pusi, pat ja abi klusē.

    Šajā pārī nav jāmācās pielāgoties, saprast vienam otru, jo abiem piemīt spēja dziļi izjust mīļoto cilvēku.

    Skaitļa septiņi mīlestības vibrācijas stimulē pilnveidoties, garīgi augt, un partneri viens otru atbalsta, palīdz, iedvesmo šajā ceļā. Septiņnieki kopā, plecu pie pleca, risina sadzīves problēmas, salīdzinoši viegli sasniedz veiksmes virsotnes. Galvenais šķērslis šajā savienībā – noslēgtība, tāpēc pārim, kas ģimenes dzīvi vada septiņnieka pārvaldībā, vēlams vairāk kontaktēties ar apkārtējiem, tuviniekiem, draugiem. Visādā ziņā tā ir veiksmīga savienība, kurā valda harmonija un abpusēja sapratne. Viņi māk atrast pareizās sviras, uz kurām uzspiežot tiek noregulēti konflikti, kas patiesībā rodas reti. Mīlnieki ir arī domubiedri, tāpēc cenšas viens otru atbalstīt darbā, sadzīvē un hobijos.

    8

    Abpusēja aizraušanās, spēcīga vilkme, kas ar magnēta spēku pievelk vienu pie otra, – tā var raksturot pāri, kas veidojies astoņnieka pārvaldībā. Raksturīgākā iezīmē šajās attiecībās – seksuālā maģija, iekāre nepazūd pēc pirmajiem kopdzīves mēnešiem, intīmā tuvība pāri satuvina uz ilgiem gadiem, turklāt briedumā tā kļūst aizvien spēcīgāka. Astoņnieki ir ļoti tuvi, bet tajā pašā laikā katram ir savs draugu un paziņu loks, savi ieradumi, viņiem var būt atšķirīgas intereses, skatījums uz dzīvi, atšķirīgi nākotnes plāni.

    Uzsākot kopdzīvi, partneri viegli atrod kopīgu skatpunktu, viens otru uzlādē ar spēcīgu enerģiju un palīdz atrast resursus mērķa sasniegšanai. Kopīga nākotne nenoliedzami astoņnieka pārraudzībā esošajam pārim ir. Šajās attiecībās virsroku ņem seksuālā enerģija, magnētisms, un gan vīrietis, gan sieviete izjūt patiesu vēlmi uzlādēties ar otras puses enerģiju, pretī dodot arī savu dievišķo dāvanu – Visuma enerģiju. Astoņnieka vibrācijas veicina materiālo izaugsmi, pāra virzību pa karjeras kāpnēm, paver jaunas iespējas ideju un plānu realizēšanai. Galvenā sarunu tēma parasti ir nauda. Finanšu jautājums neapzināti tiek skarts ar tālejošu mērķi – attiecības šajā savienībā uzlabojas vienlaikus ar veiksmi biznesā, darījumos, ievērojamiem pirkumiem, materiālās stabilitātes nodrošināšanu. Savienību stiprina arī pāra popularitāte, statuss sabiedrībā. Ģimene, kas veidojusies astoņnieka zīmē, spēj racionāli un gudri savienot mīlestību vienam pret otru, ģimenei veltīto laiku un rūpes par materiālās labklājības celšanu.

    Galvenais pārbaudījums šā pāra attiecībās ir sānsoļi un plaisa, kas radusies neuzticības dēļ.

    Šajā partnerībā var pietrūkt arī intelektuālās un garīgās vertikāles, jo augstākam lidojumam traucē piezemētība, alkatība, pat agresijas izpausmes. Ģimeniskās attiecības būs harmoniskākas, ja partneri vairāk uzmanības un laika veltīs garīgai izaugsmei, attiecību dvēseliskajai pusei. Kopumā tās ir visai neordināras attiecības. No vienas puses, partneri tiecas viens pēc otra, no otras – viens no pāra var sākt manipulēt ar otru, mudinot viņu aktīvāk, smagāk strādāt, lai ģimene iegūtu materiālo stabilitāti. Astoņnieka mīlestības vibrācijas palīdzēs saglabāt stipras saites un baudīt patiesi laimīgus mirkļus, ja partneri būs patiesi viens pret otru. 

    9

    Šis mīlestības skaitlis apvieno romantiskas dabas cilvēkus, kas sapņo par ideālām, pārpasaulīgām attiecībām. Galvenā problēma – abi partneri lidinās pa mākoņiem, prātā izsapņojot ideālu mīļotā tēlu un nevainojamu nākotnes bildi. Taču reālā dzīve liek kāju priekšā, izsapņotās idilles vietā piedāvājot šīs pasaules realitāti ar pretrunām, konfliktiem, naudas grūtībām. No malas šķiet, ka deviņnieka paspārnē ir izveidojies nedaudz infantilu cilvēku tandēms, kas pēc pirmajām nesaskaņām slīkst asaru jūrā un izmisumā. Viņi šūpojas emociju šūpolēs kā vientuļi koki stiprā vējā, kritiskās situācijās krīt panikā un ārēju apstākļu dēļ var kardināli mainīt skatpunktu un viedokli. Neraugoties uz to, deviņnieka pāri var izveidot stipru savienību, kas balstās uz kopīgām interesēm. Taču šajā ceļā ir svarīgs partnera atbalsts, stiprais plecs, kas neļauj šaubām pārvērsties maldos, nolaist rokas pirmo grūtību priekšā.

    Deviņnieka mīlas enerģija pārim dāvā spēju pieciest otras puses nepilnības, ļaujot ieraudzīt patieso savienības kopābūšanas jēgu.

    Lai gan apkārtējie bieži vien uzskata, ka deviņnieki ir ļoti atšķirīgi, viņiem nav nekā kopīga, kas pāri varētu saturēt kopā ilgstošā, stabilā laulībā, viņi paši sevi uzskata par visharmoniskāko pāri. Deviņnieka vibrācijas ietekmē viņi ar prieku ziedo sevi visu ģimenes interesēm, rūpējas par otru pusīti, negaidot un neprasot neko pretī. Viņi viegli piedod otra kļūdas, vājuma brīžus, netur sevī ļaunu prātu, aizvainojumu. Šis tandēms izveidos patiesi laimīgas attiecības, ja viens no otra izjutīs pilnīgu atdevi, un ģimene būs tā miera osta, kur smelties un papildināt ārējā pasaulē zaudētās enerģijas rezerves. Kopumā ideāla savienība, ja vien attiecības nesabojās alkohols, narkotikas, sānsoļi. Mīlestība var izdzist kā ogles pelnos, arī saskaroties ar finansiālām grūtībām. 

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē