• Normunds Krapsis iecelts par Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieku

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. februāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    No rītdienas, 12. februāra, Valsts policijas priekšnieka vietnieka, Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka amatā tiek iecelts līdzšinējais Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieks, Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks pulkvedis Normunds Krapsis.

    Pamatojoties uz „Iekšlietu ministrijas sistēmas iestāžu un Ieslodzījumu vietu pārvaldes amatpersonu ar speciālajām dienesta pakāpēm dienesta gaitas likuma” 12. panta pirmās daļas 1. punktu – pārcelšana citā amatā dienesta interesēs uz noteiktu laiku tiek veikta, lai nodrošinātu efektīvu dienesta pienākumu izpildi. N. Krapsis amatā iecelts līdz 2021. gada 11. februārim.  

    Dienesta gaitas Valsts policijā Normunds Krapsis (dzimis 1969.g.) uzsāka 1992. gadā kā Valsts policijas Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes Ceļu policijas nodaļas jaunākais inspektors. Kopš tā laika N. Krapsis ieņēmis amatus, kas lielākoties saistīti ar satiksmes uzraudzību un kontroli.

    Tāpat viņš ir guvis neatsveramu pieredzi citos ar kārtības policijas jomu saistītos jautājumos, kas palīdzēs nākotnes izaicinājumos.

    No 1993. līdz 1996. gadam N. Krapsis ieņēma amatu kā Valsts policijas Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes Ceļu policijas nodaļas inspektors – ceļu policijas dežurants. No 1996. gada līdz 2000. gadam turpinājis dienestu kā Valsts policijas Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Ceļu policijas bataljona inspektors, bet no 2000. līdz 2003. gadam kā šī bataljona rotas komandiera vietnieks.

    N. Krapsis no 2003. gada strādājis kā Valsts policijas Jūrmalas pilsētas policijas pārvaldes Ceļu policijas nodaļas priekšnieks. Bet no 2007. – 2008. gadam N. Krapsis bijis Valsts policijas Rīgas pilsētas Galvenās policijas pārvaldes Ceļu policijas nodaļas priekšnieks.

    No 2008. gada līdz 2011. gadam viņš ieņēma amatu Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kārtības policijas pārvaldes Satiksmes administratīvo pārkāpumu izskatīšanas birojā kā biroja priekšnieks.

    Savukārt no 2013. gada 1. jūnija N. Krapsis tika iecelts par Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes priekšnieka vietnieku, Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieku.

    Dienesta laikā N. Krapša ieguldījums darbā novērtēts ar vairākiem augstiem apbalvojumiem, tostarp par ieguldījumu Latvijas valsts iekšējās drošības un sabiedriskās kārtības uzturēšanā un nostiprināšanā viņš apbalvots ar III šķiras Viestura ordeni.

    Tāpat no 2012. gada marta N. Krapsis pasniedz lekcijas Valsts policijas koledžas Tiesību zinātņu katedrā. Viņš ir ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnē Latvijas Universitātē.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē