• Noderīgas lietotnes, bez kurām vairs nespēsi iedomāties savu ikdienu

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Mobilās aplikācijas šobrīd ir plašā izvēlē – visām gaumēm un vajadzībām. Izvērtē, kas nepieciešams tieši tev un lejupielādē vajadzīgos palīgus ērtākai dzīvei!

    Apturi Covid

    Lietotne ir risinājums, lai palīdzētu Latvijā ierobežot vīrusa izplatību, un ātrāk uzzinātu, vai esi bijis kontaktā ar Covid-19 saslimušo.

    Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus, kā arī pievērst uzmanību slimības simptomiem un ātrāk vērsties pēc palīdzības, ja nepieciešams.

    VSCO

    Kurš gan nevēlas skaistas bildes savos kontos? Mobilā lietotne, kas piedāvā lieliskus filtrus attēlu rediģēšanai pirms to publicēšanas «Instagram» un citās sociālajās platformās. Lietotnei pieejama arī bezmaksas versija, saderīga ar Android ierīcēm.

    Pocket

    Šī lietotne būs noderīga tiem, kas lasa ziņas, grāmatas, emuārus vai sev interesējošu saturu. Aplikācija ļauj saglabāt rakstus un citu lasāmu saturu, lai tam pievērstos vēlāk. Vai nav parocīgi? Pateicoties šai lietotnei, tu vienmēr spēsi atrast visu sev interesējošo saturu vienuviet.

    Bitwarden

    Kāpēc iegaumēt savas paroles no galvas, ja tam ir alternatīva? 

    Īpaši noderīga mobilā aplikācija situācijās, kad esi prom no mājām un nepieciešams pierakstīties kādā sen neizmantotā kontā. Aplikācija pieejama gan Android, gan iOS lietotājiem.

    eVeselībasPunkts

    Lietotne sniedz iespēju veikt zvanu uz ārkārtas tālruni 113, vienlaicīgi nododot zvanītāja atrašanās vietas datus (GPS koordinātes) un pamatinformāciju par zvanītāju Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta dispečeriem.

    Lietotne nodrošina iespēju veikt zvanu savam ģimenes ārstam vai uz Nacionālā veselības dienesta ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni.

    Kā arī, lietotnē iespējams redzēt sev tuvāko medpunktu karti, informāciju par medpunktu un kā līdz tam nonākt.

    Google Family Link

    Ja Tev ir bērni, noderīga būs mobilā aplikācija Google Family Link – ar tās palīdzību var kontrolēt bērna aktivitātes telefonā.

    Noteiktām aplikācijām iespējams uzlikt lietošanas limitu, kā arī redzēt, kādas lietotnes bērns vēlas lejupielādēt savā tālrunī.

    Noderīga funkcija ir arī bērna atrašanās vietas izsekošana. Vecāki no sava tālruņa var arī nobloķēt bērna tālruni tā, lai piekļuve tam būtu liegta.

    Waze

    Ja vadi auto, tu noteikti lieto vai vismaz zini, kam ir domāta aplikācija Waze. Tā sniedz informāciju par satiksmi reālajā laikā. Informācija par situāciju uz ceļiem tiek apkopota divos veidos – sekojot līdzi aplikācijas lietotāju gaitām, gan arī apstrādājot lietotāju sniegtos datus.
    Tā ir bez maksas, tomēr, lai tā darbotos, nepieciešams stabils interneta pieslēgums.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē