• Nedēļas nogali sola siltu, nākamnedēļ Latvijā ienāks aukstums

    Sabiedrība
    Līga Stirna
    Līga Stirna
    6. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Nedēļas nogalē saglabāsies samērā silts laiks, bet jaunnedēļ Latvijas teritorijā ieplūdīs aukstāks gaiss, līdz ar to naktīs daudzviet gaisa temperatūra noslīdēs zem nulles, mitēsies vējš un nokrišņi, paredz meteorologi.

    Nedēļas nogalē saglabāsies silts laiks. Piektdien gaidāms lielākoties saulains un sauss laiks, bet brīvdienās mākoņu daudzums palielināsies un vietām gaidāms neliels lietus. Pūtīs lēns līdz mērens rietumu puses vējš, naktī uz sestdienu vietām veidosies migla. Gaiss dienās iesils līdz +8…+13°, naktīs gaisa temperatūra būs vien pāris grādus zemāka: +6…+11°.

    Darba nedēļas sākumā atmosfēras spiediens pakāpeniski paaugstināsies un ieplūdīs vēsāks gaiss. Pirmdien vēl mākoņi klās debesu lielāko daļu un vietām gaidāms lietus, bet otrdien virs Latvijas atradīsies anticiklona centrs un daudzviet debesis skaidrosies. Pūtīs lēns vējš, pirmdien dienas laikā gaiss iesils līdz +6…+11°, bet otrdien dienā būs vēsāks: +3…+8°, naktīs gaisa temperatūra pazemināsies līdz 0…+5°, rietumu daļā vēl saglabāsies +5…+10°.

    Sākot ar darba nedēļas vidu laiks lielākoties būs sauss, tomēr  vēss. Naktīs daudzviet gaiss atdzisīs līdz 0…-5°, dienā tas būs par pāris grādiem siltāks, bet valsts austrumos diennakts vidējā gaisa temperatūrā varētu būt ap 0°. 

    Arī tālākajās dienās saglabāsies līdzīgi laikapstākļi – naktīs vietām gaisa temperatūra saglabāsies zem 0° atzīmes, pūtīs lēns vējš un ievērojami nokrišņi nav gaidāmi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē